Σάββατο, 16 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΊος: Τριπλή διεθνής διάκριση για το Liostasi Hotel & Suites

Ίος: Τριπλή διεθνής διάκριση για το Liostasi Hotel & Suites

|

Tο Liostasi Hotel & Suites στην Ιο κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2017: Έλαβε βραβείο ως κορυφαίο ξενοδοχείο της Ευρώπης στις κατηγορίες «Luxury Ocean View Resort», «Luxury Boutique Hotel» και «Luxury Island Resort».

Με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο ολοκληρώθηκε για το Liostasi Hotel & Suites, το κορυφαίο boutique hotel της Ίου, μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά, καθώς κέρδισε στην πρόσφατη τελετή βράβευσης των World Luxury Hotel Awards στο St. Moritz της Ελβετίας συνολικά τρεις διακρίσεις. Έλαβε βραβείο ως κορυφαίο ξενοδοχείο της Ευρώπης στις κατηγορίες «Luxury Ocean View Resort», «Luxury Boutique Hotel» και «Luxury Island Resort». 

Είναι αξιοσημείωτο ότι είναι μόλις δύο τα ελληνικά ξενοδοχεία που κέρδισαν βραβεία Ευρώπης σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, γεγονός που πιστοποιεί τη ραγδαία ανέλιξη του Liostasi στην ξενοδοχειακή ελίτ της Ευρώπης.«Το ένα από τα τρία βραβεία μάς το χάρισε η φυσική ομορφιά της Ίου και το συγκλονιστικό μας ηλιοβασίλεμα που είναι από τα πιο εντυπωσιακά της Μεσογείου», δήλωσε ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης του Liostasi Hotel & Suites, για τη διεθνή αυτή διάκριση του ξενοδοχείου. 

«Ωστόσο τα άλλα δύο βραβεία είναι προϊόν επίμονης και συστηματικής δουλειάς, η οποία κάθε χρόνο μάς δίνει όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν πρωτίστως στο προσωπικό και τους συνεργάτες της επιχείρησής μας, αφού χάρη στον επαγγελματισμό και την εγκαρδιότητά τους οι πελάτες μας απολαμβάνουν όμορφες και αξέχαστες εμπειρίες διακοπών. Εμείς δεσμευόμαστε ότι το 2018 θα προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες και θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην εδραίωση της Ίου ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού». 

Αυτή η αναγνώριση ήρθε ως επιστέγασμα των σημαντικών αλλαγών και αναβαθμίσεων που έγιναν το 2017 στο ξενοδοχείο. Παράλληλα με την επέκταση και ριζική αναβάθμιση του spa έγινε ένα μεγάλο βήμα στη βελτίωση του εστιατορίου, καθώς το Liostasi ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ κ. Λευτέρη Λαζάρου. 

Το Liostasi Hotel & Suites, το μόνο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ίου, είναι μέλος της Small Luxury Hotels of the World. Πρόκειται για το κορυφαίο boutique hotel του νησιού ευρισκόμενο μεταξύ του λιμανιού και της ιστορικής Χώρας και διακρίνεται για το ρομαντικό design, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και την αισθητική που συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με ένα μοντέρνο ύφος, προϊόν της συνεργασίας του ξενοδοχείου με το διακεκριμένο designer κ. Αντώνη Καλογρίδη. 

Οι νέες σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την πρωτότυπη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα μπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Στις παροχές του Liostasi περιλαμβάνεται ένα πριβέ υπαίθριο σινεμά, πισίνες με εντυπωσιακή θέα, γυμναστήριο και ένα από τα πιο ρομαντικά cocktail bars των Κυκλάδων. Το 2018 συνεχίζεται η αναβάθμιση του ξενοδοχείου με τη ριζική αναδιαμόρφωση και ανακαίνιση των χώρων υποδοχής.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φάρος του Αλυκού: Ρεκόρ επισκεψιμότητας και τζίρου τον Δεκαπενταύγουστο

Tο ιστορικό εστιατόριο στον Αλυκό της Νάξου «έσπασε το φράγμα» φέτος και επιβεβαίωσε τη θέση του στην κορυφή της γαστρονομίας του νησιού.

