Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΥγείαΜύκονος - Florios Mykonos Foundation: Διπλή δωρεά (Κλωβός και συμπυκνωτής) υγειονομικού χαρακτήρα

Μύκονος – Florios Mykonos Foundation: Διπλή δωρεά (Κλωβός και συμπυκνωτής) υγειονομικού χαρακτήρα

|

Το Ιδρυμα Florios Mykonos Foundation στη Μύκονο ξαναχτυπά… Δωρεά δύο Φορητών Συμπυκνωτών Οξυγόνου IRENE 5lt και αγορά κλωβού αρνητικής πίεσης για την αεροδιακομιδή ασθενών από το Κέντρο Υγείας Μυκόνου προς τα νοσοκομεία της Ηπειρωτικής Ελλάδας 

Το έχουμε πει πολλές φορές… Η έλευση του Κορωνοϊού, έχει ενεργοποιήσει την κοινωνική αλληλεγγύη.. Παράλληλα, αναδείχτηκαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο οι ελλείψεις που έχουν τα νησιά μας, όχι μόνο σε υγειονομικό προσωπικό αλλά και σε θέματα υποδομών, ώστε να βοηθήσουν τους  συνανθρώπους μας που κατοικούν σε αυτά σε περίπτωση προβλήματος υγείας. Βέβαια, για την Μύκονο, δεν χρειάζονταν ο Κορωνοϊός ώστε να ενεργοποιηθεί αυτό που λέμε … κοινωνική αλληλεγγύη. Μέσω του ιδρύματος Florios Mykonos Foundation, τα μέλη του, με επικεφαλής τον επιχειρηματία Φλώριο Ασημομύτη, δίνουν δυναμικό παρών και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των υποδομών και όχι μόνο σε ζητήματα υγείας… 

Και αυτές τις ημέρες έχουμε δύο ακόμη δωρεές τόσο προς το Κέντρο Υγείας, όσο και στον Δήμο… Η μία αφορά την αγορά δύο φορητών Συμπυκνωτών Οξυγόνου και η δεύτερη την αγορά Κλωβού αρνητικής πίεσης που χρησιμοποιείτε για την αεροδιακομιδή ασθενών… Κινήσεις που δίνουν ανάσες στο Κέντρο Υγείας.. Ας δούμε τις δύο ανακοινώσεις με διαφορά περίπου 24 ωρών στη σελίδα του ιδρύματος στα social Media.

No 1 Δωρεά φορητών συμπυκνωτών οξυγόνου 

Ενόψει των δύσκολων ημερών που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη ημέρα της καραντίνας και εν μέσω δυσμενών συνθηκών, η κοινωφελής προσπάθεια του Ιδρύματος μου, συνεχίζει το έργο της και με συνείδηση αλλά και γνώση για τις ανάγκες του τόπου μας, προχωράει στη Δωρεά δύο (2) Φορητών Συμπυκνωτών Οξυγόνου IRENE 5lt

Ο ένας εκ των δύο Συμπυκνωτών, θα παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, ενώ ο δεύτερος στο Δήμο Μυκόνου, με σκοπό να καλύψει την ανάγκη για παροχή άμεσης βοήθειας σε κάθε επείγον περιστατικό που ενδέχεται να προκύψει.

Αποτελεί πρωταρχικό μου μέλημα η ασφάλεια των Μυκονιατών κατ’ αρχήν, αλλά και φυσικά των επισκεπτών. Σε ένα χώρο που συρρέει καθημερινά πλήθος κόσμου, είναι απαραίτητη η κάλυψη της 1ης βοήθειας ειδικότερα την ημέρα μετά την καραντίνα. 

No 2 Δωρεά Κλωβού Αρνητικής Πίεσης

Με σεβασμό στο έργο και τον αγώνα που δίνει καθημερινά το σύστημα υγείας του νησιού μας, στεκόμαστε δίπλα στους γιατρούς και τους λειτουργούς του Κέντρου Υγείας και στην προσπάθεια να συνδράμουμε και να συμβάλουμε όσο μπορούμε σε όλη αυτήν την προσπάθεια, προχωρούμε στη δωρεά Κλωβού Αρνητικής Πίεσης (Αερομεταφοράς)

Την πρωτοβουλία και χρηματοδότηση της εν λόγω δωρεάς αναλαμβάνει η εταιρεία Florios Investments AE μέσω του Ιδρύματος Florios Mykonos Foundation, με την ευγενική χορηγία του λάτρη της Μυκόνου και στενού μου φίλου Φιντιρίκου Δημήτρη, ο οποίος μέσα από την αγάπη του για το νησί, προχώρησε σε έμπρακτη εκδήλωση συμπαράστασης.

