Η ΕΑΣ Νάξου και ο σεφ Στέλιος Κορρές μας κάνουν το τραπέζι.. Αγίου Βαλεντίνου σε μερικές ημέρες και η πρόταση της βραδιάς...
Για την 14η Φεβρουαρίου,...
Μέσα από την δράση του Σωματείου Εστίασης της Νάξου "Φιλοξενία" έρχονται σεμινάρια.... Θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 21 Φεβρουαρίου και 31 Μαρτίου και είναι σε 4 κατηγορίες
Το...
Το καλύτερο πιάτο λαχανικών στο κόσμο είναι Ναξιώτικο, τα γεμιστά... Που τα βρίσκουμε... Και ποια άλλα προϊόντα αλλά και πιάτα των Κυκλάδων, είναι στη...
Τους νέους ταλαντούχους και βραβευμένους Σεφ υποδέχθηκε στο γραφείο του στη Ρόδο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος - «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη δημιουργικότητα...
Δεκαεπτά ΚΑΔ είναι ανοιχτοί προς χρήση από επιχειρηματίες ώστε να μπορέσουν να εντάξουν εργαζόμενους μέσω αναστολής συμβάσεων εργασίας - Το χρονοδιάγραμμα
Και έχουμε ανακοινώσεις... Που...
Ενας οικονομολόγος, ο Θανάσης Φροντιστής, με αφορμή το ταξίδι της ΕΑΣ Νάξου στο Παρίσι αναλύει και τεκμηριώνει το " αναβιομηχάνιση της χώρας και ενδογενής ανάπτυξη...
Ολοκληρώθηκε η παρουσία της αντιπροσωπείας από την ΕΑΣ Νάξου και των ελλήνων δημοσιογράφων στο Παρίσι με στόχο τη προώθηση της Γραβιέρας Νάξου ΠΟΠ στη...
Η Νάξος είναι υπερήφανη για τον νέο επίσημο "Πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας" Στέλιο Κορρέ
Μια διεθνής διάκριση από τον παγκόσμιο οργανισμό GREEK TASTE BEYOND BORDERS®...
Σημαντική δράση από την ΕΑΣ Νάξου με ταξίδι γνωριμίας και γευσιγνωσίας στο Παρίσι έχοντας στο πλευρό της την Ενωση Ξενοδόχων Νάξου (video)
Ποιος είπε ότι...