Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΗ Νάξος στους προορισμούς του κρουαζιερόπλοιου "Gemini" που μεταφέρει εργαζόμενους εξ αποστάσεως

Η Νάξος στους προορισμούς του κρουαζιερόπλοιου “Gemini” που μεταφέρει εργαζόμενους εξ αποστάσεως

|

Την πρώτη τριετή κρουαζιέρα στον κόσμο, η οποία θα περιλαμβάνει 135 διαφορετικές χώρες από όλες τις ηπείρους και θα έχει ετήσιο κόστος 45.000 δολαρίων Αυστραλίας, ανακοίνωσε η εταιρία Life at Sea Cruises.

Η mega – κρουαζιέρα, η οποία θα αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη την 1η Νοεμβρίου του 2023 με το πλοίο MV Gemini, θα επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, και 8 ελληνικούς προορισμούς το 2026.

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2026, θα καταπλεύσει στην Κέρκυρα και στη συνέχεια θα προσεγγίσει το Κατάκολο, τον Πειραιά, το Ηράκλειο, θα ακολουθήσει δρομολόγιο με σταθμούς την Αλεξάνδρεια, το Τελ Αβίβ και τη Λεμεσό και μετέπειτα, στις 18 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, θα επιστρέψει στην Ελλάδα με προσεγγίσεις σε Ρόδο, Σαντορίνη, Νάξο και Μύκονο.

Το MV Gemini έχει χωρητικότητα 1.074 επισκεπτών και 400 καμπίνες.

Η κρουαζιέρα δεν απευθύνεται μόνο σε συνταξιούχους, ή σε πλουσίους, αλλά και σε εργαζομένους οι οποίοι θα μπορούν να εργασθούν εξ αποστάσεως με τη βοήθεια Wi-Fi και σύνδεση της Starlink.

Το πλοίο διαθέτει ακόμα το πρώτο στο είδος του Business Center σε κρουαζιερόπλοιο, που διαθέτει δύο συνεδριακές αίθουσες, 14 γραφεία, μια βιβλιοθήκη, καθιστικό και καφέ, καθώς και οθόνες, συνεδριακό εξοπλισμό, εκτυπωτές και προσωπικό σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επισκεπτών του Business Centre.

Όλες οι βασικές υπηρεσίες, όπως το παγκόσμιας κλάσης φαγητό, η διασκέδαση και το πλύσιμο των ρούχων προσφέρονται δωρεάν.

Σύμφωνα με την εταιρία, υπάρχει πρόβλεψη για τις καθημερινές ανάγκες των ταξιδιωτών και την ικανοποίησή τους στο έπακρο, όπως διαδικασία επιβίβασης με σύστημα pod, δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, δωρεάν Wi-Fi και η δυνατότητα πρόσκλησης φίλων και μελών της οικογένειας χωρίς κόστος.

Οι σουίτες με μπαλκόνι κοστίζουν ετησίως 165.000 δολάρια Αυστραλίας κάνοντάς τις προσιτές μόνο για τα μεγάλα βαλάντια.

Με πληροφορίες από τη σελίδα tornosnews.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακός ΑΟΚ: Νέα συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Κουκή στις ακαδημίες

Με εμπειρία άνω των 30 ετών στην εκπαίδευση και την προπονητική, ο Γιάννης Κουκής ενισχύει το τεχνικό επιτελείο του Πανναξιακού, αναλαμβάνοντας ρόλο στις ακαδημίες του συλλόγου.

«Τα ακανόνιστα» ζωντανεύουν στο Μεγαλοχώρι – Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική παράδοση

Η Κεντρική Πλατεία Μεγαλοχωρίου υποδέχεται την παράσταση «Τα ακανόνιστα» την Παρασκευή 22 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Στρογγύλη On The Road.

ΑΜΣ Φιλωτίου: Συνεχίζει με τον Δημήτρη Τσακωνιάτη στα τμήματα βόλεϊ

Ο «δικός του άνθρωπος», Δημήτρης Τσακωνιάτης, παραμένει στην τεχνική ηγεσία, συνεχίζοντας με αφοσίωση και πάθος το έργο του στα τμήματα πετοσφαίρισης.

Αμοργός: Μια βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό στον Ασφοντυλίτη

Ξενάγηση στους αστερισμούς του καλοκαιριού με ουρανογραφία, μουσική και αφήγηση – Πέμπτη 21 Αυγούστου, ώρα 21:00.

Kitesurfing & Windsurfing: Γιατί η Νάξος είναι το νέο «hotspot» του 2025

Η Νάξος στο επίκεντρο του θαλάσσιου αθλητισμού

Μήλος: Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος και υπάλληλοι καθαριότητας, «Φάντασμα» πίσω από τις καταγγελίες

Κρίση στην αποκομιδή απορριμμάτων μετά από καταγγελία πολίτη που δεν εντοπίζεται – Δικαστική διερεύνηση και σκληρές δηλώσεις Μ. Μικέλη.

Πάρος: Διάρρηξη-μαμούθ σε πολυτελή κατοικία, χάθηκαν μετρητά και κοσμήματα 78.000 ευρώ

Στόχος διαρρηκτών πολυτελές διαμέρισμα στη Χρυσή Ακτή – Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας πιθανή δράση οργανωμένης σπείρας.

ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων: Συγκέντρωση αλληλεγγύης (24/08) στη Χώρα Νάξου για τον λαό της Παλαιστίνης

Η ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων καλεί την Κυριακή 24 Αυγούστου σε κινητοποίηση ενάντια στη γενοκτονία στη Γάζα. (αφίσα)

Αρθροπλαστική γόνατος: Η σύγχρονη λύση στην οστεοαρθρίτιδα γόνατος

Αρθροπλαστική γόνατος: Η σύγχρονη λύση στην οστεοαρθρίτιδα γόνατος - Η σημασία του γόνατος στην καθημερινότητα

Μ. Λυκουρόπουλος: «Η προσωρινή διαταγή για την Πορτάρα είναι δικαίωση για κάθε Ναξιώτη»

Νάξος: Ο Εμμανουήλ Λυκουρόπουλος σχολιάζει την απόφαση για την απομάκρυνση της περίφραξης στην Πορτάρα, κάνοντας λόγο για δικαίωση των πολιτών και επικρίνοντας την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Ο Μάριο Τότσι αποθεώνει τη Νάξο: «Έτσι πρέπει να είναι οι παραλίες!»

Ο Ιταλός γεωλόγος και παρουσιαστής συγκρίνει Ελλάδα και Ιταλία, βάζοντας τη Νάξο στο κέντρο της ευρωπαϊκής συζήτησης για την πρόσβαση στις παραλίες.