Η παραγγελία έχει ήδη πραγματοποιηθεί και η παράδοση θα γίνει εντός των επόμενων 20-25 ημερών, σύμφωνα με την πληροφόρηση των συνεργατών μας. 

Να σημειώσουμε τέλος ότι συνεχίζεται καθημερινά η διανομή 150 μερίδων φαγητού σε όσους έχουν ανάγκη στο “νησί των ανέμων”


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Διακοπή σήματος της ΕΡΤ από τις 13 Αυγούστου – Χωρίς κρατικά κανάλια και ραδιόφωνα

Στο «σκοτάδι» η κεντρική Νάξος λόγω βλάβης στις κεραίες αναμετάδοσης στο όρος Ζας. Τα ιδιωτικά κανάλια εκπέμπουν κανονικά.

24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 28 Αυγούστου – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και αλλαγές πτήσεων

Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο με αφορμή το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο. Στάση εργασίας από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας – Τι ανακοίνωσαν AEGEAN και Olympic Air.

Εκλογικός νόμος: Σενάρια αλλαγών στη Ν.Δ., ο πήχης, το μπόνους και οι …χαμένες έδρες

Παρά τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη, στο εσωτερικό της Ν.Δ. φουντώνει η συζήτηση για παρεμβάσεις στον εκλογικό νόμο και την αυτοδυναμία. (παραδείγματα)

Δωρεάν μετακινήσεις για ερασιτεχνικά σωματεία Αιγαίου & Ιονίου από το 2026, τι αναφέρει ο κος Βρούτσης

650 σωματεία και 35.000 αθλητές ωφελούνται από την απόφαση για δωρεάν ακτοπλοϊκές μετακινήσεις στα νησιά. - Το σχόλιο του κου Βρούτση

200 χρόνια «Ελπίς» – Σημαντικό αρχειακό έργο για το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

18.000 έγγραφα και εκατοντάδες φάκελοι ταξινομήθηκαν, φωτίζοντας την ιστορία της δημόσιας υγείας στη Σύρο και τις Κυκλάδες.

Η πατρίδα στην καρδιά – Το ταξίδι, η ξενιτιά και η επιστροφή (video)

Μια λογοτεχνική αφήγηση από την Στέλλα Νικολάκη για τον καημό της ξενιτιάς και τη γλυκιά ελπίδα της επιστροφής (video)

Νάξος: Αγνοείται η «Κανέλλα», έκκληση από τα μέλη του ταξιδιωτικού πρακτορείου Naxos Tours

Η αγαπημένη μασκότ της παραλίας λείπει εδώ και πέντε ημέρες – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Εγκρίθηκε: Δωρεάν μετακίνηση για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Μεγάλη νίκη για τον νησιωτικό αθλητισμό μετά το αίτημα του Γ. Λεονταρίτη – Τα σωματεία θα ταξιδεύουν χωρίς κόστος με τα επιδοτούμενα πλοία.

Πάρος: Σύλληψη 33χρονου για τον βιασμό 24χρονης Γαλλίδας

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής 33χρονος αλλοδαπός στην Πάρο, μετά από καταγγελία 24χρονης Γαλλίδας για βιασμό.

Νάξος – Κατερίνα Καμπανέλλη: «Στόχος η δημιουργία φεστιβάλ στη Νάξο με επίκεντρο το έργο του πατέρα μου» (video)

Συγκινητική συνέντευξη της κόρης του Ιάκωβου Καμπανέλλη για το Θεατρικό Μουσείο στη Νάξο και τα σχέδια για ένα ετήσιο φεστιβάλ.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Ανησυχία στην Τζια: Έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας με δεκάδες περιστατικά καθημερινά

Περισσότερα από 80 περιστατικά την ημέρα στο Περιφερειακό Ιατρείο – Έχουν ενημερωθεί ΥΠΕ και ΕΟΔΥ.