Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΠΝΑΙ - Tourism Awards 2020: Δύο βραβεία για τις δράσεις στρατηγικής και...

ΠΝΑΙ – Tourism Awards 2020: Δύο βραβεία για τις δράσεις στρατηγικής και διαχείρισης

|

Δύο σημαντικά βραβεία για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα Tourism Awards 2020: GOLD βραβείο για την Online Στρατηγική και BRONZE βραβείο για την «Διαχείριση εικόνας & φήμης προορισμού σε περίοδο κρίσης» – Τι ανέφερε ο Κώστας Χρυσοχοϊδης 

Δύο σημαντικά βραβεία απέσπασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο θεσμό των ελληνικών Tourism Awards, κατά την απονομή των βραβείων που πραγματοποιήθηκε χθες, στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Ο Κώστας Χρυσοχοΐδης, εντεταλμένος σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης, παρέλαβε για λογαριασμό της Περιφέρειας το GOLD βραβείο για την Online Στρατηγική στην ενότητα Ψηφιακός Τουρισμός (Digital Tourism). Η διάκριση αυτή αποτελεί μία πολύ σημαντική επιβράβευση για την στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το 2020, μια πρωτόγνωρη χρονιά. κύρια χαρακτηριστικά της οποίας υπήρξαν η δυναμική της μορφή και η ευελιξία. Σε μία περίοδο, όπου απουσίαζαν πολλές απαντήσεις και τα δεδομένα άλλαζαν σε καθημερινή βάση, τόσο οι επιμέρους στόχοι όσο και οι αγορές και δράσεις της καμπάνιας αναπροσαρμόζονταν στα νέα στοιχεία, που αναδύονταν κάθε φορά, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας. Για τον σκοπό αυτό, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε στήσει ένα παρατηρητήριο, το οποίο παρακολουθούσε συστηματικά και σε συνεχή βάση τα δεδομένα και τις τάσεις των αγορών. Αυτός ο (επανα)σχεδιασμός με τη χρήση των πιο σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων, βασισμένος διαρκώς πάνω σε τεχνοκρατικά στοιχεία εξασφάλισε, όπως αποδεικνύεται και εκ του αποτελέσματος, την επιτυχία της στρατηγικής που ακολούθησε η Περιφέρεια για τον Τουρισμό.

Ταυτόχρονα, η Περιφέρεια απέσπασε BRONZE βραβείο για την «Διαχείριση εικόνας & φήμης προορισμού σε περίοδο κρίσης» στην ενότητα Destination Management, ανταποκρινόμενη άμεσα στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν και προστατεύοντας τον προορισμό κατά τη διάρκεια μιας τουριστικής περιόδου εν μέσω πανδημίας.

Ο Κώστας Χρυσοχοΐδης δήλωσε παραλαμβάνοντας τα βραβεία: «Τα δύο βραβεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου δείχνουν το δρόμο για την επόμενη μέρα. Έρχονται στο ξεκίνημα μιας πολύ ιδιαίτερης σεζόν ως επιβράβευση των προσπαθειών και πρακτικών που εξασφάλισαν την περσινή τουριστική περίοδο».

Τα Tourism Awards διοργανώνει το Hotel&Restaurant Daily της Boussias υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. Η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Μάγια Τσόκλη, δήλωσε για τους νικητές: «Για όγδοη χρονιά, ο θεσμός των ελληνικών Tourism Αwards επιβραβεύει τους άριστους, τους καινοτόμους, τους τολμηρούς. Αναγνωρίζει την αυθεντικότητα, το πάθος, την ευρηματικότητα, την προσαρμοστικότητα, την επιμονή. Οι βραβευθέντες, πέρα από την ηθική αναγνώριση των κόπων τους και την αντικειμενική πιστοποίηση της προσφοράς τους, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και κίνητρο για υπέρβαση. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, έχουμε ανάγκη από τον αισιοδοξία και την έμπνευση που απλόχερα μας προσφέρουν».

Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων και φορέων που βραβεύτηκαν περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Costa Navarino, Eurobank, hotelBrain, Celestyal Cruises, Minoan Lines, Attica Group, Δήμος Αθήνας, Δήμος Ρόδου, Δήμος Ηρακλείου, Ekdromi.gr, Ikos Resorts, Phaea Resorts, Aldemar Resorts, Accor, Belvedere Hotel.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Μια “πράσινη” ζωή ξεκινά στη Νάξο, πρώτη φωλιά Chelonia mydas στις Κυκλάδες!

Ιστορική στιγμή στον Απόλλωνα – Η πράσινη θαλάσσια χελώνα φωλεοποίησε για πρώτη φορά στη Νάξο, προκαλώντας συγκίνηση, δέος και ευθύνη για το μέλλον.

«Ναξιακά» 2025 – Τιμητικός 14ος τόμος αφιερωμένος στον Στέφανο Εμμ. Ψαρρά

Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων τιμά τον φιλόλογο, ιστορικό και ποιητή Στέφανο Ψαρρά με έναν αναμνηστικό τόμο γεμάτο συγκίνηση, λόγο και μνήμη

Καλοκαίρι στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες: Πολιτισμός, παράδοση και φως σε κάθε γωνιά

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2025, με συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, φεστιβάλ, αφιερώματα και πολιτιστικές δράσεις σε όλα τα νησιά του δήμου.

