Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΝάξος, το νησί με τις ατελείωτες αμμουδιές

Νάξος, το νησί με τις ατελείωτες αμμουδιές

|

Τα 14 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθεί κανείς το 2016 επέλεξε και αναδεικνύει το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, Conde Nast Traveller. – Τα έξι στις Κυκλάδες η Νάξος προτείνεται για τις παραλίες της 

Θέλετε ωραίες παραλίες; Τότε η Νάξος είναι το ιδανικό νησί στην Ελλάδα; Θέλετε πάρτι; Τότε ο δρόμος για τη Μύκονο είναι ανοιχτός. Θέλετε να απολαύσετε όμορφες στιγμές στη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού σας; Ε τότε η Σαντορίνη είναι ότι καλύτερο. Θέλετε φαγητό και παραδοσιακή ενδοχώρα; Μία βόλτα στη Τήνο θα σας πείσει για το καλύτερο νησί. Εχετε οικολογικές ανησυχίες; Ε η Ανδρος είναι η ιδανική απάντηση. Θέλετε γιορτές και πανηγύρια; Πάρτε το πλοίο και πηγαίνετε έως τη Σίφνο. Κάπως έτσι παρουσιάζουν οι συντάκτες του Αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού στο κόσμο, το Conde Nast Traveller που αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη αφιέρωμα για την Ελλάδα και τα νησιά της. Και τα 14 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθεί κανείς το 2016 είναι στο πιάτο σας… Οι Κυκλάδες έχουν έξι εκπροσώπους, ανάμεσά τους και η Νάξος που προτείνεται για τις αμμουδερές παραλίες της… Αφήνουμε πίσω μας Σαντορίνη, Μύκονο ή Κρήτη και γνωρίζουμε λιγότερο γνωστά νησιά στο εξωτερικό, που προσφέρουν εμπειρίες χαλάρωσης με λιγότερο κόσμο. Καθένα από αυτά προσφέρει κάτι διαφορετικό, επομένως στη λίστα ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει το ιδανικό προορισμό.

Δείτε τη λίστα…

Ύδρα

Το καλύτερο ελληνικό νησί για ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο για όσους αγαπούν την τέχνη

 

Κέρκυρα

Το καλύτερο ελληνικό νησί για κοσμοπολίτικη αύρα και καταπράσινα τοπία

 

Μύκονος

Το καλύτερο νησί για ξέφρενα πάρτι και πεντάστερα ξενοδοχεία.

 

Κεφαλονιά

Το καλύτερο ελληνικό νησί για χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές

 

Σαντορίνη

Το καλύτερο νησί για γαμήλιο ταξίδι και όσους έρχονται για πρώτη φορά.

 

Σύμη

Το καλύτερο νησί για τους απομονωμένους όρμους του και το γραφικό λιμάνι.

 

Κρήτη

Το καλύτερο νησί για τις αρχαιότητες, τις διακοπές περιπέτειας και την ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Νάξος

Το καλύτερο νησί για ατέλειωτες αμμουδερές παραλίες.

 

Τήνος

Το καλύτερο νησί για παραδοσιακά χωριά και εξαιρετικές ταβέρνες.

 

Άνδρος

Το καλύτερο για τις οικολογικές δραστηριότητες με ή χωρίς παιδιά

 

Σίφνος

Καλύτερο νησί για τις μεγάλες και λαμπερές παραδοσιακές γιορτές και πανηγύρια

 

Αστυπάλαια

Καλύτερο νησί για να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη.

 

Ρόδος

Καλύτερο για ταξίδια στο χρόνο

 

Πάτμος

Καλύτερο για τον μυστικισμό του και τις εντυπωσιακές βίλες. 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σλοβακία – Γερμανία: Πρεμιέρα με πολλά γκολ στο 1.72!

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Η «νατσιονάλμανσαφτ» ξεκινά με φαβορί κόντρα στη Σλοβακία

Γιάννης Μπουτάρης: «Θα πόνταρα στη Νάξο για το κρασί της» (video)

Ο εγγονός του θρυλικού οινοποιού μιλά για τον Ναξιώτικο αμπελώνα, τις κυκλαδίτικες ποικιλίες και την προοπτική του νησιού στον οινοτουρισμό.

ΣΥΡΙΖΑ Νάξου: «Η μνήμη του Ολοκαυτώματος δεν μπορεί να γίνει ασπίδα για γενοκτονία στη Γάζα»

Ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών Νάξου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την πρόσφατη τοποθέτηση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Στράτος Φουτάκογλου: «Το ΕΕΕΕΚ δεν μπορεί να τσουβαλιάζεται σε άστοχες αποφάσεις»

Σκληρή κριτική του πρώην διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Νάξου προς τη δημοτική αρχή για την ακύρωση της μίσθωσης ακινήτου και την πρόταση δημιουργίας σχολικού συγκροτήματος στον χώρο που προοριζόταν για Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος – Μονή: Πρώτη προπόνηση για το Naxos Sphinx Rugby Club

Η νέα ομάδα ράγκμπι της Νάξου καλεί μικρούς και μεγάλους στην πρώτη γνωριμία και προπόνηση, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Μονής.

Μικρός θησαυρός στη Νάξο: Κατά Μάρκον Ευαγγέλιο του 1929 παραδόθηκε στην οικογένεια Σαλτέρη

Ο Σπύρος Κάλμπαρης ανακάλυψε τυχαία σε πυργόσπιτο της Ράχης Νάξου ένα σπάνιο σχολικό Ευαγγέλιο του 1929, που ανήκε σε μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Χαλκείου.

Καφέ Γκρέκο: Σε κίνδυνο το ιστορικό στέκι διανοουμένων της Ρώμης λόγω ενοικίου (!!!)

Το θρυλικό καφενείο της οδού Κοντότι, σημείο συνάντησης Γκαίτε, Ντίκενς και Λόρδου Βύρωνα, απειλείται ξανά με λουκέτο μετά από αιώνες ιστορίας.

Νέος εκλογικός κώδικας: Ανατροπές στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εκλογές σε έναν γύρο

Η κατάργηση της δεύτερης Κυριακής, η εισαγωγή ηλεκτρονικής ψήφου και η νέα κατανομή εδρών αλλάζουν ριζικά το τοπίο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΑΟ Μυκόνου: Με τον Παναγιώτη Τσάμη “γεμίζει” τη ρακέτα του

Η Mykonos Basketball Club αποκτά τον 23χρονο σέντερ με δανεισμό από τον Προμηθέα Πατρών, ενισχύοντας τη γραμμή ψηλών στην ιστορική πρώτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία.

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Αλυκό Νάξου: Ύστερα από μισό αιώνα, κατεδαφίζεται το ξενοδοχείο–φάντασμα της χούντας

Μια ιστορική δικαίωση για το μοναδικό κεδρόδασος και όσους τόλμησαν να αντισταθούν στην αυθαιρεσία

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Σίφνος: Βαρύ πένθος για τον μικρό Λευτέρη

Ανείπωτη θλίψη στη Σίφνο για τον ξαφνικό χαμό του μικρού Λευτέρη. Το νησί πενθεί σαν μια οικογένεια και αποχαιρετά το παιδί του με αγάπη και δάκρυα.