Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΝάξος: Μέχρι την Ολλανδία έφτασε η χάρη του "νησιού της Αριάδνης"

Νάξος: Μέχρι την Ολλανδία έφτασε η χάρη του “νησιού της Αριάδνης”

|

Ανοιγμα στην Ολλανδική αγορά ενόψει του 2020 με αναφορά για τη Νάξο σε τεύχη περιοδικών που θα κυκλοφορήσουν στις Κάτω Χώρες, τον ερχόμενο Δεκέμβριο – Τι αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Λιανός  

Τον ιδανικό συνδυασμό διακοπών βρήκε στη Νάξο ο έγκριτος Ολλανδός ταξιδιωτικός συντάκτης και εκδότης κ.Bas Wanrooij, έπειτα από προγραμματισμένη δημοσιογραφική επίσκεψη που οργανώθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

«Στη Νάξο, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μπορείς να απολαύσεις το αυθεντικό στοιχείο μαζί με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τα τοπικά προϊόντα, το καλό φαγητό και τις ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές», δηλώνει ενθουσιασμένος ο κ Wanrooij. Η λατρεία  του για τον προορισμό αποτυπώνεται μέσα από μία σειρά δημοσιεύσεων σε social media καθώς και το κορυφαίο διαδικτυακό ενημερωτικό portal στην Ολλανδία griekenland.ne σχετικά με την Ελλάδα. 

Ο καθιερωμένος διαδικτυακός τόπος «μετράει» σχεδόν 2,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες  σε Ολλανδία και Βέλγιο που εμπιστεύονται την ιστοσελίδα προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για Ελληνικούς προορισμούς, να μοιραστούν μυστικά και να εμβαθύνουν σε «ψαγμένα» μέρη, παραλίες, τοπικές γεύσεις και δραστηριότητες. Στο πνεύμα αυτό, ήδη ο δημιουργός του αφιερώματος για τη Νάξο έχει εμπλουτίσει την ειδική ενότητα  για τη Νάξο με φωτογραφίες και περιεχόμενο σχετικά με τα καταλύματα, τα εστιατόρια και τις υπηρεσίες που παρέχονται στον ονειρεμένο τόπο που λατρεύουν ακόμη και οι θεοί!

«Μέσα από στοχευμένες επιλογές, φροντίζουμε να διευρύνουμε τον κύκλο φίλων του προορισμού με εκπροσώπους καθιερωμένων ΜΜΕ που δεν θα παύσουν να προβάλουν τα νησιά μας για πολύ καιρό», δηλώνει σχετικά με τη στρατηγική της οργάνωσης δημοσιογραφικών ταξιδιών ο νέο δήμαρχος κ. Δημήτρης Λιανός. Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της ίδιας επίσκεψης, έχει διασφαλιστεί η ένταξη της Νάξου στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού KALA MAGAZINE με προτάσεις για το καλοκαίρι του 2020 στην Ελλάδα μέσα από 48 σελίδες της τέταρτης ποιοτικής έκδοσης που θα διανεμηθεί σε 7.500 αντίτυπα. 

Δελτίο Τύπου 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ανησυχία στο Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου για το μέλλον της κρουαζιέρας λόγω αυξημένων τελών

Ο Πρόεδρος Αθ. Κουσαθανάς – Μέγας προειδοποιεί πως τα 20€ ανά επιβάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη απειλούν να μειώσουν τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων το 2026.

Ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

Νέος Επικουρικός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος και τρεις ειδικευόμενοι γιατροί ανέλαβαν καθήκοντα, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία της Κλινικής.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Νέα μεταγραφή με τον γκαρντ Χρήστο Μαραβέγια

Ο 25χρονος Μαραβέγιας, με πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και δυνατό μακρινό σουτ, ενισχύει το ρόστερ του Πανναξιακού ενόψει της National League 2.

Νάξος: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή στις 10 Σεπτεμβρίου, ο ΒΙΟΚΑ Απόλλωνα έρχεται στο προσκήνιο

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025, στις 12:00 το μεσημέρι, συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο Δημοτικό Κατάστημα.

Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο 2026

Τερματισμός μίας αδικίας – Ελάφρυνση για πάνω από 1 εκατ. συνδρομητές

Μικρά νησιά, μεγάλες ιστορίες: Τα βιβλιοπωλεία που δίνουν ζωή στις Κυκλάδες. Ο Καπετάνιος ανάμεσά τους

Από την Τήνο ως τη Σαντορίνη και τη Νάξο μικρά βιβλιο-στέκια γίνονται καταφύγια γνώσης, πολιτισμού και καφέ, δίνοντας στην ανάγνωση μια αυθεντική νησιώτικη αύρα.

Νάξος – Μέλανες: Closing Summer Party με τους Playback Live!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάνων Νάξου «Κούρος ο Έλληνας» διοργανώνει το Closing Summer Party με τους Playback Live, Τετάρτη 10/9 στην Πλατεία Μελάνων. Είσοδος ελεύθερη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καταθέτει ολοκληρωμένο πλέγμα προτάσεων για τη νησιωτική πολιτική

Από το Συμπόσιο στη Σύμη, αφιερωμένο στη μνήμη Νεκτάριου Σαντορινιού, ο Σωκράτης Φάμελλος παρουσίασε δέσμη προτάσεων για ΦΠΑ, μεταφορικό και υγειονομικό ισοδύναμο, ενέργεια, νερό, στέγη και ακτοπλοΐα.

ΔΕΥΑΘ: Νέο δίκτυο ύδρευσης με αφαλατωμένο πόσιμο νερό στο παραλιακό μέτωπο Εμπορείου

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας καλεί τους κατοίκους και επαγγελματίες σε Περίσσα, Άγιο Γεώργιο, Εξωμύτη και Βλυχάδα να υποβάλουν αιτήσεις σύνδεσης εντός του έτους.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.