Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΠΝΑΙ: Εκεί που θα μας ταξιδέψει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το 2019

ΠΝΑΙ: Εκεί που θα μας ταξιδέψει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το 2019

|

Ανακοινώθηκε ο  “χάρτης” της συμμετοχής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στις τουριστικές εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού για το 2019 – Τι αναφέρει η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης κα Παπαβασιλείου .

Εκει που έχουμε ταξιδέψει εμείς… Παράφραση γνωστού ποδοσφαιρικού συνθήματος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κι ενώ ετοιμάζεται για την επόμενη (2019) χρονιά. Και στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων δράσεων τουριστικής προβολής και προώθησης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να πάρει μέρος σε όλες τις σημαντικές εκθέσεις τουρισμού που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό και στην Ελλάδα το 2019. Με στόχο πάντα την ενίσχυση της θέσης του Νοτίου Αιγαίου στην τουριστική βιομηχανία, την καθιέρωση ενός διακριτού, ελκυστικού, αυθεντικού τουριστικού προϊόντος και την ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας του κάθε προορισμού ξεχωριστά, η Περιφέρεια Νοτίου συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα τουριστικά «ραντεβού» με όρους πρωταθλητισμού.

Στα περίπτερα της ΠΝΑι φιλοξενούνται δωρεάν οι νησιωτικοί δήμοι. Καλούνται παράλληλα οι επιχειρηματίες του τουρισμού να πλαισιώσουν τα περίπτερα και να κάνουν εκεί τις επαγγελματικές τους επαφές, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση. Η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, αθλητισμού & πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου αναφέρει: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει καταφέρει με μοντέρνας αισθητικής περίπτερα, τα οποία αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νησιωτικό στοιχείο, να αφήνει δυνατό το στίγμα της στις τουριστικές εκθέσεις στις οποίες παίρνει μέρος.

Η τουριστική προώθηση δεν έχει εποχικό χαρακτήρα. Εργαζόμαστε συστηματικά και στοχευμένα 365 μέρες το χρόνο για να προβάλουμε τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρουν τα νησιά, εφαρμόζοντας ένα συγκροτημένο στρατηγικό σχεδιασμό. Οι τουριστικές εκθέσεις που συγκεντρώνουν τα βλέμματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, αποτελούν τους πλέον κατάλληλους χώρους για δικτύωση και προβολή. Σε αυτή μας την προσπάθεια να αναδείξουμε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του τουριστικού μας προϊόντος και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που προσφέρει το Νότιο Αιγαίο, θα χαρούμε να έχουμε δίπλα μας τους επιχειρηματίες του τουρισμού απ’ όλα μας τα νησιά. Οι επιχειρήσεις διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό το τουριστικό προϊόν και μέσα από την κοινή προσπάθεια, είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

*Ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τουριστικές εκθέσεις και σε roadshows/workshops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατά το έτος 2019, έχει ως ακολούθως:

Δελτίο Ενημέρωσης 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Τα Κυκλαδονήσια στην κορυφή των ταξιδιωτικών προτάσεων του Travel+Leisure

Η Μήλος στην 1η θέση και η Νάξος μαζί με Τήνο, Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Σίφνο φιγουράρουν στη λίστα του διεθνούς φήμης ταξιδιωτικού μέσου ως κορυφαίοι ελληνικοί προορισμοί για το 2025.

Καύσωνας χωρίς έλεος: Στους 42°C αναμένεται αύριο ο υδράργυρος, έκτακτα μέτρα προστασίας σε ισχύ

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής η χώρα – Υποχρεωτική παύση εργασιών, κλιματιζόμενοι χώροι για το κοινό και οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα που σαρώνει τη Νάξο και ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο: Μια νύχτα γεμάτη μουσική, συναίσθημα και αναμνήσεις

Ο σπουδαίος ερμηνευτής έρχεται την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Γυμνάσιο Νάξου για μια μαγευτική συναυλία στο πλαίσιο του Μουσικού Περίπλου 2025, με συνοδοιπόρο τη Χριστιάννα Γαλιάτσου.

