Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου δίνει και φέτος το «παρών» στην Anuga, τη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη έκθεση τροφίμων και ποτών σε όλον τον κόσμο,
Η παραδοσιακή κουζίνα των Μικρών Κυκλάδων περιλαμβάνει όλα τα μαγειρευτά, σε αρκετές περιπτώσεις “λευκά” και όχι τόσο κοκκινιστά το καλοκαίρι λόγω της πολλής ζέστης, συν άφθονα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.
Εμπνευστής του δικτύου Aegean Cuisine, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κύριος Γιώργος Χατζημάρκος γνωρίζει καλά πώς η γεύση του κάθε τόπου ισοδυναμεί με ταυτότητά του.