Η οικογένεια Πιτταρά γύρισε από τη Σύρο και αφού συμμετείχε στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου, με μια ακόμα σπουδαία διάκριση.
Γνωρίζοντας το προσωπικό ύφος του κ. Νικόλα Πιτταρά, ο οποίος προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους όντας απόλυτα προσηλωμένος στην ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησης, τον ρωτήσαμε για τα συναισθήματά του.
Με γνώμονα τη σκληρή δουλειά, την αξία της γνησιότητας των προϊόντων και την αγάπη που προσφέρεται μέσα από αυτά, ο κ. Πιτταράς δηλώνει πως νοιώθει μεγάλο το βάρος της ευθύνης στις πλάτες του για τα πολύ περισσότερα που πρέπει η επιχείρηση να προσφέρει στο μέλλον σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που τιμούν τα προϊόντα της Ναξιακής γης.
Η Ναξιακή γη που τον ενέπνευσε και συνεχίζει να τον εμπνέει, μαζί με την εμπιστοσύνη του κόσμου που αναγνωρίζει και τιμά τα προϊόντα «Πιτταράς», δίνει τη δύναμη στον ίδιο να υποσχεθεί ένα αύριο καλύτερο, ακόμα πιο ποιοτικό, ακόμα πιο νόστιμο.
Σύμμαχος σε όλη αυτή την εξαιρετική πορεία η οικογένεια, που φυσικά έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση των βραβείων ποιότητας του Γαστρονόμου. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς φυσικά για μια οικογένεια σαν κι αυτή, που έχει μάθει να αγωνίζεται ενωμένη, να χαράσσει λαμπρό μέλλον για τη νεότερη γενιά, που αγαπά τη γη, τα ζώα, τη δουλειά, έμαθε να σέβεται και να συνεχίζει υπό αντίξοες κάποιες φορές συνθήκες την προσπάθεια για την ανάδειξη των προϊόντων της Νάξου, που είναι μοναδικά όπως αποδείχτηκε και στη συγκεκριμένη εκδήλωση από το κορυφαίο περιοδικό γαστρονομίας.
Επόμενος στόχος; Ο Νικόλας Πιτταράς απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη: «Να κάνουμε τον κόσμο μας πιο ποιοτικό και πιο νόστιμο. Να τον κάνουμε καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε από τους γονείς μας, για να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας και να τον πάνε παραπέρα και παραπάνω…»