Κυριακή, 11 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΤουρισμόςΠΝΑΙ: Το “Aegean Islands Like No Other” ανεβαίνει επίπεδο

ΠΝΑΙ: Το “Aegean Islands Like No Other” ανεβαίνει επίπεδο

|

Από την Κω έχουμε την παρουσίαση των νέων πρωτοποριακών δράσεων τουριστικής προβολής από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενόψει της τουριστικής περιόδου που έρχεται με βάση τη καμπάνια “Aegean Islands Like No Other” που ανεβαίνει επίπεδο 

«Διαθέτοντας πλέον την τεχνογνωσία και όλα τα απαιτούμενα μέσα, προχωρούμε σε νέες, πρωτοποριακές δράσεις τουριστικής προβολής. Διατηρούμε τη μοναδικότητα, το Aegean Like No Other ως το κεντρικό μας concept, εμβαθύνουμε όμως περισσότερο σε όλες τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρουν  η Κως και όλα τα άλλα νησιά μας, στοχεύοντας σταθερά στην επέκταση της διάρκειας της τουριστικής περιόδου και στην προσέλκυση επισκεπτών με εξειδικευμένα ενδιαφέροντα»… Ποιος το αναφέρει; Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κα Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Ο λόγος και ο τόπος; Η παρουσίαση της ολοκληρωμένης στρατηγικής όσον αφορά την τουριστική προβολή και ανάπτυξη που ακολουθεί με επιτυχία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με τους νέους στόχους στο πλαίσιο αυτής και ο τόπος δεν είναι άλλος από την Κω όπου και το παρών έδωσαν οι τουριστικοί φορείς του νησιού και οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων. Και βέβαια εκτός της κας Παπαβασιλείου, στο πλευρό της και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος

Όπως εξήγησε η κα Παπαβασιλείου, σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece, έχει δημιουργηθεί ένα πρωτοποριακό πλάνο δράσεων με εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τις πρώτες περιόδους εφαρμογής του. Για πρώτη φορά στα χρονικά, η καμπάνια “Aegean Islands Like No Other” αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του διαδικτύου, παρέχει σε κάθε προορισμό του Νοτίου Αιγαίου, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο νησί τις ίδιες ευκαιρίες προβολής. Ειδικά στην περίπτωση της Κω, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου απέδειξε τα γρήγορα αντανακλαστικά της, σχεδιάζοντας ειδικές επικοινωνιακές δράσεις λόγω των έκτακτων καταστάσεων που αντιμετώπισε το νησί κάποια χρόνια πριν.

Συνεχίζοντας, η Αντιπεριφερειάχης ανέφερε ότι ο επόμενος στόχος είναι η ανάδειξη των ξεχωριστών εμπειριών που προσφέρει ο κάθε προορισμός ξεχωριστά και ζήτησε από τους τουριστικούς φορείς να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την Κω. Πλέον η επιτυχημένη καμπάνια “Aegean Islands Like No Other” έχει περάσει στην επόμενη φάση, αξιοποιώντας πάντα τα σύγχρονα εργαλεία και νέες μεθόδους του τουριστικού Marketing. Το τουριστικό προϊόν του Νοτίου Αιγαίου συνδέεται με τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη γαστρονομία σε ένα πλέγμα ολιστικών δράσεων.

Η κα Παπαβασιλείου αναφέρθηκε παραπέρα στη διάθεση κονδυλίων μέσω του ΕΣΠΑ για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη (συνολικά 1,5 εκ. ευρώ). Μεταξύ άλλων, μέσω του ΕΣΠΑ θα καλυφθεί η παραγωγή βίντεο υψηλής αισθητικής με σκοπό την ανάδειξη των ιδιαίτερων δραστηριοτήτων στις οποίες μπορούν οι επισκέπτες των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων να επιδοθούν. Επίσης, σχεδιάζεται καμπάνια προβολής σε ΜΜΕ διεθνούς εμβέλειας και αναφέρθηκε τέλος στην δυναμική παρουσία του Νοτίου Αιγαίου στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις με δικά της περίπτερα που αποπνέουν έντονα το νησιωτικό αέρα και ξεχωρίζουν ανάμεσα  στον ανταγωνισμό.

Να σημειώσουμε τέλος ότι στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο επαρχείο της Κω, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Έπαρχος του νησιού, κ. Γιώργος Χαλκιδιός, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος, κα Ευρυδίκη Νάκη, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, κα Ντίνα Σβύνου, o αντιπρόεδρος του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Δημήτρης Σαράντης και ο εκπρόσωπος της TUI, κ. Σταμάτης Βουκουβαλίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

“Εφυγε” από τη ζωή ο Γιάννης Μαρκόπουλος

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος. (video)

Μύκονος – Μουσείο Μπενάκη: Εκδήλωση “Μεταλλεία Μυκόνου – μια ιστορία στο φως”

Σάββατο 17 Ιουνίου.. Ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει εκδήλωση «Μεταλλεία Μυκόνου – μια ιστορία στο φως» στο Μουσείο Μπενάκη

Σέριφος: Να διασωθεί η παράδοση του νησιού

Επιστημονική ημερίδα "Ακολουθώντας τις ράγες" στη Χώρα Σερίφου - οι ομιλητές, τα συμπεράσματα

Πάρος: “Καυτός” Μαϊος, η κίνηση του Αγίου Πνεύματος άγγιξε το 2019 (πίνακες)

Πάνω από 80.000 επισκέπτες δέχτηκε η Πάρος το Μάϊο από θάλασσα και αέρα με τις αυξήσεις έναντι του προηγούμενου έτους να ξεπερνούν το μέσο όρο της χώρας. (πίνακες)

Πάτμος: Συνελήφθη 27χρονος για βιασμό 70χρονης (!!!)

