Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΜύκονος: επέκταση δρομολογίων της Qatar Airways έως τα μέσα Οκτωβρίου

Μύκονος: επέκταση δρομολογίων της Qatar Airways έως τα μέσα Οκτωβρίου

|

Παράταση έως τις 14 Οκτωβρίου παίρνει η αεροπορική σύνδεση της Μυκόνου με την Ντόχα του Κατάρ μέσω της Qater Airways με τέσσερις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα 

“Ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση, συνδέοντας τη Μύκονο με το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways και συμβάλλοντας στο άνοιγμα και την ανάπτυξη αυτών των ελκυστικών προορισμών για business ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής από όλο τον κόσμο.» με τη δήλωση αυτή η Γενική Διευθύντρια της Qatar Airways σε Ελλάδα και Κύπρο, Theresa Cissell ανακοίνωσε την παράταση ή πιο σωστά την επέκταση των δρομολογίων που συνδέουν την Μύκονο με την Ντόχα, πρωτεύυσα του Κατάρ. Επέκταση κατά 15 ημέρες που όμως είναι ιδιαίτερα σημαντική από τη στιγμή που θα έχουμε σύνδεση με τις Χώρες του Κόλπου έως τα μέσα Οκτωβρίου… 

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης τονίζει ”  Μετά από την έναρξη της νέας απευθείας πτήσης της Μυκόνου στα τέλη Μαΐου και την εντυπωσιακή πορεία που έχει διαγράψει μέχρι στιγμής, η Qatar Airways ανακοινώνει την επέκταση της γραμμής, η οποία πλέον θα διαρκέσει έως και τις 14 Οκτωβρίου 2018, από τα τέλη Σεπτέμβρη που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Η επέκταση του δρομολογίου στο δημοφιλέστερο νησί της Ελλάδας θα περιλαμβάνει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από τη Ντόχα, όπως είχε προβλεφθεί και στον αρχικό σχεδιασμό του δρομολογίου. 

Η Μύκονος είναι ένα παγκοσμίου φήμης κοσμοπολίτικο νησί και αποτελεί έναν παράδεισο στην καρδιά των Κυκλάδων. Το νησί είναι γνωστό για την γραφικότητά του και τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες του, ενώ ο επισκέπτης του μπορεί παράλληλα να συνδυάσει τις διακοπές του και με επίσκεψη στη Σαντορίνη και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Η Γενική Διευθύντρια της Qatar Airways σε Ελλάδα και Κύπρο, κα Theresa Cissell, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την περαιτέρω επέκταση της διάρκειας αυτού του πολύ επιτυχημένου δρομολογίου, το οποίο έδειξε τη δυναμική του μόλις τον πρώτο μήνα λειτουργίας του. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η εμπιστοσύνη που δείξαμε στην αγορά και η δυνατή σχέση που έχουμε χτίσει με τη χώρα και τους τοπικούς φορείς, αλλά και η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι επιβάτες μας.

Ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση, συνδέοντας τη Μύκονο με το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways και συμβάλλοντας στο άνοιγμα και την ανάπτυξη αυτών των ελκυστικών προορισμών για business ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής από όλο τον κόσμο.»

Οι τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ντόχας και Μυκόνου θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Η Qatar Airways κατέχει τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο», που έλαβε στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από το Skytrax. Εκτός από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας, η Qatar Airways κατέλαβε επίσης και μία σειρά άλλων σημαντικών βραβείων στην τελετή, όπως αυτών των «World’s Best Business Class», «Best Airline για τη Μέση Ανατολή» και «Best First Class Airline Lounge στον κόσμο».

Πρόγραμμα πτήσεων (30 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου):

Ντόχα (DOH) προς Μύκονο (JMK) QR 311 αναχώρηση στις 08:05 άφιξη 13:00 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)

Μύκονο (JMK) προς Ντόχα (DOH) QR 312 αναχώρηση 14:00 άφιξη 18:40 (Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη)

– ΤΕΛΟΣ –

Σχετικά με την Qatar Airways:

Η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, γιορτάζει πάνω από 20 χρόνια λειτουργίας και ταξιδιών σε περισσότερους από 150 προορισμούς αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδιών. Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο θα προσθέσει συναρπαστικούς νέους προορισμούς στο δίκτυό της το 2018, όπως η Μύκονος, το Κάρντιφ και πολλούς ακόμη, στους οποίους θα πετάξει με τον υπερσύγχρονο στόλο περισσοτέρων από 200 αεροσκαφών που διαθέτει. 

Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η οποία πρόσφατα πήρε τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο 2017» στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από τα Skytrax. Η εταιρεία έλαβε επίσης και το βραβείο World’s Best Business Class, Best Airline για τη Μέση Ανατολή και Best First Class Airline Lounge στον κόσμο.

Η Qatar Airways είναι μέλος της διεθνούς συμμαχίας oneworld. Η βραβευμένη συμμαχία αναδείχθηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία το 2015 από την Skytrax για τρίτη συνεχόμενη φορά. Η Qatar Airways ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που έγινε μέλος της συμμαχίας oneworld, δίνοντας της την δυνατότητα να επωφεληθεί από πρόσβαση σε περισσότερα από 1.000 αεροδρόμια, σε περισσότερες από 150 χώρες, με 14.250 καθημερινές αναχωρήσεις.

Το Oryx One, το εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας της Qatar Airways προσφέρει στους επιβάτες περίπου 4.000 επιλογές από τις πιο πρόσφατες ταινίες, σειρές, μουσικές επιλογές, παιχνίδια και πολλά ακόμη. Οι επιβάτες που πετούν με την Qatar Airwaysεξυπηρετούνται από αεροσκάφη B787, A350, A380, A319 καθώς και επιλεγμένα A320 και A330, ενώ μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τους φίλους και την οικογένειά τους σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τις βραβευμένες υπηρεσίες Wi-Fi και GSM εν πτήσει.

