Δευτέρα, 16 Ιουνίου, 2025
Naxos PressΓαστρονομία

Γαστρονομία

Τι σχέση έχουν οι λουκουμάδες με την γιορτή της Παναγίας Χρυσοπολίτισσας;

Νοέμβριος 20 και το ναξιώτικο έθιμο των λουκουμάδων σε συνδυασμό με την γιορτή της Παναγίας Χρυσοπολίτισσας

Γαλλία – ΠΝΑι: Ο Μυκονιάτης Δημήτρης Μαυρόπουλος διεκδικεί τον τίτλο “European Young Chef Award 2023”

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023" Τον τίτλο διεκδικεί ο Δημήτρης Μαυρόπουλος από τη Μύκονο

Τυροκόμος – Top 50 2023: Ξεχωρίζει το Κεφαλοτύρι Νάξου Πιτταρά

Στη λίστα με τα 50 καλύτερα τυριά για το 2023 από τον "Τυροκόμος" το Κεφαλοτύρι Νάξου Πιτταρά

Αιγαίο: Τυροκόμοι που διατηρούν και μεταφέρουν τη παράδοση της τυροκόμισης

Οι κτηνοτρόφοι – τυροκόμοι αυτών των «αφρισμένων» βοσκοτόπων έχουν αφήσει παρακαταθήκη μια πλούσια τυροκομική παράδοση - ΠΟια ξεχωρίζουν στις Κυκλάδες

Ιστορικό χαμηλό το 2023 για το κρασί

Η παραγωγή οίνου και στην Ελλάδα εξαιτίας της κακοκαιρίας σημείωσε τη χειρότερη επίδοση

Ανοια: Μπορεί να νικηθεί με την βοήθεια της φράουλας;

«Οι άνθρωποι που καταναλώνουν τακτικά φράουλες ή βατόμουρα έχουν πιο αργό ρυθμό γνωστικής έκπτωσης καθώς γερνούν»

Τήνος: Ποντάρει στην γαστρονομία της και προσελκύει επισκέπτες

Η Τήνος προσελκύει τους επισκέπτες της χάρη και στον γαστρονομικό της πλούτο

Taste Atlas: Δύο Ναξιώτικα τυριά στα 100 καλύτερα του κόσμου

Taste Atlas: Δεκαεννέα (19) ελληνικά τυριά στα 100 καλύτερα του κόσμου - Ποια είναι και η θέση Γραβιέρας και Αρσενικού Νάξου

Greek Travel Awards: Η Κέρκυρα κέρδισε την Νάξο στη μάχη της … Γαστρονομίας

Greek Travel Awards .. Ανακοινώθηκαν τα βραβεία σε δέκα κατηγορίες... Πάρος - Σαντορίνη στην κορυφή των επιλογών για τους βρετανούς

Ελλάδα: Σαλάτα και γύρος με εισαγόμενα προϊόντα (!!!)

Πάνω από 1 δισ. πληρώσαμε το 2022 για εισαγωγές ντομάτας, αγγουριών, κρεμμυδιών και χοιρινού, στα 10,7 δισ. οι εισαγωγές τροφίμων.

Η Τήνος στην εκπομπή του σεφ Άκη Πετρετζίκη

Συνοδοιπόροι του στο «Akis’ Food Tour» II είναι οι τηλεθεατές που του προτείνουν τα μέρη που επισκέπτεται αλλά και οι ντόπιοι κάτοικοι κάθε περιοχής που τον βοηθούν να ανακαλύψει τι σημαίνει πραγματικά «υψηλή γαστρονομία» στις ντόπιες κουζίνες

Κυκλάδες – Aegean Cuisine: Ξεκινάει ο Δ’ κύκλος αξιολόγησης κυκλαδίτικων προϊόντων

Aegean Cuisine: Δ΄ κύκλος αξιολόγησης προϊόντων για επιχειρήσεις των Κυκλάδων

Most Read