Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΥγείαΕλλάδα - Rapid Test: Αρνητικά και τα 65 τεστ στην Νάουσα Πάρου...

Ελλάδα – Rapid Test: Αρνητικά και τα 65 τεστ στην Νάουσα Πάρου (!!!)

|

Συνολικά χθες Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, διενεργήθηκαν 3.209 rapid test, από τα οποία ανευρέθησαν 28 κρούσματα (0,87%). Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν σε 12 άνδρες και 16 γυναίκες.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν χθες, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Συνολικά, διενεργήθηκαν 3.209 rapid test, από τα οποία ανευρέθησαν 28 κρούσματα (0,87%). Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν σε 12 άνδρες και 16 γυναίκες. Στις Κυκλάδες, είχαμε χθες τεστ στην Μύκονο (συνολικά 197, 170 χθες) και όπως είναι γνωστό όλα ήταν αρνητικά, ενώ και στην Νάουσα Πάρου, είχαμε κάτι αντίστοιχο….

Παρατίθενται τα στοιχεία από τις δράσεις σε ανοιχτούς χώρους ανά την Ελλάδα στις ακόλουθες περιοχές:

@ ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών: Σταθμός Μετρό «Σύνταγμα»: Πραγματοποιήθηκαν 630 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

@ ΠΕ Νότιου Τομέα Αθηνών: Καλαμακίου και Ποσειδώνος: Πραγματοποιήθηκαν 302 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

@ ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών: Δήμος Περιστερίου, Αγ. Βασιλείου 60: Πραγματοποιήθηκαν 492 rapid test και προέκυψαν 5 θετικά (1,02%). Αφορούν σε 2 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

@ ΠΕ Θεσσαλονίκης: Ποσειδώνιο: Πραγματοποιήθηκαν 90 rapid test και προέκυψαν 2 θετικά (2,22%). Αφορούν σε 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη.

@ ΠΕ Θεσσαλονίκης: Καυτατζόγλειο: Πραγματοποιήθηκαν 76 rapid test και προέκυψε 1 θετικό (1,32%). Αφορά σε γυναίκα 85 ετών.

@ ΠΕ Άρτας: Φιλοθέη Άρτας: Πραγματοποιήθηκαν 46 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

@ ΠΕ Καρδίτσας: Περιφερειακός Καρδιτσομαγούλας: Πραγματοποιήθηκαν 171 rapid test και προέκυψαν 8 θετικά (4,68%). Αφορούν σε 6 άνδρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.’

@ ΠΕ Πάρου: ΚΤΕΛ Νάουσας Πάρου: Πραγματοποιήθηκαν 65 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

@ ΠΕ Ρόδου: Λ. Ελευθερίας 1, Κρεμαστή Ρόδου: Πραγματοποιήθηκαν 35 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 @ ΠΕ Ξάνθης: Βασιλίσσης Σοφίας 25: Πραγματοποιήθηκαν 172 rapid test και προέκυψαν 6 θετικά (3,49%). Αφορούν σε 3 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη.

@ ΠΕ Δράμας: Ανάπλαση Δράμας: Πραγματοποιήθηκαν 184 rapid test και προέκυψε 1 θετικό (0,54%). Αφορά σε γυναίκα 43 ετών.

 @ ΠΕ Καστοριάς: Λ. Κύκνων: Πραγματοποιήθηκαν 37 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

@ ΠΕ Χαλκιδικής: Παλιά Νομαρχία: Πραγματοποιήθηκαν 120 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 @ ΠΕ Πέλλας: Παλαίφυτο Γιαννιτσών: Πραγματοποιήθηκαν 70 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 @ ΠΕ Πέλλας: Νέος Μυλότοπος Γιαννιτσών:Πραγματοποιήθηκαν 102 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 @ ΠΕ Έβρου: Λιμάνι Καμριώτισσα Σαμοθράκης: Πραγματοποιήθηκαν 20 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά

@ ΠΕ Έβρου: Βασ. Κωνσταντίνου Ορεστιάδα: Πραγματοποιήθηκαν 274 rapid test και προέκυψαν 3 θετικά (1,09%). Αφορούν σε έναν άνδρα και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.

