Ποιοι είμαστε

Το Naxos Press είναι πύλη ειδησεογραφικού κυρίως περιεχομένου, όμως καλύπτει παράλληλα ποικίλη ύλη, από επιστήμη και τεχνολογία, lifestyle, θέατρο & κινηματογράφο, βιβλίο και πολιτισμό, έως «παράξενα» από όλο τον κόσμο.

Η θεματολογία μας, δεν αφορά μόνο στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες της Νάξου, αλλά και στους αναγνώστες από όλα τα νησιά του νομού και της Χώρας γενικότερα.
Άρθρα του Naxos Press αναδημοσιεύονται από ιστοσελίδες και έντυπο τύπο Πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ είμαστε σε συνεργασία αρκετές φορές και με μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς επίσης Πανελλαδικής εμβέλειας.

Στόχος μας, είναι η αντικειμενική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και η αλληλεπίδραση μεταξύ των συντακτών της ιστοσελίδας και των αναγνωστών μας με απώτερο σκοπό τον εποικοδομητικό διάλογο όποτε αυτός προκύπτει, στο πλαίσιο δημοκρατικών διαδικασιών και αξιών.

Με γνώμονα τις αρχές της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και με σεβασμό στους αναγνώστες μας, θα συνεχίζουμε καθημερινά να σας ενημερώνουμε, όπως κάνουμε επτά και πλέον χρόνια τώρα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.