Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

ΕΑΣ Νάξου: Με “όπλο” την Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ στην 31η DETROP

Η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συμμετέχει στην 31η DETROP στη Θεσσαλονίκη που ξεκινάει σήμερα - Τα βραεεία που θα δοθούν

Κέα: Οταν το τυρί πλάθεται με το καλύτερο γάλα

H οικογένεια Μυκονιάτη από την Κέα πέρασε από την κτηνοτροφική δραστηριότητα στη δηµιουργία το 2016 µιας τυροκοµικής µονάδας, - Τροφοδοσία σε Ιουλίδα και Αθήνα

Αξιώτισσα: η ταβέρνα που απογειώνει τη ναξιώτικη γαστρονομία

Eίκοσι ένα χρόνια, η ταβέρνα "Αξιώτισσα" παραδίδει μαθήματα τοπικής γαστρονομίας και σερβίρει δείγματα εποχικής κουζίνας με τα πιο διαλεχτά προϊόντα.

Διαβούλευση για το νέο «Σήμα Επισκέψιμου Τυροκομείου»

Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση για το νέο «Σήμα Επισκέψιμου Τυροκομείου» - Χρονοδιάγραμμα και σκοπός

Επιστροφή της Ηβη μετά από έξι χρόνια στην Ελλάδα

Επιστρέφει η παραγωγή στην Ελλάδα – Θα παράγονται για λογαριασμό της PepsiCo-Ηβη από την ΕΨΑ

Αμοργός: Ταξίδι στο …κόσμο μέσω της εκπομπής «My Greek Odyssey»

Διεθνής προβολή για την Αμοργό από το «My Greek Odyssey»

Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Παρασκευή τυριού από νωπό γάλα

Στην παραγωγή τυριού από νωπό (δηλαδή μη παστεριωμένο) αγελαδινό γάλα, προχώρησε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του έργου Raw Cheese.

ΕΑΣ Νάξου: Το γεύμα με τους δημοσιογράφους και ο γρίφος του “είμαι παρών” από τον Καπούνη

Το γεύμα ... εργασίας με τους δημοσιογράφους από τη διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου στην Αθήνα - Που έγινε, ποιοι βρέθηκαν στο τραπέζι (photo)

Σαντορίνη: «Άλμα» τζίρου 42% στο κύκλο εργασιών για τον Νοέμβριο (2022)

Ενισχυμένος ο τζίρος σε καταλύματα και εστίαση τον Νοέμβριο - Οι περιφέρειες που ξεχώρισαν

Ηρθε η ώρα να φάμε … αέρα κοπανιστό

Ποιες αλλαγές υπαγορεύει η Generation Ζ στη βιομηχανία τροφίμων - Τι γίνεται με τον αέρα ... κοπανιστό

Μεσογειακή διατροφή, από τα βασικά στοιχεία της μακροζωίας

Μακροχρόνια μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα εξετάζει τι πρέπει να τρώμε για να ζήσουμε περισσότερο

ΕΑΣ Νάξου (Δ. Καπούνης): Πάμε στο 2023 με το φόβο της απουσίας κρέατος και γάλακτος (video)

Δ. Καπούνης (πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου) στην ΕΡΤ3: «Δεν θα υπάρχουν γάλα, κρέας, ζώα! Η Πολιτεία να δει την πραγματικότητα!»

Most Read