Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΚυκλάδες - Celestyal Cruises: Κρουαζιέρες με επίκεντρο Δήλο, Μήλο και Σαντορίνη

Κυκλάδες – Celestyal Cruises: Κρουαζιέρες με επίκεντρο Δήλο, Μήλο και Σαντορίνη

|

Celestyal Cruises: Επιστρέφει την Άνοιξη με μοναδικές κρουαζιέρες στο “Απέραντο Μπλε” του Αιγαίου – Δυναμική παρουσία στις Κυκλάδες (Μήλος – Σαντορίνη – Μύκονος – Δήλος ) 

Από αυτή την άνοιξη, η Celestyal Cruises προσφέρει ιδανικές κρουαζιέρες για κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Η Celestyal Cruises βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, έτοιμη για τη νέα τουριστική περίοδο, ταξιδεύει τους επισκέπτες της στα πιο εμβληματικά ελληνικά νησιά και τις πιο όμορφες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην αυθεντικότητα και την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας, η εταιρεία με τις νέες της εκδρομές και ξεναγήσεις υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες και αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες σε κάθε τύπο επισκέπτη, διαμορφώνοντας το απόλυτο μωσαϊκό διαφορετικών τοπίων, παραδόσεων και εμπειριών.

Έτσι, οι εκδρομές, σε συνδυασμό με τις νέες συναρπαστικές ξεναγήσεις στους προορισμούς που επισκέπτεται ο στόλος της, δίνουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσκεψη στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
Το 2022, η εταιρεία θα προσεγγίσει τέσσερις φορές το λιμάνι του Βόλου. Από εκεί, σε μόλις δύο ώρες απόσταση βρίσκονται τα απόκοσμα και ταυτόχρονα μαγευτικά Μετέωρα, όπου φιλοξενούν μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο απόκρημνες μονές της Ορθοδοξίας και των οποίων η ομορφιά δικαιολογεί περίτρανα γιατί αποτελούν Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. «Οι θεαματικοί βράχοι και τα κρεμαστά μοναστήρια» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ημερήσιες εκδρομές και προσφέρεται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Εκλεκτό Αιγαίο».

Επίσης, στην ανανεωμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων « Ειδυλλιακό Αιγαίο» περιλαμβάνεται η ημερήσια εκδρομή «Δήλος – Το Ιερό Νησί του Απόλλωνα». Με την άφιξή τους στο αρχαίο λιμάνι της Δήλου από τη Μύκονο, οι επισκέπτες εξερευνούν έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους όλης της Ελλάδας, τη γενέτειρα του θεού Απόλλωνα, τον οποίο οι αρχαιολόγοι θεωρούν ως «ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα της Μεσογείου» και αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Όπως πολλά πράγματα στην Ελλάδα, έτσι και το όμορφο νησί της Πάτμου αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Στην εκδρομή «Γραφική περιήγηση στη Χώρα και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης» η οποία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Εικόνες του Αιγαίου», οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν κατάνυξη μέσα στο Σπήλαιο και τον πελώριο βράχο, που ράγισε όταν ο Θεός υπαγόρευσε την Αποκάλυψη του Ιωάννη στον Ευαγγελιστή.

Food on Foot – Γευσιγνωσία και Οινο-τουρισμός
Η Celestyal Cruises εισάγει φέτος δύο νέες ξεναγήσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, τις λεγόμενες «Food on Foot», που έχουν σχεδιαστεί με πολλή προσοχή προκειμένου να την εξερεύνηση της πλούσιας ιστορίας της κάθε πόλης μαζί με ένα ταξίδι τοπικών γεύσεων.

Στην Αθήνα, οι ταξιδιώτες αφού περιπλανηθούν στα πιο περίφημα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, μετά από έναν περίπατο στο Μοναστηράκι, μια από τις πιο πολυσύχναστες εμπορικές συνοικίες της πρωτεύουσας, δοκιμάζοντας παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, αυθεντικά ελληνικά γλυκά σε ιστορικό ζαχαροπλαστείο του κέντρου, ενώ η εκδρομή ολοκληρώνεται με την απόλαυση ούζου ή τσίπουρου, με επίσκεψη σε ένα ιστορικό αποστακτήριο της Πλάκας.

Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη, η πόλη επιλέχθηκε στρατηγικά καθώς αποτελεί πλέον τη μοναδική ελληνική πόλη που ανήκει στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της UNESCO. Στα φημισμένα Λαδάδικα, όπου τα νεοκλασικά κτήρια έχουν αναπαλαιωθεί με υπέροχο τρόπο, αποπνέοντας τον αέρα της παλιάς Θεσσαλονίκης, το παλιό συναντά το καινούριο σε μια περιοχή που βρίσκονται συγκεντρωμένες οι καλύτερες επιλογές αυθεντικής ελληνικής εστίασης.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο» η εταιρεία θα πραγματοποιεί μία ξενάγηση στο σύγχρονο οινοποιείο, όπου παρασκευάζονται τα περίφημα κρασιά «Κτήμα Γεροβασιλείου» λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Με τη βοήθεια έμπειρων ξεναγών, οι επισκέπτες διεισδύουν στα μυστικά για την παραγωγή του κρασιού, από τον αμπελώνα και τον τρύγο έως την εμφιάλωση και την παλαίωση στο κελάρι, ενώ ακολουθεί επίσκεψη στο Μουσείο Κρασιού και οινογνωσία.

Εξερεύνηση των πιο φημισμένων αλλά και εναλλακτικών ελληνικών προορισμών

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της την ιδιαίτερη σημασία του κάθε προορισμού που επισκέπτονται τα κρουαζιερόπλοιά της, η Celestyal Cruises έχει συμπεριλάβει στο φετινό της πρόγραμμα ιδιαίτερες εκδρομές τόσο σε φημισμένα ελληνικά νησιά, όπως είναι η Σαντορίνη και η Μήλος, αλλά και σε λιγότερο γνωστούς αλλά εξίσου ιδανικούς προορισμούς για κρουαζιέρα όπως είναι η Καβάλα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο» επισκέπτεται το νοτιότερο νησί των δυτικών Κυκλάδων, τη Μήλο, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ένα «Βήμα στο Χρόνο», με την εξερεύνηση του γραφικού χωριού της Πλάκας με τα λευκά πέτρινα σπίτια, τις ανθισμένες μπουκαμβίλιες και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Ταξίδι στο χρόνο, όμως, προσφέρει και η εκδρομή στο Ηράκλειο της Κρήτης με την ονομασία «Μινωϊκό Παλάτι της Κνωσού- 1ος Ευρωπαϊκός Πολιτισμός» που δίνει την ευκαιρία εξερεύνησης του κόσμου που διαμόρφωσαν οι πρώτοι άνθρωποι της Ευρώπης στην αρχαία πόλη της Κνωσού, καθώς και τα ανάκτορα της, στα οποία βρίσκονται ορισμένα αξιοθαύμαστα έργα τέχνης, όπως ο φημισμένος «Πρίγκιπας με τα Κρίνα».

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται και στις εβδομαδιαίες επισκέψεις στη Σαντορίνης, το «μαργαριτάρι των ελληνικών νησιών». Η προσφερόμενη εκδρομή της εταιρείας «Κρουαζιέρα στο νησί της Σαντορίνης και του ηφαιστείου» αποτελεί must για όσους θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα το νησί στην άκρη της καλντέρας και τη γεωλογία του, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο.

Τέλος, η εταιρεία για πρώτη φορά θα επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Εκλεκτό Αιγαίο» την ιστορική «γαλάζια πόλη», την Καβάλα, που δεν είναι γνωστή μόνο για τα κρυστάλλινα νερά της, αλλά και για τα γραφικά σπίτια με τα κόκκινα κεραμίδια και τη μαγευτική θέα στον κόλπο. Με ντόπιους ξεναγούς, οι ταξιδιώτες θα θαυμάσουν από χαμηλά το επιβλητικό βυζαντινό Κάστρο, θα επισκεφθούν το αρχαιολογικό μουσείο της περιοχής καθώς και το σύγχρονο μουσείο καπνού, ανακαλύπτοντας πώς αυτή η σύγχρονη μητρόπολη απέκτησε την αρχιτεκτονική της γοητεία αλλά και πώς αναπτύχθηκε πολιτισμικά σε βάθος χρόνου.

** Το Celestyal Crystal ξεκινά στις 18 Απριλίου με κρουαζιέρες τριών & τεσσάρων διανυκτερεύσεων.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αμερική: Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ

Πέθανε ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ σε ηλικία 65 ετών - Φόρεσε τη πανοπλία του Μπάτμαν και τραγούδησε ως άλλος Μόρισον

“Express Skopelitis”: Παράταση ακινησίας για μερικές ακόμη ημέρες

Μικρές Κυκλάδες – “Express Skopelitis”: Παράταση ακινησίας για μερικές ακόμη ημέρες

Ο Ντιν Σπανός φέρνει τo NFL στην Ελλάδα   

Η Ελλάδα προστέθηκε στο πρόγραμμα το 2025, με τους Los Angeles Chargers να είναι η πρώτη ομάδα που αποκτά τέτοια δικαιώματα στη χώρα.

