Με βότανα Νάξου εμπλουτισμένη η Γραβιέρα Νάξου ετοιμάζεται να κλέψει την παράσταση στην αγορά
Θα μπορούσε να αποτελεί και …πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά δεν είναι. Η...
Το Σωματείο Μαζικής εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία" με ανακοίνωσή του λέει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην ακτοπλοϊκή εταιρία "Blue Star Ferries" για τις...
Τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι περί γευσιγνωσίας στην Ελλάδα ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα βιβλίο "«Του ανέμου και της αρμύρας - Προϊόντα και μαγειρικές...
Διανύουμε την περίοδο του Τριωδίου όπου έχουμε δέκα εβδομάδες για να φτάσουμε στο Πάσχα και αυτή η εβδομάδα είναι της Τυροφάγου ή Τυρινής με κατάλυση στα...
Στο Οικονομικό ένθετο του Βήματος (12/02) έχουμε την αναφορά στην Αegean Beuty που παράγει στη Σύρο προϊόντα καθημερινής περιποίησης με βάση ενδημικά βότανα
Προϊόντα που μυρίζουν...
Ο Γιώργος Πίττας μέσα από την ιστοσελίδα του greekgastronomyguide.gr μιλάει για τα τυριά της Νάξου που απλά είναι "καταπληκτικά"
Ομύθος λέει πως ο Θεός Απόλλωνας, που λατρευόταν...
Ο Ναξιώτης σεφ Στέλιος Κορρές νέο μέλος της διεύθυνσης Διατροφολογίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Μία πολύ σημαντική διάκριση για μέλος της...
Τιμώμενη Περιφέρεια στην 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τα προϊόντα της να κλέβουν την παράσταση...
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η...
Ο Γιώργος Πίττας μέσα από το Greek Gastronomy Guide μας ξεναγεί στη Νάξο με πρώτη στάση την "Αξιώτισσα" που την χαρακτηρίζει ως απόλυτη γαστρονομική...
Ένας σεφ & μια καθηγήτρια Πολυτεχνείου έφεραν τα delicatessen του Κυκλαδίτικου νησιού στην Καλλιθέα
Ο Ναξιώτης σεφ Στέφανος Ξενικουδάκης, μαζί με την σύζυγό του, καθηγήτρια...