Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΝάξος: Μέχρι την Ολλανδία έφτασε η χάρη του "νησιού της Αριάδνης"

Νάξος: Μέχρι την Ολλανδία έφτασε η χάρη του “νησιού της Αριάδνης”

|

Ανοιγμα στην Ολλανδική αγορά ενόψει του 2020 με αναφορά για τη Νάξο σε τεύχη περιοδικών που θα κυκλοφορήσουν στις Κάτω Χώρες, τον ερχόμενο Δεκέμβριο – Τι αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού κος Λιανός  

Τον ιδανικό συνδυασμό διακοπών βρήκε στη Νάξο ο έγκριτος Ολλανδός ταξιδιωτικός συντάκτης και εκδότης κ.Bas Wanrooij, έπειτα από προγραμματισμένη δημοσιογραφική επίσκεψη που οργανώθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

«Στη Νάξο, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μπορείς να απολαύσεις το αυθεντικό στοιχείο μαζί με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τα τοπικά προϊόντα, το καλό φαγητό και τις ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές», δηλώνει ενθουσιασμένος ο κ Wanrooij. Η λατρεία  του για τον προορισμό αποτυπώνεται μέσα από μία σειρά δημοσιεύσεων σε social media καθώς και το κορυφαίο διαδικτυακό ενημερωτικό portal στην Ολλανδία griekenland.ne σχετικά με την Ελλάδα. 

Ο καθιερωμένος διαδικτυακός τόπος «μετράει» σχεδόν 2,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες  σε Ολλανδία και Βέλγιο που εμπιστεύονται την ιστοσελίδα προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για Ελληνικούς προορισμούς, να μοιραστούν μυστικά και να εμβαθύνουν σε «ψαγμένα» μέρη, παραλίες, τοπικές γεύσεις και δραστηριότητες. Στο πνεύμα αυτό, ήδη ο δημιουργός του αφιερώματος για τη Νάξο έχει εμπλουτίσει την ειδική ενότητα  για τη Νάξο με φωτογραφίες και περιεχόμενο σχετικά με τα καταλύματα, τα εστιατόρια και τις υπηρεσίες που παρέχονται στον ονειρεμένο τόπο που λατρεύουν ακόμη και οι θεοί!

«Μέσα από στοχευμένες επιλογές, φροντίζουμε να διευρύνουμε τον κύκλο φίλων του προορισμού με εκπροσώπους καθιερωμένων ΜΜΕ που δεν θα παύσουν να προβάλουν τα νησιά μας για πολύ καιρό», δηλώνει σχετικά με τη στρατηγική της οργάνωσης δημοσιογραφικών ταξιδιών ο νέο δήμαρχος κ. Δημήτρης Λιανός. Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της ίδιας επίσκεψης, έχει διασφαλιστεί η ένταξη της Νάξου στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού KALA MAGAZINE με προτάσεις για το καλοκαίρι του 2020 στην Ελλάδα μέσα από 48 σελίδες της τέταρτης ποιοτικής έκδοσης που θα διανεμηθεί σε 7.500 αντίτυπα. 

Δελτίο Τύπου 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φάρος του Αλυκού: Ρεκόρ επισκεψιμότητας και τζίρου τον Δεκαπενταύγουστο

Tο ιστορικό εστιατόριο στον Αλυκό της Νάξου «έσπασε το φράγμα» φέτος και επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας του νησιού.

Κ. Τσίγκας: 242 πυρκαγιές σε 4 ημέρες – «Ο μηχανισμός έφτασε στα όριά του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος περιγράφει το δύσκολο πενθήμερο με εκατοντάδες μέτωπα φωτιάς και δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Αποχωρεί το Ελ Νίνιο, έρχεται η Λα Νίνια: Προειδοποίηση μετεωρολόγων

Το ψυχρό καιρικό φαινόμενο φέρνει ανατροπές στα παγκόσμια μοτίβα – Στην Ευρώπη συνδέεται με ψυχρότερους χειμώνες

Παροναξία – Υδρολογικό Ετος 2025: Σταθερά κάτω από τον μέσο όρο τα ύψη υετού (πίνακες)

Σύμφωνα με το NaxosWeather, η υδρολογική χρονιά 2024-25 ολοκληρώνεται με χαμηλά επίπεδα βροχοπτώσεων σε Νάξο και Πάρο, εντείνοντας την ανησυχία για το μέλλον.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Δονούσα: Πεζοπορία στον Φάρο της Καλοταρίτισσας για την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων

Μια ξεχωριστή πρόσκληση από την Κοινότητα Δονούσας για να γνωρίσουμε το βορειότερο άκρο του νησιού μέσα από μια μοναδική διαδρομή.

Με ένα πρόβατο στην αγκαλιά: Η εικόνα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα (video)

Ο 33χρονος Ολσιέν Μουτσομπέγκα έσωσε ζώα μέσα από τις φλόγες και έγινε σύμβολο ανθρωπιάς και ελπίδας

Ρόδος – Κρεμαστή: Τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από το «ταψί» (video)

Από τη γιορτή στον πανικό – Συλλήψεις για το σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ

Ο κρυμμένος θησαυρός του Χαϊδαρίου: Ο Βοτανικός Κήπος Διομήδους (video)

Ένας παράδεισος 1.860 στρεμμάτων, με περισσότερα από 550 είδη φυτών, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Αγ. Προκόπιος Νάξου: Όταν οι αμμοθίνες γίνονται… πάρκινγκ και η Natura απλώς κοιτά

Η οργισμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Μαγκανάρη για την καταστροφή στον Άγιο Προκόπιο φέρνει ξανά στο φως το ετήσιο δράμα των προστατευόμενων περιοχών που γονατίζουν κάτω από τις ρόδες και την αδιαφορία.

Νέος γύρος συγκέντρωσης στα σούπερ μάρκετ: Εξαγορές που αλλάζουν τον χάρτη

Από τη «Μασούτης» και την «Κρητικός» μέχρι τη Retail & More και τον «Γαλαξία» – Το 2025 διαμορφώνει νέες ισορροπίες στο οργανωμένο λιανεμπόριο

Νάξος – Μενδώνη για Πορτάρα: “θα τοποθετηθεί νέα περίφραξη και θα μπουν κάμερες ασφαλείας”

Περιστατικά βανδαλισμών και έλλειψης σεβασμού σε μνημεία φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για παιδεία, ευαισθητοποίηση και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Νάξος – Κεραμωτή: Μια βραδιά μνήμης και συγκίνησης για την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη (photos)

Ο Σύλλογος Κεραμιωτών Νάξου τίμησε την αξεπέραστη φωνή της νησιώτικης μουσικής με μια εκδήλωση γεμάτη ήχους, αναμνήσεις και αγάπη