Κ. Τσίγκας: 242 πυρκαγιές σε 4 ημέρες – «Ο μηχανισμός έφτασε στα όριά του»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος περιγράφει το δύσκολο πενθήμερο με εκατοντάδες μέτωπα φωτιάς και δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Αποχωρεί το Ελ Νίνιο, έρχεται η Λα Νίνια: Προειδοποίηση μετεωρολόγων

Το ψυχρό καιρικό φαινόμενο φέρνει ανατροπές στα παγκόσμια μοτίβα – Στην Ευρώπη συνδέεται με ψυχρότερους χειμώνες

Παροναξία – Υδρολογικό Ετος 2025: Σταθερά κάτω από τον μέσο όρο τα ύψη υετού (πίνακες)

Σύμφωνα με το NaxosWeather, η υδρολογική χρονιά 2024-25 ολοκληρώνεται με χαμηλά επίπεδα βροχοπτώσεων σε Νάξο και Πάρο, εντείνοντας την ανησυχία για το μέλλον.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Δονούσα: Πεζοπορία στον Φάρο της Καλοταρίτισσας για την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων

Μια ξεχωριστή πρόσκληση από την Κοινότητα Δονούσας για να γνωρίσουμε το βορειότερο άκρο του νησιού μέσα από μια μοναδική διαδρομή.

Με ένα πρόβατο στην αγκαλιά: Η εικόνα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα (video)

Ο 33χρονος Ολσιέν Μουτσομπέγκα έσωσε ζώα μέσα από τις φλόγες και έγινε σύμβολο ανθρωπιάς και ελπίδας

Ρόδος – Κρεμαστή: Τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από το «ταψί» (video)

Από τη γιορτή στον πανικό – Συλλήψεις για το σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ

Ο κρυμμένος θησαυρός του Χαϊδαρίου: Ο Βοτανικός Κήπος Διομήδους (video)

Ένας παράδεισος 1.860 στρεμμάτων, με περισσότερα από 550 είδη φυτών, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Νάξος: Διάσωση δύο ηλικιωμένων κολυμβητών στον Άγιο Γεώργιο με πρωταγωνιστή τον Lennart Neubauer

Ο πρωταθλητής του windsurfing εντόπισε και κράτησε στην επιφάνεια δύο ηλικιωμένους που είχαν παρασυρθεί από ρεύματα και κύματα – Κίνδυνος στην περιοχή του «Πορτοκάλι».

Χρήστος Σπανός: «Προσπαθώ να χτίσω μια γέφυρα επικοινωνίας με τη Νάξο» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο νησί για τη συναυλία της κόρης του Μαρίνας Σπανού, μιλά για τη δουλειά του, τις συνεργασίες του και την καταγωγή του από τον Κυνίδαρο (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Ρεκόρ αφίξεων τον Ιούλιο στη Νάξο: +7,2% οι επιβάτες – Στο «κόκκινο» το λιμάνι και οι υποδομές

Τα στοιχεία του Λιμεναρχείου δείχνουν νέα άνοδο στην επιβατική και οδική κίνηση, αλλά και αυξανόμενη πίεση σε λιμάνι και οδικό δίκτυο, επηρεάζοντας την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Θυρανοίξια στο ανακαινισμένο μοναστηριακό συγκρότημα των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στο Γλινάδο Νάξου

Παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Καφούρου και πλήθους πιστών – Συγχαρητήρια σε Μητρόπολη, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές

Καθυστερήσεις, χαμένα δρομολόγια και δύο μέρες «αναγκαστική παραμονή» – Η περιπέτεια επιβάτη με το Blue Star Delos

Αναγνώστης του naxospress καταγγέλλει την πολύωρη καθυστέρηση του πλοίου που τον οδήγησε να χάσει τη μετεπιβίβαση για την Ηρακλειά, με σοβαρές οικονομικές και ψυχολογικές συνέπειες.