Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΗ Κέα "ταξιδεύει" στον προαστιακό: Δεύτερη συνεχής προβολή του νησιού στην καρδιά...

Η Κέα “ταξιδεύει” στον προαστιακό: Δεύτερη συνεχής προβολή του νησιού στην καρδιά της Αθήνας

|

Η Κέα βγαίνει δυναμικά μπροστά και φέτος, προβάλλοντας τη μοναδική της ταυτότητα μέσα από μια έξυπνη και στοχευμένη διαφημιστική δράση: για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εικόνα του νησιού προβάλλεται καθημερινά σε χιλιάδες επιβάτες του προαστιακού σιδηροδρόμου της Αθήνας.

Με σύνθημα τον αυθεντικό χαρακτήρα της, το νησί των μονοπατιών, των καθαρών παραλιών και της κυκλαδίτικης φιλοξενίας, συστήνεται ξανά στο κοινό της πρωτεύουσας ως ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός… μόλις μια ανάσα μακριά.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο με τη συνοδεία video 

“Ο Δήμος Κέας συνεχίζει τη διαφημιστική καμπάνια στον προαστιακό σιδηρόδρομο της Αθήνας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής του νησιού. Στόχος της δράσης είναι η προβολή του φυσικού κάλλους, της γαστρονομίας, των παραλιών και των μοναδικών μονοπατιών του νησιού, μέσα από ένα σύγχρονης αισθητικής και περιεκτικό βίντεο.

Η προβολή θα πραγματοποιείται σε δίκτυο 11 οθονών, τοποθετημένων στους πιο πολυσύχναστους σταθμούς του προαστιακού (όπως οι σταθμοί: Σταθμός Λαρίσης, Δουκίσσης Πλακεντίας, Νερατζιώτισα, Λεωφόρος Κηφισίας, Πειραιάς, Ηράκλειο, Κορωπί, Παλλήνη, Πεντέλη, Κάντζα), σε καθημερινή βάση, ανά 15 λεπτά από τις 06:30 έως τις 23:30, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προβολής. Κάθε προβολή θα έχει διάρκεια 20 δευτερόλεπτα, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες επιβάτες να γνωρίσουν την Κέα, μέσα από μια σύγχρονη ψηφιακή προσέγγιση.

Η Δήμαρχος Κέας, κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου, ανέφερε:

«Η ενέργεια αυτή αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής μας για την τουριστική προβολή του νησιού. Το μέσο αυτό μάς προσφέρει πρόσβαση σε ένα δυναμικό και διαρκώς εναλλασσόμενο κοινό. Πέρυσι είδαμε εντυπωσιακά αποτελέσματα και θετική ανταπόκριση, γι’ αυτό συνεχίζουμε δυναμικά και φέτος. Επιλέξαμε η δράση να ξεκινήσει τον Μάιο για να δώσουμε την ευκαιρία στο κοινό να σχεδιάσει με άνεση τις καλοκαιρινές του αποδράσεις στην Κέα».

Παράλληλα, συνεχίζουμε την παρουσία του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και την προετοιμασία συμμετοχής σε εκθέσεις τουρισμού και επιπλέον διαφημιστικές ενέργειες σε έντυπα και ψηφιακά μέσα.

Η Κέα – ένας αυθεντικός προορισμός σας περιμένει μόλις μια ανάσα από την Αθήνα

Ένας προορισμός που συνδυάζει παράδοση, φυσική ομορφιά και αυθεντική φιλοξενία! Ελάτε να περπατήσετε στα μονοπάτια της Κέας, να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά της και να γευτείτε αυθεντικές κυκλαδίτικες γεύσεις.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη – Σύρος από 3 Ιουνίου: Νέα σελίδα για τη συνδεσιμότητα των Κυκλάδων

Η Zela Aviation και η Aegean Airlines φέρνουν πιο κοντά τη Βόρεια Ελλάδα με την «καρδιά» των Κυκλάδων – Η πρώτη πτήση ανοίγει νέους τουριστικούς ορίζοντες

ΓΕΛ Νάξου “Μανώλης Γλέζος”: Υποδέχθηκε μαθητές από την Ιταλία στο πλαίσιο του Erasmus+

Ένα εναλλακτικό ταξίδι στη Μεσόγειο με όχημα την Τεχνητή Νοημοσύνη, τη φιλοξενία και τη βιωσιμότητα

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: Ο «Άνθρωπος ορχήστρα» μιλά για τη μουσική άνοιξη των Κυκλάδων (video)

Μια ιστορική εμφάνιση της Φιλαρμονικής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων και το όραμα για ένα μουσικό Αιγαίο

