Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΣαντορίνη, Πάρος και Μύκονος κατακτούν την Σαουδική Αραβία

Σαντορίνη, Πάρος και Μύκονος κατακτούν την Σαουδική Αραβία

|

Τα μέλη της ομάδας του project Greek South Aegean Islands Promo (με σημείο αναφοράς Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη) είχαν σημαντικές συναντήσεις με στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας της Σαουδικής Αραβίας, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού της χώρας, Riyadh Travel Fair 2018.

Και η προσπάθεια για επέκταση τόσο της τουριστικής περιόδου αλλά και η ανεύρεση νέων αγορών για τα Ελληνικά νησιά καλά κρατεί. Και επόμενος στόχος η Μέση Ανατολή και δη τα κράτη του Περσικού Κόλπου με σημείο αναφοράς την Σαουδική Αραβία. Και όπως είναι λογικό οι συναντήσεις των μελών της ομάδας του project Greek South Aegean Islands Promo (πρωτοστατούν Σαντορίνη – Πάρος – Μύκονος) με σημαντικά στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας της Σαουδικής Αραβίας, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού της χώρας, Riyadh Travel Fair 2018 καλά κρατούν.

Ο Υπουργός Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας καθώς και υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι της χώρας επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΕΟΤ στην Riyadh Travel Fair 2018 και είχαν επαφές τόσο με στελέχη του ΕΟΤ -τον διευθυντή Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης , κ. Πέτρο Σαγανά και την κυρία Κατερίνα Μεϊμάρογλου, από το τμήμα εκθέσεων- όσο και με τον κ. Κώστα Σκαγιά, υπεύθυνο διαχείρισης και υλοποίησης του Προγράμματος Tourism Exhibition Project: Greek South Aegean Islands Promo – Mykonos Promo – Santorini Promo – Paros Promo και εκπρόσωπο της MTC Group.

Η ομάδα του Greek South Aegean Islands Promo, την οποία εκπροσωπούν ο κ. Κώστας Σκαγιάς, υπεύθυνος διαχείρισης και υλοποίησης του Προγράμματος – εκπρόσωπος της MTC Group και ο κ. Δημήτρης Παλαιογιάννης, project executive της MTC Group – Ιδρυτής του Κοινωνικού Δικτύου για την ελληνική γαστρονομία Zorbabook, είναι από τις πρώτες ελληνικές τουριστικές δράσεις που δίνουν το “παρών” στην πρώτη συμμετοχή του ΕΟΤ στην εν λόγω έκθεση και από τις ελάχιστες που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές του διοργανωτή.

Στόχος της συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση είναι η προβολή των νησιών της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Πάρου και η προσέλκυση των υψηλού εισοδηματικού επιπέδου τουριστών από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίοι συγκαταλέγονται στις 15 κορυφαίες εθνικότητες με τις υψηλότερες ταξιδιωτικές δαπάνες παγκοσμίως καθώς και από τον υπόλοιπο Αραβικό κόσμο.

Το Tourism Exhibition Project είναι μία υπηρεσία του προγράμματος Greek South Aegean Islands Promo. Εκπροσωπεί τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου για την αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή τους σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.

Η ομάδα συμμετέχει σε εκθέσεις και πραγματοποιεί δράσεις προώθησης και προβολής του πολυτελούς και ποιοτικού ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε στοχευμένες τουριστικές αγορές εξερχόμενου τουρισμού που παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τουριστικοί επιχειρηματίες των νησιών της Μυκόνου MykonosBest.eu της Σαντορίνης santorinibest.eu και της Πάρου parosbest.eu


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Σύλλογος Φιλωτιτών: Αποχαιρετισμός στη γιατρό Κυριακή Σωφρονιάδου

Ο Σύλλογος Φιλωτιτών τιμά τη γυναίκα που υπήρξε πρωτεργάτης της αιμοδοσίας στις Κυκλάδες και άφησε ανεξίτηλη παρακαταθήκη προσφοράς

Νάξος: Σφοδρή επίθεση Χατζηανδρέου για το «φιάσκο Dolce», 120.000€ χωρίς κανέναν βρεφονηπιακό σταθμό

Η «Δύναμη Αλλαγής» καταγγέλλει κακοδιαχείριση και ζητά διερεύνηση ευθυνών – «Οι πολίτες πληρώνουν τα λάθη της Δημοτικής Αρχής»

Νάξος: Ο Σύλλογος «Κούρος ο Έλληνας» στηρίζει τα παιδιά με σχολικά είδη

Κανένα παιδί δεν πρέπει να στερηθεί τα απαραίτητα – Πρωτοβουλία αγάπης και διακριτικής στήριξης από τον Σύλλογο Μελάνων.

Επιμελητήριο Κυκλάδων: «Χάθηκε μια ευκαιρία για τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια» (πίνακες)

Παρά το ολοκληρωμένο σχέδιο που καταρτίστηκε με τη συνεργασία δημάρχων και φορέων, το Σ.Α.Σ. αποφάσισε τη διατήρηση του παλαιού καθεστώτος – Τι ζητά τώρα το Επιμελητήριο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

6 Σεπτεμβρίου: Η Νάξος συμμετέχει στο πανελλαδικό κάλεσμα για Δικαιοσύνη στα Τέμπη

Η Μαρία Καρυστιανού καλεί πολίτες σε συγκεντρώσεις – Συμμετοχές και στις Κυκλάδες

Κυκλάδες: Αποχαιρετισμός στη γιατρό Κυριακή Σωφρονιάδου, τη ψυχή της αιμοδοσίας στη νησιωτική Ελλάδα

Η «ψυχή» της αιμοδοσίας στη νησιωτική Ελλάδα - Πότε και που θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία

Σαντορίνη: Το Wanderlust Travel Magazine ανακαλύπτει την αυθεντική ψυχή του νησιού

Το κορυφαίο βρετανικό ταξιδιωτικό περιοδικό φιλοξενήθηκε από τις 24 έως 28 Αυγούστου στη Σαντορίνη, με επίκεντρο τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την αυθεντικότητα.

Αμοργός: Νέα παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας, σημαντική ενίσχυση για τις οικογένειες του νησιού

Η Δήμητρα Καλλιτσούνακη αναλαμβάνει καθήκοντα Επιμελητή Β΄ με τριετή σύμβαση, καλύπτοντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Νάξος: “Πράσινο φως” για νέο 5άστερο ξενοδοχείο στο (Πολύχνι) Σαγκρί

Σε έκταση 5,4 στρεμμάτων θα ανεγερθεί το πολυτελές κατάλυμα, με υπόγειο και κολυμβητικές δεξαμενές – Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Αλυκό Νάξου: Ύστερα από μισό αιώνα, κατεδαφίζεται το ξενοδοχείο–φάντασμα της χούντας

Μια ιστορική δικαίωση για το μοναδικό κεδρόδασος και όσους τόλμησαν να αντισταθούν στην αυθαιρεσία

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.