Μετάθεση της έναρξης του ψηφιακού δελτίου αποστολής

Παρατείνονται οι προθεσμίες για την ψηφιακή αποστολή δελτίων αποστολής στο myDATA – Αναλυτικά οι ημερομηνίες για Α' και Β' Φάση ανά κατηγορία επιχείρησης.

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την ασθένεια του λογιστή

Υπεγράφη η ΚΥΑ για την προστασία λογιστών-φοροτεχνικών λόγω ασθένειας – Ανακοίνωση Πιερρακάκη σε συνάντηση με το ΟΕΕ

Η Πορτάρα… Viral σε Ghibli style

Η Πορτάρα «ντύνεται» με τα χρώματα της φαντασίας και μεταμορφώνεται σε σκηνή βγαλμένη από ταινία του Studio Ghibli, μαγεύοντας το ελληνικό και διεθνές κοινό.

Κακοκαιρία – Μύκονος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το “νησί των Ανέμων”

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Μύκονος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Νάξος – Προστασία Αγριας Ζωής: Εβδομήντα φοινικόπτερα απολαμβάνουν την ηρεμία τους στην Αλυκή (video)

Απρόσμενη επίσκεψη φοινικόπτερων (Φλαμίγκ) στην Αλυκή της Νάξου - Δείτε το σχετικό video από τον Σύλλογο Προστασίας Αγριας Ζωής Νάξου

Ανάφη: Πρόβλημα στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις και το 2ο ενδοκυκλαδικό που αγνοείται

Προβλήματα και λύσεις στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Ανάφης - Τι συμβαίνει με τα δρομολόγια και οι υποσχέσεις που πήρε ο Δήμαρχος κος Ρούσσος

Γ. Πολυχρονάκος: Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Γ. Πολυχρονάκος: “Πάρος και Μύκονος στο έλεος των πλημμυρών – Η κυβέρνηση της «ατομικής ευθύνης» κρύβεται πίσω από τη λάσπη”

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Δεγαϊτας

Ενας νέος άνθρωπος - ο Στέλιος Δεγαίτας - έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία μόλις 63 ετών

Νάξος: Εφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Βαλέτας

Ο αγαπημένος φούρναρης των παλιών χωραϊτών, ο Μιχάλης Βαλέτας έφυγε από τη ζωή - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στράτος Φουτάκογλου

Νάξος – Σκαδό: Πένθος με την απώλεια του Νίκου Φάρκωνα

Φτωχότερη από σήμερα η τοπική κοινωνία του Σκαδού Νάξου - Πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Φάρκωνα

Νάξος – Αεροδρόμιο: Ανανεωμένο ανοίγει …πύλες την Δευτέρα 31 Μαρτίου (Photos)

Το Αεροδρόμιο "Απόλλων" της Νάξου ανοίγει τις.. πόρτες από την Δευτέρα 31 Μαρτίου - Τα έργα που γίνονται κι έρχονται (Photos)

Πάρος – Νάουσα: Καταστροφικό πέρασμα βροχής, ήχησε και το 112 (video)

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στην Πάρο: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων

Πάρος: Η έντονη βροχόπτωση στη περιοχή της Νάουσας παρασύρει αυτοκίνητα (video)

Η έντονη βροχόπτωση παρασύρει αυτοκίνητα στην Νάουσα της Πάρου - Προσοχή (video)

Νάξος – Λιμενικό Σώμα: Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Δεγαϊτα...

Εκτακτο – Αμοργός: Ισχυρός σεισμός 4.5 R με μικρό εστιακό βάθος

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο γνωστό ρήγμα Ανύδρου πιο κοντά όμως στην Σαντορίνη - Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 5,6 χιλιόμετρα

Τζώρτζια Αργυροπούλου: “Εφυγε” από τη ζωή η σύντροφος του Μανώλη Γλέζου

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή η "Τζώρτζια", το στήριγμα του Μανώλη Γλέζου...

Κυκλάδες – Δόμηση 2024: Πρωταθλήτρια η Πάρος, εντυπωσιακή αύξηση σε Μήλο, Τήνο και Σύρο

Εντυπωσιακή πτώση παρατηρήθηκε στη Μύκονο, όπου εκδόθηκαν μόλις 23 άδειες, πιθανότατα λόγω του κορεσμού της αγοράς ακινήτων και των πολύ υψηλών αξιών της γης.