Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Πατάτα Νάξου: “Κλείδωσε” η αγορά στα 0,42+ ευρώ

Κυκλοφόρησε το 7ο τεύχος της μηνιαίας εφημερίδας η "Φωνή" της ΕΑΣ Νάξου - ΑΕΣ ΑΕ με βασικό θέμα την τιμή αγοράς πατάτας που ανακοίνωσε...

Ανοιξε το μουσείο Μαστίχας

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 11 Ιουνίου το Μουσείο Μαστίχας στη Χίο, που είναι το μεγαλύτερο έργο του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς στο Αιγαίο  Το Σάββατο...

Γεύσεις με άρωμα Κυκλάδων

Το Φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" που διοργανώνει το "Αθηνόραμα" γιορτάζει φέτος τα 40 του χρόνια και οι Κυκλάδες έχουν την τιμητική τους με την...

Μπουρντέν: το νησί που σε ταίζουν με το πιρούνι

Ποιος είπε ότι η Νάξος δεν είναι Μύκονος: «Η Νάξος είναι το νησί όπου λέγεται ότι ζούσε ο ίδιος ο Δίας. Ο γιος του, Διόνυσος,...

Κάτι νέο γεννήθηκε και έρχεται να …ριζώσει

To  Riza Greek Experience Store ήρθε από χθες (22/04) στη Νάξο (οδός Παπαβασιλείου) με σκοπό όχι απλά να ριζώσει αλλά να προσφέρει κάτι το...

Τι ετοιμάζει η ΕΑΣ Νάξου – ΑΕΣ ΑΕ?

Η 5η έκδοση της μηναίας εφημερίδας "η Φωνή" της ΕΑΣ Νάξου - ΑΕΣ ΑΕ προσφέρει ειδήσεις γύρω από τις κινήσεις της "Ενωσης" με βάση...

Άναψε το … πράσινο φως για του Ψυρρή

Θετική – έστω και κατά πλειοψηφία - ήταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για το θέμα της διακίνησης των Ναξιακών προϊόντων...

Η επίσημη πρώτη της Κυκλαδίτης γαστρονομίας

Η παρουσίαση του βιβλίου «Του Ανέμου και της Αρμύρας» που προσφέρει μία εξαιρετική εικόνα της Κυκλαδίτικης γαστρονομίας μέσα σε 300 όμορφες σελίδες  Η κυκλαδίτικη γαστρονομία...

Η Ελλάδα στο πιάτο σας

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο τουρισμός και ο Πολιτισμός...

Εμφανίσιμη και καυτή η νέα γραβιέρα Νάξου

Με βότανα Νάξου εμπλουτισμένη η Γραβιέρα Νάξου ετοιμάζεται να κλέψει την παράσταση στην αγορά  Θα μπορούσε να αποτελεί και …πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά δεν είναι. Η...

Ευχαριστούμε Blue Star Ferries

Το Σωματείο Μαζικής εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Φιλοξενία" με ανακοίνωσή του λέει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην ακτοπλοϊκή εταιρία "Blue Star Ferries" για τις...

Ενα βιβλίο για τις γεύσεις των Κυκλάδων

Τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι περί γευσιγνωσίας στην Ελλάδα ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα βιβλίο "«Του ανέμου και της αρμύρας - Προϊόντα και μαγειρικές...

Most Read