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάτμου - Συνελήφθη 27χρονος για βιασμό 70χρονης - Την απείλησε με μαχαίρι στο σπίτι της

Σύρος: Ξεκινάει τη Δευτέρα, 4ημερο εθελοντικής αιμοδοσίας

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σύρο - Χρονοδιάγραμμα

Στοίχημα – Champions League: Τελικός με over και προβάδισμα σε Σίτι

Η προταση από την Foxbet.gr... Τελικός Champions League 2023 και τι παίζουμε;

Estiatoria.gr – Golden Awards: “Στο Λαδόχαρτο” και “Dal Professore” στη κορυφή της γεύσης

Ποια είναι τα εστιατόρια και οι σεφ που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Estiatoria.gr Golden Awards - Η εικόνα των Κυκλάδων

Εστίαση: Μπήκαν οι υπογραφές για αυξήσεις (10,5%) μισθών

Από 1ης Ιουνίου οι μισθοί ενισχύονται 5,5% και ένα χρόνο αργότερα, την 1η Ιουνίου 2024, θα αυκηθούν επιπλέον κατά 5%

Κολομβία: Βρέθηκαν μετά από 40 ημέρες ζωντανά τέσσερα παιδιά στη ζούγκλα

Tο «θαύμα» της Κολομβίας: Βρέθηκαν ζωντανά μετά από 40 ημέρες τα τέσσερα παιδιά που είχαν χαθεί στη ζούγκλα

Ταβέρνες σε Νάξο και Ηρακλειά ανάμεσα στις καλύτερες της Ελλάδας

Τα 33 κορυφαία εστιατόρια και ταβέρνες παραδοσιακής κουζίνας στην Ελλάδα - Ποιες είναι στις Κυκλάδες

Νάξος – Μάιος: Οι κρατήσεις που δεν … εμφανίστηκαν και ο σωστός προγραμματισμός για οικονομικά εισιτήρια (video)

Μιχ. Κρητικός και Στ. Καπίρης μιλούν στο Mega για τις... ναξιώτικες προσδοκίες για το καλοκαίρι! (video)

Η Νάξος λέει “αντίο” στον μουσικό Νίκο Στεφ. Μαστρογιαννόπουλο

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 3.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου Χώρας Νάξου.

Νάξος: Περίοδος 50 ημερών, μεγάλα κόστη, δυσκολία εύρεσης προσωπικού (video)

Νάξος... Μιχάλης Κρητικός και Δημήτρης Καπούνης μιλάνε στο OPEN για τις προσδοκίες του φετινού καλοκαιριού και για τα προβλήματα πρωτογενή τομέα (video)

Naxos Festival 2023 – Klaus Pfeiffer: Ο Γερμανός καλλιτέχνης που έγινε Ναξιώτης

Naxos Festival 2023: Ο Μάριος Βαζαίος μιλά για την έκθεση «Klaus Pfeiffer - Τα φτερά του Ίκαρου» που διοργανώνει το Φεστιβάλ Νάξου στον Πύργο Μπαζαίου

Γυμνιστές: Οι τρεις από τις δέκα καλύτερες παραλίες είναι Ελληνικές

Που βρίσκονται οι τρεις παραλίες στην Ελλάδα που θεωρούνται ανάμεσα στις κορυφαίες στον κόσμο για τους γυμνιστές

Αιγαίο: Το “δικό μας” πανηγύρι με Ζευγώλη, Αναματερού και Στρατηγού (video)

Τρίτη 20 Ιουνίου και το "δικό μας" πανηγύρι. Από τη Νάξο έως την Ικαρία... Ποιοι λαμβάνουν μέρος (video)

Νάξος – “Δύναμη Δημιουργίας”: “Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποπέμψει άμεσα τον νταή αντιδήμαρχο”

Η δημοτική παράταξη "Δύναμη Δημιουργίας Νάξου και Μικρών Κυκλάδων" ζητάει από τον Δήμαρχο την άμεση απομπομπή του Αντιδημάρχου Παιδείας για την εις βάρος του καταγγελία από πολίτη του νησιού

Πειραιάς: Δεκατέσσερα δρομολόγια προς τα νησιά του Αιγαίου

Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 14 δρομολόγια, 40 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, 14 από το λιμάνι τη Ραφήνας και 8 από το Λαύριο.

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πάρος και Νάξος συγκεντρώνουν τους περισσότερους επισκέπτες

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού, η Πάρος, η Νάξος, οι Κυκλάδες αλλά και η Πελοπόννησος με την Εύβοια, είναι οι τοποθεσίες που αναμένεται εφέτος να κινηθούν με σημαντικές πληρότητες.