Κραυγή αγωνίας από τη Φολέγανδρο: Ανεπαρκής η ενδοκυκλαδική ακτοπλοϊκή σύνδεση ενόψει τουριστικής σεζόν

Ο Σύλλογος Εμπορικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων του νησιού καλεί το Υπουργείο Ναυτιλίας να δώσει άμεση λύση – Αποκλεισμός σε περίοδο αιχμής

Πανναξιακός ΑΟΚ: Έντονη διαμαρτυρία για επεισόδια στον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας

Προπηλακισμοί, ύβρεις και επικίνδυνα περιστατικά καταγγέλλει ο Πανναξιακός – Καλεί τις αρχές να αναλάβουν δράση

Εφ. Καλογεροπούλου: «Αν περάσεις μια νύχτα στις Μάντρες της Ανάφης, θα τη θυμάσαι για πάντα» (video)

Η Έφη Καλογεροπούλου μοιράζεται αναμνήσεις και αλήθειες από τις «Μάντρες» και τη «Μαργαρίτα» – δύο σταθερές σε ένα νησί που συνεχώς μεταμορφώνεται. (video)

Καταγγελίες πολιτών στη Σίφνο: «Νόμοι υπάρχουν, αλλά δεν εφαρμόζονται»

Πολίτες καταγγέλλουν πολεοδομικές και περιβαλλοντικές αυθαιρεσίες στο νησί – Ζητούν αναστολή αδειών και απόδοση ευθυνών σε αρμόδιες υπηρεσίες.

«Habemus Papam»: Από την τιάρα στο πάλλιο – Οι τελετές στέψης και ενθρόνισης του Πάπα από τον 9ο αιώνα μέχρι σήμερα

Την Κυριακή 18 Μαΐου ο νέος Πάπας Λέων ΙΔ΄ αναλαμβάνει επισήμως τη διακονία του Επισκόπου Ρώμης – Από τη χλιδή του παρελθόντος στη λιτότητα της σύγχρονης τελετής.

Αμοργός: Το Αμοργιανό Φεστιβάλ επιστρέφει 7–9 Ιουνίου με χορωδίες, συναυλίες και τιμητικές εκδηλώσεις

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στη μουσική, την παράδοση και τη μνήμη με ελεύθερη είσοδο σε όλο το νησί – Συμμετέχουν σύλλογοι από Τρίπολη και Αμοργό.

Πρόταση ημέρας: Ζυμαρικά με μπάμιες και κεφαλοτύρι Πιτταρά

Πρόταση ημέρας από τον Γαστρονόμο. Για τους φίλους των ζυμαρικών και των τυροκομικών ... Αα και της μπάμιας

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Το “Highspeed 3” αλλάζει το τοπίο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες Κρήτης – Κυκλάδων;

Η Hellenic SeaWays ενισχύει τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ηράκλειο με το ταχύπλοο "Highspeed 3", φέρνοντας νέο ανταγωνισμό και πιθανές μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (πίνακας δρομολογίων)

Θλίψη στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την απώλεια του Κώστα Αρτσάνου, το “αντίο” από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός αποχαιρετά τον ακούραστο υπάλληλο του Δήμου και αγαπητό συμπολίτη

Μια δεύτερη ζωή για το “Πρέβελης”; Μετατρέπεται σε πλωτό ξενοδοχείο;

Το ιστορικό πλοίο της ΑΝΕΚ ίσως μετατραπεί σε πλωτό ξενοδοχείο στη Σάμο, χαρίζοντας του έναν νέο ρόλο γεμάτο μνήμες και φιλοξενία.

Εκτακτο: Τέλος στα σουβλάκια της θείας Τασίας, ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι

Ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι Με catering και τιμολόγιο, το κοψίδι πλέον θα έχει και ΦΠΑ...

Μ. Κατσούλης: “Οταν πάρω σύνταξη θα μετρήσω τα Κύπελλα που έχουμε πάρει”

Ο γυμναστής του ΓΕΛ Νάξου Μανώλης Κατσούλης μιλάει για την πορεία του, τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τις αθλητικές επιτυχίες του σχολείου και την «αθλητομάνα» Νάξο

Νάξος – Νοσοκομείο: Λαπαροσκοπικός Πύργος μπαίνει σε λειτουργία μέσω δωρεάς

Με τη δωρεά του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, το Νοσοκομείο Νάξου αποκτά σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που αλλάζει τα δεδομένα στις χειρουργικές επεμβάσεις

Νάξος – Lennart Neubauer: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που έγινε το πρόσωπο του νέου windsurfing

Μια ζωή πάνω στα κύματα, ένα μέλλον γεμάτο διακρίσεις – Ο Lennart από τη Νάξο εμπνέει με ταλέντο, ήθος και διεθνή αναγνώριση