Σάββατο, 23 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΚυκλάδες - Μήλος: Το νησί που μοιάζει σαν ζωγραφιά

Κυκλάδες – Μήλος: Το νησί που μοιάζει σαν ζωγραφιά

|

Το ταξιδιωτικό περιοδικό “Conde Nast Traveller ” παρουσιάζει τα καλύτερα Ελληνικά νησιά για το 2022 – Τι αναφέρει για Μήλο και Τήνο 

Tα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη το 2022 ξεχωρίζει σε ειδικό αφιέρωμα το περιοδικό Conde Nast traveller στη διαδικτυακή του έκδοση με πρώτη τη Σαντορίνη που , πέρα από τις φυσικές της ομορφιές, τη συστήνει και για το γαμήλιο τουρισμό. Ειδικά για τη συγκεκριμένη μορφή τουρισμού η Σαντορίνη περιλαμβάνεται στις προτάσεις του περιοδικού και σε διαφορετική έκδοση, μαζί με άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Στο αφιέρωμα για τα καλύτερα νησιά του 2022 συγκαταλέγονται επίσης από τις Κυκλάδες η Μήλος, η Τήνος, η Αμοργός η Νάξος, η Φολέγανδρος, η Σύρος, η Σέριφος, η Σίφνος και, φυσικά, η Μύκονος.

Προτείνει τη Σύρο για την τοπική κουλτούρα, την Ύδρα για αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, τους «ισορροπημένους» Παξούς, τη Σαντορίνη για μήνα του μέλιτος, τη Μήλο για τη φωτογένειά της, την Κεφαλονιά για οικογενειακές διακοπές, την Κέρκυρα για τα ειδυλλιακά τοπία και την Ιθάκη ως τη μυθική πατρίδα του Οδυσσέα.

Η λίστα ολοκληρώνεται με την πολυτέλεια της Μυκόνου, την αυθεντική Φολέγανδρο, την Τήνο με τα παραδοσιακά χωριά της, την Κρήτη της δράσης και της περιπέτειας, τη Σύμη με το γραφικό λιμανάκι, τη Ζάκυνθο με τη νεανική ενέργεια, τη Ρόδο για ένα ταξίδι στο χρόνο, τη Σκιάθο για χαλαρό διάβασμα στην παραλία και τη Λευκάδα για τους φίλους της ιστιοπλοΐας και της ιστιοσανίδας.

Για τη Μήλο αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστή, χάρη στις περιγραφές και από το instagram “που είναι γεμάτο με πλάνα από τους κυματιστούς λευκούς βράχους στο Σαρακίνικο, την πράσινη τρύπα για κολύμπι στον Παπαφράγκα, τα πολύχρωμα σύρματα, ενώ τις καλύτερες φωτογραφίες θα τις βρείτε στο Κλήμα και στα Μανδράκια”. Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις θερμές πηγές που αναβλύζουν στο νησί που όπως επισημαίνει ‘είναι ζωγραφισμένο”.

Για την Τήνο γράφει ότι ενώ απέχει μόλις 15 λεπτά από τη Μύκονο δεν διακρίνεται για συνωστισμό τουριστών και προσθέτει ότι διαθέτει 50 χωριά που συναγωνίζονται σε ομορφιά και επισημαίνει ότι το νησί “είναι από θαύμα ανέγγιχτο”. 

Δείτε εδώ το σχετικό αφιέρωμα από ένα περιοδικό που μας ταξιδεύει 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ο Δήμος Αμοργού απαντά

Ο Δήμος Αμοργού δεν διώκει ποινικά και δεν ασκεί καμία καταγγελία κατά του κ. Ιάσωνα Αποστολόπουλου ή τρίτου

Παρά την πτώση της τιμής του Dogecoin, οι χρήστες του PAXMINING εξακολουθούν να κερδίζουν 6.800 δολάρια ημερησίως — Κυκλοφόρησε νέο συμβόλαιο εξόρυξης DOGE

Παρά την πτώση της τιμής του Dogecoin, οι χρήστες του PAXMINING εξακολουθούν να κερδίζουν 6.800 δολάρια ημερησίως — Κυκλοφόρησε νέο συμβόλαιο εξόρυξης DOGE

Σε οριακό σημείο οι αγρότες με το ΟΣΔΕ 2025 – Κίνδυνος απώλειας ενισχύσεων τον Οκτώβριο

Γραφειοκρατία, τεχνικά προβλήματα και το «αγκάθι» του ΑΤΑΚ απειλούν την έγκαιρη πληρωμή – Οργή στον αγροτικό κόσμο

Φεστιβάλ Νάξου 2025: «Ο Γιάννης το Βούδι» στον Πύργο Μπαζαίου

Η συγκλονιστική παράσταση της Ναξιώτισσας Ευαγγελίας Γατσωτή ανεβαίνει στο Φεστιβάλ Νάξου την Κυριακή 24 Αυγούστου

Τουρκία: Άδεια για Θεία Λειτουργία (23/08) στην Παναγία Σουμελά

Οι τουρκικές αρχές επέτρεψαν ξανά τη Λειτουργία στα «Εννιάμερα της Παναγίας» – Θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών

Σαντορίνη: Πρώτη παρουσίαση του «Ελαιολάδου Σαντορίνης»

Ο πρόεδρος Μάρκος Καφούρος παρουσίασε το νέο προϊόν υγείας στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού Πολυτελείας

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Στα ύψη οι τιμές κατοικιών στα ελληνικά νησιά – Πρωταθλήτρια η Μύκονος με 7.143 €/τ.μ.

Ανοδικές οι τάσεις σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Ιόνιο – Άλματα έως και 50% μέσα σε έξι χρόνια (πίνακας)

Επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος Στ. Παπασταύρου στην Αμοργό και τα ακριτικά νησιά Λιάδια, Κίναρο και Λέβιθα

Στο επίκεντρο το νέο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο «Νότιο Αιγαίο 1 – Νότιες Κυκλάδες» και η πρωτοβουλία «Αμοργόραμα»

Φιλώτι Νάξου: Βραδιά μνήμης (22/08) για την ποιήτρια Ειρήνη Μαστοροπούλου – Ναυπλιώτη

Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου τιμά την ποιήτρια που ύμνησε με τους στίχους της τη ζωή, την αγάπη και τον τόπο της

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Ο Μάριο Τότσι αποθεώνει τη Νάξο: «Έτσι πρέπει να είναι οι παραλίες!»

Ο Ιταλός γεωλόγος και παρουσιαστής συγκρίνει Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας τη Νάξο στο κέντρο της ευρωπαϊκής συζήτησης για την πρόσβαση στις παραλίες.

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νίκος Οικονομίδης: Από τα πανηγύρια στο TikTok, το «Γλέντι» που κατέκτησε τη νέα γενιά (video)

Ο σπουδαίος δημιουργός μιλά για την ξαφνική viral επιτυχία, τη δύναμη των social media, την αγάπη των νέων και τις πιο προσωπικές του στιγμές.