@ ΠΕ Λακωνίας: Ξηροκάμπι Σπάρτη: Πραγματοποιήθηκαν 42 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

@ ΠΕ Λακωνίας: Άγιοι Ανάργυροι Σπάρτης: Πραγματοποιήθηκαν 29 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

 @ ΠΕ Λέσβου: Πλατεία Νέων Κυδωνιών: Πραγματοποιήθηκαν 55 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

@ ΠΕ Αρκαδίας: Τρίπολη: Πραγματοποιήθηκαν 49 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

@ ΠΕ Αρκαδίας: Μεγαλόπολη: Πραγματοποιήθηκαν 48 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

@ ΠΕ Χίου: Ιωνικό Κολυμβητήριο: Πραγματοποιήθηκαν 100 rapid test και προέκυψαν 2 θετικά (2%). Αφορούν σε 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 17 έτη.

 

Σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου  κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στα εξής σημεία: 

@ ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών: Σταθμός Μετρό «Σύνταγμα», 10:00-15:00

@ ΠΕ Δυτικού Πειραιώς: Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Αθηνάς & Σπυρίδωνος (Κάτω από τον Προαστιακό, στα μεγάλα γήπεδα), 10:00-15:00

@ ΠΕ Νότιου Τομέα Αθηνών: Δήμος Αλίμου, Καλαμακίου και Ποσειδώνος (δημοτικό parking στο ύψος της πεζογέφυρας), 10:00-15:00

@ ΠΕ Θεσσαλονίκης: Ποσειδώνιο, 10:00-15:00

@ ΠΕ Θεσσαλονίκης: Καυτατζόγλειο, 10:00-15:00

@ ΠΕ Ρόδου: Διασταύρωση Φαληράκι – Καλλιθιές, 11:30-15:00

@ ΠΕ Καρδίτσας: Μουζάκι, 10:00-14:00

@ ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας: Ναύπακτος, 10:00-14:00

@ ΠΕ Λάρισας: Πλατεία Κουλούρι, 10:00-14:00

@ ΠΕ Λάρισας: Φαλάνη, 10:00-14:00

@ ΠΕ Χαλκιδικής: Συκιά Χαλκιδικής, 10:00-14:00

@ ΠΕ Πέλλας: Έδεσσα, 10:00-14:00

@ ΠΕ Πέλλας: Γιαννιτσά, 10:00-14:00


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Ο μίτος της Αριάδνης» στη Νάξο: Ξετυλίγοντας 200.000 χρόνια ιστορίας από τη Στελίδα μέχρι τον κόσμο

Η διεθνής έκθεση του Αρχαιολογικού Προγράμματος Στελίδας παρουσιάζεται στις 16 Μαΐου στη Σχολή Ουρσουλινών – Ομιλία του Καθ. Tristan Carter και διάλογος με το κοινό.

Social Media: Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία και Ιρλανδία συμμαχούν κόντρα στην ανεξέλεγκτη χρήση

Προωθούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο νομοθεσία, η οποία θα υποχρεώνει τα social media να επαληθεύουν την ηλικία κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού

Selected Hideaways: Ηγεσία στον τουρισμό υψηλής αισθητικής και απόδοσης

Στρατηγική ανάπτυξη, εξατομικευμένες υπηρεσίες και διεθνής προβολή για προορισμούς υψηλής ζήτησης

Φιλαρμονική Νάξου: Μουσική συγκίνηση και πολιτιστικό αποτύπωμα στην καρδιά της Αθήνας

Μελωδίες από τη Νάξο μέχρι το Σύνταγμα και το Μέγαρο Μουσικής – Θερμή υποδοχή για την πρώτη εμφάνιση της Φιλαρμονικής σε διεθνές φεστιβάλ.

Έκτακτα δρομολόγια του Blue Star Paros στις 15, 22 & 29 Μαΐου

Ενισχύεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυκλάδων με έκτακτα και τροποποιημένα δρομολόγια του Blue Star Paros από και προς τον Πειραιά.