Καταρίνα Πάβιτσιτς η 13η… ενίσχυση του Α.Ο. Θήρας – Διεθνές βάθος και ποιότητα στο ρόστερ

Με δύο ασημένια μετάλλια στην ευρωπαϊκή σκηνή, η δυναμική ακραία από την Κροατία έρχεται να ενισχύσει τις «μπλε» της Σαντορίνης με στόχο το βήμα παραπάνω.

Τυροκομείο Πιτταράς: Η Νάξος στο πιάτο σου, από το σπόρο στο ράφι, με σεβασμό στη φύση και την παράδοση

Από μία μοσχίδα το 1970 έως την πρώτη πιστοποιημένη μονάδα ευζωίας αγελάδων στην Ελλάδα – Η οικογένεια Πιτταρά μετατρέπει το γάλα της Νάξου σε διατροφικό πολιτισμό.

Τραγωδία στην Τήνο: 64χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στον Άγιο Φωκά

Πνιγμός φέρεται να είναι η αιτία θανάτου της γυναίκας – Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Τήνου, νεκροψία–νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στη Νάξο: Διακοπές με… άρωμα πρωταθλήματος στον Άγιο Προκόπιο

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ελλάδας Παναγιώτης Ρέτσος απολαμβάνει τις ομορφιές της Νάξου, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του νταμπλ

ΕΛΛΕΤ-Μήλου: Αντιδράσεις για την Έλλη Χωριανοπούλου, «Τα νησιά δεν αντέχουν άλλη πρωτιά στην καταστροφή»

Η Τοπική Επιτροπή Μήλου της ΕΛΛΕΤ αντιδρά στον ορισμό της Έλλης Χωριανοπούλου ως Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος & Χωροταξίας Κυκλάδων, παραπέμποντας στο περιβαλλοντικό ζήτημα του Σαρακήνικου.

ΣΕΚΑ: “Οι Κούροι να μείνουν στο Φλεριό”, στήριξη στο αίτημα κατοίκων και φορέων της Νάξου

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων ενώνει τη φωνή του με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελάνων, ζητώντας τη διατήρηση των δύο αρχαϊκών Κούρων στον φυσικό τους χώρο στο Φλεριό.

Α.Π.Α.Σ. Νάξου: Ο Νίκος Φίλιππας φοράει τα χρώματα των Φαναριών

Ο 22χρονος διεθνής forward με ύψος 2.01 μ. προσθέτει ύψος, ποιότητα και μπασκετικό ένστικτο στην ομάδα της Νάξου ενόψει της νέας σεζόν στη National League 1

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.

Νάξος: Αλλαγές στην κυκλοφορία σε Χώρα, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπη και Πλάκα, “εμφάνιση” του e-naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τουριστική περίοδο – Δωρεάν στάθμευση και έλεγχος τροφοδοσίας στα παραλιακά μέτωπα

Νέο ξενοδοχείο στο Μπατσί Άνδρου, εγκρίθηκε η προέγκριση οικοδομικής άδειας

Ένα νέο τουριστικό κατάλυμα με ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 820 τ.μ. στο Μπατσί.

Νάξος: Ο 11χρονος Παναγιώτης ξεναγεί τουρίστες στα σοκάκια του Φασολά (video)

Ένα παιδί μεγαλώνει μέσα στον πολιτισμό και μεταφέρει με αγάπη και γνώσεις την ιστορία του Φιλοτίου και της γειτονιάς του, σε ξένους επισκέπτες.

«Η Νάξος αναπνέει αλήθεια»: Η Μαρία Πολυκρέτη στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» (video)

Με βαθιά συγκίνηση και αυθεντικότητα, η Μαρία Πολυκρέτη μίλησε για την εμπειρία μαγειρικής στο κτήμα και τη δύναμη της παράδοσης που ενώνει γη, άνθρωπο και μνήμη (video)