Πανέτοιμη για το Πάσχα δηλώνει η Πάρος μετά την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που άλλωστε, σύμφωνα με τον Δήμο, δεν ήταν στην έκταση που παρουσιάστηκαν. Το νησί κατακλύζεται από κρατήσεις με τις περισσότερες να εστιάζουν για το Μάϊο κατά τον οποίο αναμένεται να είναι σε πλήρη λειτουργία το σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων καταλυμάτων και εστίασης.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, παρά την αρνητική δημοσιότητα που προκάλεσε η πλημμύρα, όχι μόνο δεν υπήρξαν ακυρώσεις, αλλά, αντίθετα, παραμένει αυξημένο και εφέτος το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το νησί με τις προβλέψεις να συγκλίνουν ότι θα σημειώσει εξίσου ικανοποιητικές επιδόσεις σε όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
Τόσο ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μπιζάς όσο και ο αρμόδιος για τον Τουρισμό Αντιδήμαρχος Θοδωρής Μπιζάς εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη της χρονιάς με το «εναρκτήριο λάκτισμα» να δίνεται από τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Πάσχα, με την περιφορά των Επιταφίων από όλες τις ενορίες, με τις αναπαραστάσεις του Θείου Δράματος σε πολλές κοινότητες.
Με τις εν γένεια θρησκευτικές εκδηλώσεις σε εκκλησίες και Μοναστήρια σε όλες τις περιοχές του νησιού, κάθε σημείο του οποίου έχει να αναδείξει τα δικά του μοναδικά «θέλγητρα» που ικανοποιούν τους επισκέπτες με ποιοτικές αναζητήσεις.
https://www.swisstransfer.com/d/b1683ebf-9ac4-4ac9-900b-4e8a7d783783