Υπεγράφη η απόφαση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την αποστολή του φακέλου κατοχύρωσης του ΠΓΕ «Φάβα Αμοργού» στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Τι γράφαμε την 20η...
Εστιατόριο και Cocktail Bar ‘Barozzi’ στη Νάξο: καλωσορίζει την εξαίσια γαστριμαργική εμπειρία που προσφέρει το Barozzi Εστιατόριο και Cocktail bar για το 2019
Στο μαγευτικό Αιγαιοπελαγίτικο νησί της Νάξου, το Barozzi Restaurant...
Αρθρο του νυν Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Υποψήφιου με την παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", Γιώργου Χατζημάρκου, στην ιστοσελίδα ypaithros.gr με σημείο αναφοράς τον...
To Barozzi Naxos ανοίγει και πάλι της πύλες του ... Και φέτος στη Κουζίνα, η εποπτεία ανήκει στον βραβευμένο chef Γκίκα Ξενάκη
Πως το γράφει στο ...βιογραφικό του; Ο...
“Aegean mamas know best” & “Aegean Gardeners”: Γιορτή γαστρονομίας με τις αυθεντικές γεύσεις της Νάξου - Η συνάντηση της Μπαρμπαρίγου με την μικρή Ανεβλαβή ...
Οι σεφ από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα κατέκτησαν και πάλι τους σημαντικότερους opinion leaders του γαστρονομικού τουρισμού - Στον «ναό» της γαστρονομίας των ΗΠΑ, James Βeard...
Για 3η χρονιά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανοίγει ορμητικά τη πόρτα του ναού της γαστρονομίας στην Αμερική, το περίφημο James Βeard House και αναδεικνύει τα...
Σήμερα μοιράζονται στα δημοτικά σχολεία 130.000 γεύματα ημερησίως, ωστόσο προβλέπεται από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς να παρέχονται έως και 600.000 ημερησίως -...
Την Κυριακή 5 Μαΐου το «My Greece» και η Δέσποινα Βανδή (στο πλευρό της ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας) ταξιδεύουν στη μαγευτική Σαντορίνη
Την Κυριακή 5 Μαΐου...