Νάξος – Αστυνομικό Τμήμα: Σύλληψη 34χρονου για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη διαμονή

Εντοπίστηκε με κοκαΐνη, κεταμίνη, MDMA και κάνναβη – Κατασχέθηκε και πλαστό διαβατήριο

Βρούτσης: Επίσκεψη στη Νάξο για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Νικοδήμου

Ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Νάξου – Επαφές με φορείς και πολίτες

Νάξος – Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου: Ομόφωνη αντίθεση στη μεταφορά των Κούρων (video)

Συζήτηση για τη γνωμοδότηση του ΚΑΣ με θέμα τη συντήρηση και προστασία των αρχαϊκών Κούρων – Σαφές μήνυμα από τον Δήμο, τους φορείς και την τοπική κοινωνία υπέρ της παραμονής τους στον φυσικό τους χώρο.

Euro Γυναικών: Τελευταία πράξη με combo αξίας στο Πολωνία – Δανία

Η Δανία αποχαιρετά τη διοργάνωση με στόχο τη νίκη – Combo επιλογή στο 2 & Over 2,5 για ποντάρισμα με απόδοση διπλασιασμού

Φίλιππος Φόρτωμας: “Η Δικαιοσύνη στις Κυκλάδες είναι προτεραιότητα”

Ο Βουλευτής Κυκλάδων συμμετείχε στη διήμερη περιοδεία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα σε Σύρο και Πάρο, με έμφαση στην αναβάθμιση των δικαστικών υποδομών στα νησιά

Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF): Ο σύγχρονος δρόμος προς τη γονεϊκότητα, βήμα προς βήμα

Μία από τις πιο εξελιγμένες μεθόδους αντιμετώπισης της υπογονιμότητας, που προσφέρει ελπίδα σε χιλιάδες ζευγάρια στην Ελλάδα και διεθνώς

Κουφονήσια: Δέκα χρόνια ελληνικός ήχος, από τη Νήσο Κέρο στο αύριο του πολιτισμού

Το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων γιορτάζει τη δεκαετία του με ένα οραματικό αφιέρωμα σε 5.000 χρόνια ελληνικής μουσικής

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Aperto – Cucina Italiana: Η αυθεντική ιταλική εμπειρία ήρθε στη Νάξο με την υπογραφή του κορυφαίου pizzaiolo Νίκου Σωτηρόπουλου

Ένα νέο γαστρονομικό σημείο στην καρδιά της Νάξου που ενώνει την ιταλική φινέτσα με τη δημιουργικότητα του Έλληνα pizzaiolo που διακρίθηκε δύο φορές ως ο καλύτερος της χώρας και στους 50 κορυφαίους της Ευρώπης.

Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Φροντίδα στη Νάξο από τη Φραντζέσκα Λαγογιάννη

Με επιστημονική γνώση, σεβασμό και ολιστική προσέγγιση, η Φραντζέσκα Λαγογιάννη προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι, σε όλη τη Νάξο.

Νάξος – Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και η ξακουστή πατάτα στο τραπέζι της

Η παρουσιάστρια περνά τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσματα, τη γαλήνη του τοπίου και τις συγκινήσεις μετά το φινάλε της σεζόν.

Εκρηκτική αύξηση επιβατών στο λιμάνι Νάξου τον Ιούνιο (πίνακας)

Οι αριθμοί αυξάνονται, οι υποδομές όμως όχι. Η Νάξος «ασφυκτιά» και χρειάζεται λύση τώρα.

Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο 40 εκατ. ευρώ στο μεταφορικό ισοδύναμο, έγκαιρη παρέμβαση Παππά έσωσε το Δημόσιο

Χάρη σε διοικητικούς ελέγχους και αποφασιστικές κινήσεις, απετράπη καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ύποπτες αιτήσεις επιχειρήσεων – Η συντριπτική πλειονότητα από την Κρήτη

Blackout στη Χώρα Νάξου τα πρώτα λεπτά της Κυριακής, αντιδράσεις επιχειρηματιών

Στο σκοτάδι για μισή ώρα το κέντρο της τουριστικής ζωής – Αυξάνονται τα παράπονα επαγγελματιών

Γιάννης Πάριος: Το θαλασσινό του ταξίδι με 16 τραγούδια-ανάσα Ελλάδας και καρδιάς (video)

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Τα Θαλασσινά του Πάριου» με ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με αναφορές στον πατέρα του, την καταγωγή του και τις ρίζες της μουσικής του πορείας.

Σέριφος: 87χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Συκαμιά

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της – Προανάκριση από το Λιμεναρχείο

Νάξος – Η Πηγή του Ακεψιμά: Το νερό που “μίλησε” στην ιστορία του νησιού

Ένα ταξίδι στο Φυλλαδάκι, στην ξεχασμένη πέτρινη πηγή του Αγίου Ακεψιμά, μέσα από τη μαρτυρία του Αντώνη Σαλτερή και την ευαισθησία του Γιώργου Καρνέζη.