Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Φιλοζωική Ομάδα Νάξου: Κουβέντα – μετά μουσικής – για τα ζώα του νησιού

Φιλανθρωπική εκδήλωση για την υποστήριξη της φροντίδας των ζώων της Νάξου - πότε και που

Πάρος: Αλλαγή ονόματος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό και νέο επενδυτικό πρόγραμμα 7 εκατ. ευρώ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου αλλάζει όνομα και αποκτά μεσοπρόθεσμο επενδυτικό πρόγραμμα 7 εκατ. ευρώ

Πάρος: To ζαχαροπλαστείο που μοιάζει με μουσείο Αρχαίων Γλυπτών

Με αναπάντεχο design και γλυκά στις βιτρίνες που μοιάζουν με εφήμερα γλυπτά, το ζαχαροπλαστείο Tserki έχει γίνει το νέο τοπόσημο του δημοφιλούς κυκλαδίτικου νησιού.

Στην τελική ευθεία για να ανοίξει το “Matsuhisa Paros” στο Avant Mar

Το Matsuhisa Paros, το εστιατόριο-ορόσημο του ξενοδοχείου, παρουσιάστηκε με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων του χώρου της φιλοξενίας

FNL Best Restaurant Awards 2023: Πενήντα εστιατόρια βραβεύτηκαν στις Κυκλάδες, τέσσερα στη Νάξο, ένα στην Ηρακλειά

Η Σαντορίνη με 20 εστιατόρια έχει τη μερίδα του λεόντος. Πως μοιράζονται τα υπόλοιπα εστιατόρια στα νησιά των Κυκλάδων (πίνακας)

Γαλλία: Στα ύψη το κόστος του «κόκκορα κράσατου»

Η ακρίβεια επηρεάζει τα τοπικά προϊόντα στο εξωτερικό... Στα ύψη το το πιάτο coq au vin στη Γαλλία

ΙΝΣΕΤΕ: Η γαστρονομία συμβάλλει θετικά στη φήμη της Ελλάδας

ΙΝΣΕΤΕ: Γαστρονομία και φιλοξενία συμβάλλουν θετικά στη φήμη της Ελλάδας

ΕΑΣ Νάξου: Πιάνει δουλειά το φθινόπωρο το νέο τυροκομείο

Το φθινόπωρο του 2023 αναμένεται να ξεκινήσει το νέο τυροκομείο της ΕΑΣ Νάξου για παραγωγή "ΠΟΠ Αρσενικού"

Παχυσαρκία: Ο μέσος Ελληνας 18χρονος ζυγίζει 18 κιλά περισσότερα σε σχέση με το 2000 (!!!!)

Οι μέσοι δεκαοκτάχρονοι Έλληνες και Ελληνίδες παρουσιάζουν τα τελευταία 20 χρόνια μία αύξηση του βάρους τους κατά 15 και 7 κιλά αντίστοιχα.

Αμερική (CNN): Το λαχανόρυζο το πιο ανόητο πιάτο της ελληνικής κουζίνας

7η στις καλύτερες κουζίνες του κόσμου η ελληνική σύμφωνα με το CNN – Το πιο «ανόητο» φαγητό της

Ιδανικά vegan γλυκά για τους καλεσμένους

Με την αρωγή του Lateau μπορούμε να δούμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τα vegan γλυκά...

Κως – 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Δώρων Γαστρονομίας World Food Gift Challenge: 3ο βραβείο στο Μελεκούνι Ρόδου

Τελετή Βράβευσης 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Δώρων Γαστρονομίας World Food Gift Challenge: Το 3ο βραβείο απονεμήθηκε στο Melekouni P.G.I. - Επίτιμος Πρέσβης Γαστρονομίας ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Most Read