Έκτακτα δρομολόγια του Blue Star 1 από Πειραιά προς Κυκλάδες στις 13 και 15 Μαΐου

Διπλές προσεγγίσεις σε Πάρο και Νάξο, αλλά και σύνδεση με Χίο και Μυτιλήνη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ταχύπλοου πλοίου για τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.

Νάξος – Νικόλας Ρουγκάλας: Μετά το 2ο πανελλήνιο βραβείο λογοτεχνίας, τιμητική βράβευση στο Δημαρχείο

Ο μαθητής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Νάξου συγκίνησε με το παραμύθι «Σώμα και Αίμα» που αφιέρωσε στη μνήμη του θείου του, Δημήτρη Ήμελλου. - Η ανάρτηση του Βασίλη Φλεριανού

Επιστρέφει η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Ρεθύμνου με τον Πειραιά μετά από 7 χρόνια – Το POWER JET φέρνει νέα πνοή

Η SEAJETS εγκαινιάζει νέα γραμμή Ρέθυμνο – Μήλος – Πειραιάς από τις 20 Ιουνίου με δύο δρομολόγια την εβδομάδα.

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό σκάφος X-Shore ήρθε στην Ελλάδα και «σαλπάρει» για ένα πράσινο μέλλον (video)

Με αθόρυβη πλεύση, οικολογική σχεδίαση και υψηλή τεχνολογία, το σουηδικό ηλεκτρικό σκάφος X-Shore φέρνει επανάσταση στη ναυσιπλοΐα των ελληνικών θαλασσών (video)

Νάξος – Λιμεναρχείο: Απαγόρευση αλιείας και αγκυροβολίας σε πολυσύχναστες παραλίες (χρονοδιάγραμμα)

Σε ισχύ η απόφαση του Λιμεναρχείου Νάξου για την προστασία λουομένων και θαλάσσιου περιβάλλοντος – Ποιες παραλίες επηρεάζονται. (χρονοδιάγραμμα)

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Το “Highspeed 3” αλλάζει το τοπίο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες Κρήτης – Κυκλάδων;

Η Hellenic SeaWays ενισχύει τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ηράκλειο με το ταχύπλοο "Highspeed 3", φέρνοντας νέο ανταγωνισμό και πιθανές μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (πίνακας δρομολογίων)

Θλίψη στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την απώλεια του Κώστα Αρτσάνου, το “αντίο” από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός αποχαιρετά τον ακούραστο υπάλληλο του Δήμου και αγαπητό συμπολίτη

Εκτακτο: Τέλος στα σουβλάκια της θείας Τασίας, ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι

Ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι Με catering και τιμολόγιο, το κοψίδι πλέον θα έχει και ΦΠΑ...

Μ. Κατσούλης: “Οταν πάρω σύνταξη θα μετρήσω τα Κύπελλα που έχουμε πάρει”

Ο γυμναστής του ΓΕΛ Νάξου Μανώλης Κατσούλης μιλάει για την πορεία του, τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τις αθλητικές επιτυχίες του σχολείου και την «αθλητομάνα» Νάξο

Μια δεύτερη ζωή για το “Πρέβελης”; Μετατρέπεται σε πλωτό ξενοδοχείο;

Το ιστορικό πλοίο της ΑΝΕΚ ίσως μετατραπεί σε πλωτό ξενοδοχείο στη Σάμο, χαρίζοντας του έναν νέο ρόλο γεμάτο μνήμες και φιλοξενία.

Νάξος – Νοσοκομείο: Λαπαροσκοπικός Πύργος μπαίνει σε λειτουργία μέσω δωρεάς

Με τη δωρεά του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, το Νοσοκομείο Νάξου αποκτά σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που αλλάζει τα δεδομένα στις χειρουργικές επεμβάσεις

Νάξος – Lennart Neubauer: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που έγινε το πρόσωπο του νέου windsurfing

Μια ζωή πάνω στα κύματα, ένα μέλλον γεμάτο διακρίσεις – Ο Lennart από τη Νάξο εμπνέει με ταλέντο, ήθος και διεθνή αναγνώριση