Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΣαντορίνη: Από 31 Μαρτίου 2018 απευθείας σύνδεση με Φρανκφούρτη

Σαντορίνη: Από 31 Μαρτίου 2018 απευθείας σύνδεση με Φρανκφούρτη

|

Από τις 31 Μαρτίου του 2018 η Σαντορίνη κάθε Σάββατο θα έχει απευθείας σύνδεση με Φρανκφούρτη  (από το 2016 έχει σύνδεση και με το Μόναχο) χάρη στην Lufthansa (αεροσκάφος τύπου Airbus A320) – Ποια είναι τα άλλα δρομολόγια της γερμανικής εταιρείας 

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της Lufthansa για το 2018 ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει ακόμα περισσότερους ελκυστικούς προορισμούς για ονειρεμένες διακοπές. Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, το δίκτυο των Ευρωπαϊκών πτήσεων του κορυφαίου γερμανικού αερομεταφορέα διευρύνεται με πέντε νέα δρομολόγια προς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς που ικανοποιούν τις προτιμήσεις κάθε ταξιδιώτη – διακοπές δίπλα στη θάλασσα, ταξίδια εξερεύνησης ή περιηγήσεις στην πόλη. Η Lufthansa προσφέροντας τακτικά αεροπορικά δρομολόγια θα πετά τους επιβάτες της προς τις διακοπές των ονείρων τους τις “ωραιότερες εβδομάδες” του έτους. Όλες οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Νέοι προορισμοί από τη Φρανκφούρτη

Την καλοκαιρινή περίοδο 2018 η Lufthansa θα πραγματοποιεί για πρώτη φορά πτήσεις από τη Φρανκφούρτη προς τη Σαντορίνη. Όπως είναι γνωστό, η Σαντορίνη θεωρείται ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας. Η θέα από την πόλη είναι μαγευτική και πολλοί επισκέπτες δηλώνουν ότι ίσως είναι η πιο όμορφη θέα στον κόσμο. Το δρομολόγιο Φρανκφούρτη – Σαντορίνη θα εκτελείται κάθε Σάββατο από τις 31 Μαρτίου 2018. «Με συνέπεια στη στρατηγική του απόφαση να επενδύει διαρκώς και με μακροχρόνιο ορίζοντα στο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, ο Όμιλος Lufthansa φέρνει το αγαπημένο ελληνικό νησί, τη Σαντορίνη, ακόμα πιο κοντά σε ταξιδιώτες απ´ όλον τον κόσμο. Ανάμεσα στους πέντε νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς που επιλέχθηκαν για να ενταχθούν στο πρόγραμμά μας για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο δεν θα μπορούσε να μην είναι μια σταθερή αξία του ελληνικού τουρισμού. Έτσι ενώ από το 2016 η Σαντορίνη εξυπηρετείται από τον κόμβο του Μονάχου, φέτος ανακοινώνουμε με χαρά την προσθήκη του κορυφαίου ελληνικού προορισμού και στο πρόγραμμα πτήσεων από τον κόμβο της Φρανκφούρτης» , σημείωσε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Lufthansa για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Μενόρκα (Ισπανία) θεωρείται η “γαλήνια ομορφιά” σε σύγκριση με τις μάλλον περισσότερο «ζωντανές» Βαλεαρίδες Νήσους. Αυτό προσελκύει στο νησί πολλούς επισκέπτες που εκτιμούν τους ειδυλλιακούς κολπίσκους, τις υπέροχες παραλίες, τις ρομαντικές παλιές πόλεις και τα μυστηριώδη ερείπια από την αρχαιότητα. Με ανέγγιχτες ομορφιές που προσφέρονται για εξερευνήσεις, η Μενόρκα έχει να προσφέρει πολλά, ειδικά σε όσους αγαπούν τη φύση. Από τις 28 Απριλίου 2018, η Lufthansa θα πετά για πρώτη φορά από τη Φρανκφούρτη προς τη Μενόρκα. Το δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Σάββατο.

Επίσης θα έχει καθημερινή πτήση προς τη Γλασκώβη (Σκωτία), την Μαδέρα (νησί της Πορτογαλίας) και το Κισινάου, τη γνωστή πανεπιστημιούπολη και πρωτεύουσα της Μολδαβίας.  Τέλος, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου η Lufthansa θα προσθέσει στο δρομολόγιο Αθήνα – Φρανκφούρτη 4 επιπλέον πτήσεις/εβδομάδα, οι οποίες θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με ώρα αναχώρησης 11.15 και ώρα άφιξης στην γερμανική πόλη στις 13.15. Με την προσθήκη αυτή η Lufthansa θα συνδέει την Αθήνα με τη Φρανκφούρτη με συνολικά 25 πτήσεις/εβδομάδα.

