Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

ΠΝΑΙ: Αρωμα και γεύση Αιγαίου στο James Βeard Foundation

Στο James Βeard Foundation, ναό της γαστρονομίας στις ΗΠΑ, παρουσιάστηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019 - Τι ανέφερε η...

ΠΝΑΙ: Ανοίγει αύριο (13/03) τη πόρτα του “James Beard Foundation” της Νέας Υόρκης

Η Γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλής της Πρέσβειρα σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εμφανίζεται έτοιμη να κατακτήσει αύριο (1303) για άλλη μια φορά τη Νέα...

Νάξος: Σεμινάριο για το Street food από τον Chef Μπακοδήμο

Λέσχη Γαστρονομίας Νάξου και Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» ενώνουν τις δυνάμεις τους και στις 17 Μαρτίου διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα...

Η κουζίνα του Αιγαίου μάγεψε τις Βρυξέλλες

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου Κυκλάδων έδωσε το μοναδικό γευστικό στίγμα της κουζίνας του Αιγαίου στην εκδήλωση Η «κουζίνα του Αιγαίου» μάγεψε τις Βρυξέλλες και τους...

Κυκλάδες: Τα 17 βραβευμένα εστιατόρια για το 2018

Με άρωμα Αμοργού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (05/03) το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας – Ποιο το βασικό σύνθημα και ποια ήταν τα εστιατόρια...

Σύρος: Χρυσή βράβευση για το “Αλλού Γυαλού”

Πρώτο (1ο) Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας και η Σύρος έχει τη τιμητική της με το εστιατόριο «Αλλού Γυαλού» να λαμβάνει «Χρυσή διάκριση» Με φόντο το...

ΠΝΑΙ: Γιατί … οι μαμάδες του Αιγαίου ξέρουν καλύτερα!!!

Η δράση “Aegean mamas know best”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Taste the Seasons” της Γαστρονομικής  Περιφέρειας  της Ευρώπης για το 2019, πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το...

Ο Ναξιώτης Ξενάκης έτοιμος να κατακτήσει τους γαλλικούς ουρανίσκους με macaron Αιγαίου

Ο Ναξιώτης Σταμάτης Ξενάκης (ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Ακταίον») προκρίθηκε στον τελικό της 19ης Μαρτίου όπου στην Πρεσβεία της Γαλλίας απέναντι σε τρεις φιναλίστ θα...

ΠΝΑΙ: Στο “James Beard Foundation” της Νέας Υόρκης η γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου

Στο James Beard Foundation, στη Νέα Υόρκη, ταξιδεύει για 2η σερί χρονιά (13/03) η γαστρονομία του Νοτίου Αιγαίου - Επικεφαλής της ομάδας είναι η Πρέσβης...

Χρυσοί Σκούφοι 2018: Τέσσερα εστιατόρια στις Κυκλάδες πήραν …σκούφο

Ο Μποτρίνι ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς "Χρυσοί Σκούφοι" αφού  τα πήρε όλα και .. έφυγε - Οι Κυκλάδες εμφανίζονται με τέσσερα εστιατόρια...

Νότιο Αιγαίο: Μαμάδες και γιαγιάδες βάζουν ποδιά και μαγειρεύουν

Ξεκινά στις 3 Μαρτίου η δράση "Aegean Mamas Know Best" στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης Νότιο Αιγαίο 2019 σε συνεργασία με τα ΚΕΚ Γεννηματάς - Στο...

ΠΝΑΙ: Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Πρόσκληση συμμετοχής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων των νησιών μέσω της συμμετοχής στην ετήσια έκθεση "Ελλάδος Γεύση"...

Most Read