Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Μεθύρες: Ενα ξεχωριστό συμπόσιο (14/10) κρασιού με επίκεντρο τη Νάξο

Το προσεχές Σάββατο (14/10) θα πραγματοιηθεί συμπόσιο κρασιού ... Που, πότε και γιατί

ΕΑΣ Νάξου: Παρουσία στην έκθεση Anuga (video)

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου δίνει και φέτος το «παρών» στην Anuga, τη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη έκθεση τροφίμων και ποτών σε όλον τον κόσμο,

Σαντορίνη: Η μεγάλη γιορτή κρασιού

Σελήνη Βεντέμα 2023: οι εντυπώσεις μας από τη νέα εποχή ενός θεσμού που μπορεί να φέρει πιο ποιοτικό τουρισμό στη Σαντορίνη

ΠΝΑι: Πρόσκληση συμμετοχής στη «10η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ»

Διευκρινίζεται πως μετά τις 23/10/2023 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή - Για συμμετοχή σε περίπτερο η δήλωση έως την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Γαστρονομικό ταξίδι στα εξωτικά Κουφονήσια

Η παραδοσιακή κουζίνα των Μικρών Κυκλάδων περιλαμβάνει όλα τα μαγειρευτά, σε αρκετές περιπτώσεις “λευκά” και όχι τόσο κοκκινιστά το καλοκαίρι λόγω της πολλής ζέστης, συν άφθονα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Σαντορίνη: Στο +20% η αύξηση της τιμής του κρασιού τη φετινή περίοδο

Παράγοντες της αγοράς αναμένουν αυξήσεις της τάξης του 20%-25% στις τιμές του κρασιού ΠΟΠ «Σαντορίνη» - Ποιος ο λόγος;

Σαντορίνη – Τρύγος 2023: Μείωση στην παραγωγή, έφτασε το 30% του ετήσιου μέσου όρου

Μικρή η φετινή παραγωγή, μόλις το 30% του ετήσιου μέσου όρου - Τι αναφέρει ο κος Καφούρος

Γ. Χατζημάρκος: “Αναδεικνύοντας την γαστρονομία, θωρακίζουμε τον προορισμό”

Εμπνευστής του δικτύου Aegean Cuisine, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κύριος Γιώργος Χατζημάρκος γνωρίζει καλά πώς η γεύση του κάθε τόπου ισοδυναμεί με ταυτότητά του.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023: Συμμετέχει και η “Αράκλεια” με special προσφορές

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023: Απολαύστε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας σε σπέσιαλ τιμή - Τα εστιατόρια που βρίσκονται στις Κυκλάδες

ΕΑΣ Νάξου – Ν. Δρυς: “Η Νάξος δεν έχει επηρεαστεί ακόμη από την Κλιματική Αλλαγή” (video)

Open και ΕΡΤ μαθαίνουν για τις γαστρονομικές εκδηλώσεις της Ε.Α.Σ. Νάξου! (video)

Taste Atlas: Το “γιουβέτσι” μπήκε σφήνα στα καλύτερα πιάτα ζυμαρικών στο κόσμο

Πέντε ελληνικά πιάτα με ζυμαρικά μπήκαν «σφήνα» στο... μονοπώλιο των Ιταλών - Ποια είναι

European Young Chef: Εκπρόσωπος της ΠΝΑι ο Μυκονιάτης Chef Δημήτρης Μαυρόπουλος

Από τις Κυκλάδες ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας στον φετινό διαγωνισμό European Young Chef - Πότε είναι ο διαγωνισμός, που και ποιος είναι ο εκλεκτός

Most Read