Οι νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί είναι ήδη διαθέσιμοι προς κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις σε πτήσεις της Lufthansa, επισκεφθείτε την ιστοδελίδα LH.com ή επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης της Lufthansa στον αριθμό +30 210 6175200. Για κρατήσεις εισιτηρίων οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απευθύνονται στα συνεργαζόμενα με τη Lufthansa ταξιδιωτικά πρακτορεία ή στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Lufthansa στα αεροδρόμια.

Οι νέες πτήσεις με μια ματιά

Φρανκφούρτη (FRA) – Θήρα / Σαντορίνη (JTR)

• Μια φορά την εβδομάδα (κάθε Σάββατο από τις 31 Μαρτίου 2018)

• LH1288: FRA 13:25 – 17:25 JTR

• LH1289: JTR 18:20 – 20:30 FRA

• Απόσταση: 2.035 km (1.099 ναυτικά μίλια)

• Airbus A320

Φρανκφούρτη (FRA) – Μενόρκα (MAH)

• Μια φορά την εβδομάδα (κάθε Σάββατο από τις 28 Απριλίου 2018)

• LH1482: FRA 15:00 – 17:05 ΜΑΗ

• LH1483: MAH 18:05 – 20:10 FRA

• Απόσταση: 1.181 χλμ. (638 ναυτικά μίλια)

• Airbus A319

Φρανκφούρτη (FRA) – Γλασκώβη (GLA)

• Μια φορά την ημέρα (από τις 26 Μαρτίου 2018, όλο τον χρόνο)

• LH960: FRA 14:00 – 15:00 GLA

• LH961: GLA 16:05 – 19:00 FRA

• Απόσταση: 1.086 χλμ. (587 ναυτικά μίλια)

• Airbus A320

Φρανκφούρτη (FRA) – Κισινάου (KIV)

• Μια φορά την ημέρα (από τις 25 Μαρτίου 2018, όλο τον χρόνο)

• LH1474: FRA 09:50 – 13:20 KIV

• LH1475: KIV 14:30 – 16:10 FRA

• Απόσταση: 1.539 χλμ. (831 ναυτικά μίλια)

• Airbus A319

Μόναχο (MUC) – Φουνσάλ (FNC)

• Μια φορά την εβδομάδα (κάθε Σάββαρο από τις 31 Μαρτίου 2018)

• LH2654: MUC 08:40 – 12:00 FNC

• LH2655: FNC 12:55 – 17:55 MUC

• Απόσταση: 2.952 km (1.594 ναυτικά μίλια)

• Airbus A321

με πληροφορίες από το newmoney.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Οι Υφάντρες και οι Αναμνήσεις τους»: Το εργοστάσιο Ζησιμάτου ξαναζωντάνεψε στην Ερμούπολη

Μια βιωματική δράση του Cycladic Identity του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Hermoupolis Heritage, που ζωντάνεψε τη μνήμη της κλωστοϋφαντουργίας στη Σύρο

Γ. Πολυχρονάκος: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα νησιά σαν ενοχλητικές κουκίδες στον χάρτη»

Σφοδρή κριτική του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Bono, The Edge και Gavin Friday στην Αντίπαρο – Ιρλανδικό «άρωμα» ροκ στο Αιγαίο

Τρεις εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας ροκ σκηνής απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις Κυκλάδες

Μανιομανώλης: Ο παλικαράς ζωοκλέφτης από το Φιλώτι που έγραψε ιστορία στα Βουρλά

Απόγονος Κρητικών επαναστατών, μεγαλοβοσκός στη Νάξο και θρύλος για τα κατορθώματά του

Η ΕΑΣ Νάξου αποχαιρετά τον πρόεδρο της Κεραμωτής, Μανώλη Φακίνο

Συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Καπούνη για την απώλεια ενός αγωνιστή της αυτοδιοίκησης και του αγροτικού κόσμου

Γ. Βρούτσης: «Ιστορική απόφαση η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για χωριά έως 1.500 κατοίκους – Μεγάλη ανάσα για τις Κυκλάδες»

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για μείωση και πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς αποτελεί «δικαίωση της πολιτικής μας», τονίζει ο Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Αλλαγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου – Η Ευθαλία Σπανού αντικαθιστά τον Νικόλαο Μοστράτο

Η παραίτηση του Νικολάου Μοστράτου και η ορκωμοσία της πρώτης επιλαχούσας του συνδυασμού «Πάρος, με Ευθύνη και Ενότητα»

Νάξος – Θεαματική μανούβρα του Hellenic Highspeed στο λιμάνι (video)

Το ταχύπλοο προσεγγίζει από Πάρο και Πειραιά και δένει σε μόλις 3 λεπτά με εντυπωσιακή ακρίβεια

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Τουρκία – Ισπανία, το ντέρμπι κορυφής και ποντάρουμε στα .. γκολ

Δύσκολη αποστολή για τη «Φούρια Ρόχα» στην Κωνσταντινούπολη – Στοίχημα με αξία το 2 & G/G

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.