Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

ΕΑΣ Νάξου: Ερχεται γιορτή (1-3/09) με θέμα “Κλιματική Αλλαγή και Γαστρονομία”

Είναι εδώ: Το 5ο Food Experience Graviera Naxos 2023 και η 14η Γιορτή Πατάτας από την ΕΑΣ Νάξου - Θέμα; "Kλιματική αλλαγή και γαστρονομία"

Santo Wines – Ματ. Δημόπουλος: “Πολύ μικρή η φετινή συγκομιδή, αλλά φανταστική η ποιότητα” (video)

Ο Ματθαίος Δημόπουλος - Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού Santo Wines - φιλοξενήθηκε στη συχνότητα της Ραδιοφωνίας Κυκλάδων 101,3 και στην εκπομπή “Cyclades On Air”. - Τι αναφέρει για τους αμπελώνες, τη φάβα αλλά και το τοματάκι Σαντορίνης

Κρήτη: Πεντάστερο ξενοδοχείο ξέμεινε από προσωπικό, ποιος ο λόγος;

Ξενοδόχος δεν εφάρμοζε την τοπική συλλογική σύμβαση που είχε υπογραφτεί αρχές της προηγούμενης άνοιξης, με αποτέλεσμα από τα 20 άτομα προσωπικό που είχε, να έχει “ξεμείνει” μόνο με 3 άτομα στην κουζίνα.

Άνδρος – Ατένι: Η παραλία που ανήκει σε ένα περήφανο ζευγάρι κύκνων

Αυτοί οι κύκνοι στο Ατένι αποδεικνύουν γιατί το είδος τους αποτελεί το σύμβολο του «έρωτα χωρίς τέλος», του «μαζί για πάντα»

“Φέτα”: Μία ονομασία που προκαλεί μάχη ανάμεσα σε Αμερική και Ευρώπη

Κρίσιμη αναμέτρηση της EE στις ΗΠΑ, λευκό τυρί ως «Φέτα» και μπλε τυρί ως «Γκοργκοντζόλα» θέλουν να πουλούν οι Αμερικάνοι

Ανάφη: Στη “Μαργαρίτα” πρωταγωνιστούν οι πρώτες ύλες του νησιού

Στη «Μαργαρίτα» στην Ανάφη η μαγειρική τιμά τον τόπο

Μία τζατζίκι στα …τέσσερα και οι περικοπές καλά κρατούν

Τουρίστες κόβουν γεύματα για να αντέξουν την ακρίβεια στα νησιά: Προβληματίζει η ακρίβεια σε ακτοπλοϊκά, διαμονή και εστίαση

Τυροκομείο Πιτταρά: Μία ακόμη προσφορά στους συνανθρώπους μας

Για μία ακόμη χρονιά το ΤυροκομείοΠιτταρά κοντά στους Πυροσβέστες της Νάξου

Σαντορίνη: Οι αμπελώνες θύμα του τουρισμού;

Σαντορίνη: , ο ρομαντισμός στο αμπέλι τελειώνει εκεί που αρχίζει η αλόγιστη τουριστική ανάπτυξη.

Naxos Apothecary: ένα νησιώτικο μπιστρό που ήρθε για να κάνει τη διαφορά

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Νάξου, το εστιατόριο του Naxos Apothecary προσφέρει φαγητό όλο φρεσκάδα, με θέα την περίφημη Πορτάρα.

ΕΑΣ Νάξου: Τριήμερη (1-3/09) εκδήλωση με επίκεντρο τη κλιματική αλλαγή και το φαγητό (video)

ταυτόχρονη διοργάνωση του Food Experience Γραβιέρας Νάξου και της Γιορτής Πατάτας Νάξου, από την Ε.Α.Σ. Νάξου (video)

Εστίαση – Γ. Παπαδόπουλος: Η μείωση στην κατανάλωση έφτασε στο 20%

Εστίαση: Συγκρατημένοι στις δαπάνες οι τουρίστες - Τι λέει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, Περιφερειάρχης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Νοτίου Αιγαίου

Most Read