Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΥγείαΣαντορίνη: Ζητούν επιστροφή χρημάτων από εργαζομένους του νοσοκομείου;

Σαντορίνη: Ζητούν επιστροφή χρημάτων από εργαζομένους του νοσοκομείου;

|

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ΑΕΜΥ στη Σαντορίνη μετά την καταγγελία του σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για εξώδικα όπου ζητείται η επιστροφή χρημάτων (!!!)

Καλούν εργαζόμενους που εργάστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να μπορέσει να λειτουργήσει το νοσοκομείο Σαντορίνης, να επιστρέψουν χρήματα! Κι αυτό, σε μια συγκυρία όπου όλοι οι εργαζόμενοι και υγειονομικοί στα δημόσια νοσοκομεία δίνουν αγώνα ζωής και θανάτου ενάντια στην πανδημία, χωρίς την παραμικρή στήριξη από την κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας!

Είδηδη που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα documentonews.gr και σίγουρα έχει ενδιαφέρον η απάντηση της ΑΕΜΥ

Η καταγγελία του σωματείου εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας είναι αποκαλυπτική:

«Σήμερα (σ.σ χθες Παρασκευή) ενημερωθήκαμε από πρώην συναδέλφους μας, ότι παρέλαβαν εξώδικο από την ΑΕΜΥ, με το οποίο τους καλούν να επιστρέψουν χρήματα στην εταιρεία γιατί είχαν ενταχθεί σε ανώτερο μισθολογικό κλιμάκιο από εκείνο στο οποίο έπρεπε να ενταχθούν. Αυτό, σύμφωνα με την ΑΕΜΥ, συνέβη είτε γιατί ο μεταπτυχιακός τους τίτλος σπουδών δεν είχε κυρωθεί από το ΔΣ της εταιρείας, είτε γιατί τους είχε αναγνωρισθεί προϋπηρεσία από ιδιωτικό τομέα, πέραν του δημοσίου.

Οι εργαζόμενοι ουδέποτε είχαν ανάμειξη αλλά και πρόσβαση σε ότι αφορά τη μισθοδοσία. Η ευθύνη για κάθε λάθος που έγινε βαραίνει τις διοικήσεις της ΑΕΜΥ.

Κάθε άνθρωπος που εργάστηκε στο ΓΝ Θήρας κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει το νοσοκομείο να λειτουργήσει και να συνεχίσει να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσπάθειες που γίνονται με σκοπό να θίξουν την υπόληψη των εργαζομένων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είμαστε αυτουργοί ή συνένοχοι σε μη νόμιμες πράξεις, το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να πλήξουν το ίδιο το νοσοκομείο.

Και όπως είπαν πρόσφατα και σε ανακοίνωσή τους μέλη του ΔΣ της ΑΕΜΥ : “Το ιατρικό , νοσηλευτικό , διοικητικό και λοιπό προσωπικό καθηµερινά δίνει τη µάχη στο στίβο της Υγείας και τελευταίως στο στίβο της πανδηµίας του κορονοϊού. Σεβαστείτε τους !”»

Σήμερα ενημερωθήκαμε από πρώην συναδέλφους μας, ότι παρέλαβαν εξώδικο από την ΑΕΜΥ, με το οποίο τους καλούν να…

Δημοσιεύτηκε από Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Θήρας στις Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Δήμος: Παράταση έως 31 Οκτωβρίου για τις εργασίες στο αεροδρόμιο

Καθυστερήσεις στις πληρωμές οδήγησαν σε διακοπή εργασιών – Ζητήματα με αγωγούς και κτηριακές υποδομές επισημάνθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το «ζήτημα της Σίφνου» στη χαρτογραφία του Πτολεμαίου

Η υπερβολική απεικόνιση του μεγέθους του νησιού στον χάρτη της Οικουμένης και η ιστορική της σημασία λόγω των ορυχείων αργύρου και μολύβδου.

Ξεκινά η μεγάλη επένδυση των 30 εκατ. ευρώ για την αναβίωση του Ξενία Κύθνου

Με άδεια οικοδομής και σε διαβούλευση η ΜΠΕ, δρομολογείται η ανακαίνιση του ιστορικού συγκροτήματος στα Λουτρά Κύθνου με ορίζοντα ολοκλήρωσης 2-3 ετών.

Iσχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα – Έγινε αισθητός σε Αττική και Κυκλάδες

Αναστάτωση προκάλεσε η νυχτερινή δόνηση, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται σοβαρές ζημιές – Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι και οι τοπικές αρχές.

Σύλληψη 61χρονης στην Ανάφη για απόπειρα κλοπής σε καμπίνες πληρώματος πλοίου

Στελέχη του Λιμεναρχείου Θήρας εντόπισαν τη γυναίκα με αντικείμενα που είχε αφαιρέσει από καμπίνες μελών πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου.

Γιατί οι παίκτες επενδύουν σε ακριβές καρέκλες παιχνιδιού;

Εργονομία καρέκλας: Γιατί οι παίκτες ηλεκτρονικών σπορ κάθονται σε θρόνους των 1500 δολαρίων

Ανησυχία στο Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου για το μέλλον της κρουαζιέρας λόγω αυξημένων τελών

Ο Πρόεδρος Αθ. Κουσαθανάς – Μέγας προειδοποιεί πως τα 20€ ανά επιβάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη απειλούν να μειώσουν τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το 2026.

Ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

Νέος Επικουρικός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος και τρεις ειδικευόμενοι γιατροί ανέλαβαν καθήκοντα, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία της Κλινικής.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Νέα μεταγραφή με τον γκαρντ Χρήστο Μαραβέγια

Ο 25χρονος Μαραβέγιας, με πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και δυνατό μακρινό σουτ, ενισχύει το ρόστερ του Πανναξιακού ενόψει της National League 2.

Νάξος: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή στις 10 Σεπτεμβρίου, ο ΒΙΟΚΑ Απόλλωνα έρχεται στο προσκήνιο

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025, στις 12:00 το μεσημέρι, συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο Δημοτικό Κατάστημα.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Σίφνος: Το νησί αποχαιρέτησε με δάκρυα και τραγούδια τον Λευτέρη Λουκατάρη (video)

Μια εξόδιος ακολουθία που έμοιαζε με γάμο – με λευκά ρούχα, βιολιά και λαούτα – για τον αρχηγό της Κ14 του Πανσιφναϊκού, που έφυγε πρόωρα.