Εκπρόσωποι και αθλητές από τα Special Olympics συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλη Κατσαρά
Νάξος – Στελίδα: Εντοπισμός νεκρής φώκιας «Monachus Monachus»
Εντοπίστηκε νωρίς σήμερα (05/05) νεκρή νεαρή φώκια Monachus monachus σε παραλία της Στελίδα της Νάξου
Νάξος- Απόλλωνας: Ηρθε η ώρα της κανονικότητας για το λιμάνι;
Προς δημοπράτηση το έργο αποκατάστασης ζημιών στο λιμένα του Απόλλωνα Νάξου από το Λιμενικό Ταμείο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων
ΠΝΑΙ: Σύμπραξη με το Κολλέγιο Αθηνών για υποτροφία σε μαθητές
Σύμπραξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Κολλέγιο Αθηνών για υποτροφία σε υποψήφιους μαθητές Α’ Γυμνασίου ή Α’ Λυκείου – Γ. Χατζημάρκος: «Η συνεργασία με το Κολλέγιο Αθηνών εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Περιφέρειας για την πρόσβαση των νέων μας στη γνώση»
Αμοργός: Ολοκληρώθηκε με χαμόγελα το 5ο Amorgos Trail Challenge (Photos)
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Amorgos Trail Challenge – Και τι δεν είχε… Μέχρι και γαστρονομία – Αποτελέσματα – Photo
Ελλάδα – Μητσοτάκης: Διάγγελμα το απόγευμα για τα νέα μέτρα για το ηλεκτρικό ρεύμα
Σήμερα στις 19.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για το ζήτημα των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος.
Στοίχημα – Europe: Με το βλέμμα στη … παράταση
Νέα παράσταση στη Μασσαλία, εκ νέου «μοιρασιά» στη Ρώμη. – Οι προτάσεις του Foxbet.gr για τους σημερινούς ημιτελικούς…
Ελλάδα – Thomas Cook: Ρόδος και Σαντορίνη στη κορυφή των προτιμήσεων μας
Thomas Cook… Το 1/3 των κρατήσεων αυτής της σεζόν αφορούν ελληνικούς προορισμούς. Οι κρατήσεις για τη Ρόδο είναι επτά φορές περισσότερες από πέρυσι, για την Κω είναι 5,2 φορές, για την Κρήτη είναι 4,6, για τη Σαντορίνη είναι 3,9 φορές υψηλότερη και για την Κέρκυρα είναι 3,6 φορές υψηλότερη.
Νάξος – ΕΑΣ Νάξου: Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και οι BBQ Stories “γνώρισαν” τις πατάτες Νάξου
Τι έκανε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στη Νάξου; Ποια η σχέση του με την ΕΑΣ Νάξου και τον παραγωγό Μιχάλη Ρώτα; (photo)
Σύρος – “Αρωμα Παράδοσης”: Πλούσια δράση τη πασχαλινή περίοδο (Photo)
Πασχαλινές δράσεις από το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου “Αρωμα Παράδοσης”