Η Qatar Airways στηρίζει υπερήφανα μια σειρά από διεθνή και τοπικά γεγονότα, που έχουν σαν σκοπό τον εμπλουτισμό της παγκόσμιας κοινότητας. Η Qatar Airways, επίσημος συνεργάτης της FIFA, είναι ο επίσημος χορηγός σε πολλά αθλητικά γεγονότα μεγάλου βεληνεκούς, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2018 και το 2022, αντικατοπτρίζοντας τις αξίες του αθλητισμού ως μέσο ενότητας των ανθρώπων, αξία που βρίσκεται στον πυρήνα του εταιρικού της μηνύματος – Going Places Together.

Η Qatar Airways Cargo, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία cargo στον κόσμο, εξυπηρετεί περισσότερους από 60 αποκλειστικούς εμπορευματικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του κόμβου της Ντόχα, ενώ παράλληλα παραδίδει εμπορεύματα σε περισσότερους από 150 business και leisure προορισμούς παγκοσμίως, με 190 αεροσκάφη. Ο στόλος της Qatar Airways Cargo περιλαμβάνει 8 Airbus 330Fs και 12 εμπορευματικά Boeing 777″.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Κύκλαδες: Μύκονος και Σύρος είδαν αύξηση τεχνητών επιφανειών κατά 341% και 310% αντίστοιχα (!!!)

Στα νησιά «καλλιεργείται» ο τουρισμός - Τη δραματική μείωση της αγροτικής παραγωγής και την αύξηση δομημένων επιφανειών κατέγραψαν οι επιστήμονες (πίνακες)

«Από ήλιο σε ήλιο»: Η Σέριφος φωτίζει τη μνήμη του εργατικού αγώνα μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η αιματηρή απεργία των μεταλλωρύχων της Σερίφου γίνεται τηλεοπτική αφήγηση, αναδεικνύοντας την ανθρώπινη θυσία για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη στην εργασία

Φρυκτωρίες 2025: Οι Κυκλάδες φωτίζουν ξανά τον ουρανό της Ιστορίας

Ένα ταξίδι φλόγας, μνήμης και ενότητας μέσα από τις κορυφές του Αιγαίου

Κ. Σκαρβέλης: “Παρά θίν’ αλός”, Όταν το θέατρο διδάσκει ανθρωπιά”

Με βαθιά συγκίνηση πέφτει σήμερα η αυλαία του 14ου Φεστιβάλ Θεάτρου Νάξου – Ένα ταξίδι ψυχής που αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα - με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Σκαρβέλη

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Τιμή στους Lord Colin Renfrew και Dr. Michael Boyd

Αναγνώριση δύο κορυφαίων αρχαιολόγων για τη συμβολή τους στην ανάδειξη του Κυκλαδικού Πολιτισμού – Τελετή μνήμης και τιμής στις 11 Ιουνίου στο Κουφονήσι

Αντίπαρος: Νία Βαρντάλος και Κατερίνα Μονογυιού με καλοκαιρινή διάθεση

Η παγκοσμίου φήμης Ελληνοκαναδή ηθοποιός και η Βουλευτής Κυκλάδων απαθανατίστηκαν χαμογελαστές στο νησί των εκπλήξεων

Νάξος – Αεροδρόμιο: Επιστροφή στη κανονικότητα, αλλά μας έμεινε “αμανάτι” το αεροσκάφος (!!!)

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κρίση, μετατράπηκε σε απόδειξη επαγγελματισμού και ετοιμότητας. Η επόμενη ημέρα βρίσκει το νησί να μετρά την ωριμότητά του ως τουριστικός προορισμός πρώτης γραμμής.

Στοίχημα – Nations League: Μικρός τελικός και προβάδισμα Γερμανίας

Η πρόταση της ημέρας μας έρχεται από τον μικρό τελικό στο Nations league ... Τι θα .. δούμε;

Ο Κύκλωπας της Ηρακλειάς… διαβάζει Ομήρου Οδύσσεια

Στην καρδιά των Μικρών Κυκλάδων, ένας μονόφθαλμος ήρωας του μύθου επανέρχεται με μαγιό και βιβλίο — γιατί και οι Κύκλωπες έχουν δικαίωμα στη δεύτερη ανάγνωση.

Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας – Παντάνασσα: Εορτή της Πεντηκοστής, όταν το Άγιο Πνεύμα άγγιξε τη γη

Μια ημέρα φλόγας, ενότητας και πνευματικής γέννησης για την Εκκλησία και τον κόσμο

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Εκτακτο – Olympic Air: Καθηλωμένο στο διάδρομο το αεροσκάφος λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Εκτακτο.. Καθηλώθηκε αεροπλάνο της Olympic Air στον διάδρομο καθότι πήρε φωτιά ο κινητήρας του λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Νάξου

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Νάξος – Κόρωνος: Μια προσφορά από καρδιάς στη μνήμη του Νικόλα Μανωλά

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου Νάξου ευγνωμονεί την οικογένεια του Νικόλα Μανωλά για μια δωρεά που θα δώσει φωνή στις μαθητικές εκδηλώσεις

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Νάξος: Σε κίνδυνο ο ξύλινος πεζόδρομος του Αγίου Νικολάου

Παρά τις επίσημες προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα, παραμένει ακάλυπτος ο περίπατος στην Αγία Άννα – Έκκληση κατοίκων για παρέμβαση

Η Νάξος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράσεις σε Xώρα και Απείρανθο

Εκπαιδευτικά εργαστήρια, παραμύθια, τέχνη και τεχνολογία για μικρούς και μεγάλους στη Χώρα και την Απείρανθο