Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΗ αγωνία της ...επιστροφής (video)

Η αγωνία της …επιστροφής (video)

|

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μέσω της εκπομπής “Μένουμε στην Ελλάδα” έδωσε στη δημοσιότητα το video clip προβολής του νησιού για τη καλοκαιρινή περίοδο 

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (www.naxos.gr) καινοτομεί για μια ακόμη φορά, λανσάροντας την νέα τουριστική του καμπάνια με ένα τραγούδι για το καλοκαίρι! Πρόκειται για το μοντέρνο διαφημιστικό σποτ (video clip) με τίτλο “Σ’ ένα νησί στο κέντρο της γης”, το οποίο αποτελεί συνέχεια της σειράς βίντεο “Όλος ο Κόσμος σ’ ένα Νησί – Naxos a World to Experience”, που στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση του νησιού.

«Σκοπός μας ήταν να προωθήσουμε με μοντέρνο τρόπο το νησί μας, στηριζόμενοι όμως στον πλούτο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στη μουσική και στο χορό, με έντονες εναλλαγές εικόνων του νησιού» λέει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δημήτρης Λιανός.

Οι πρωταγωνιστές του 3λεπτου βίντεο, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Δόξας και η Μαρία Μακρή με την παρέα τους, μέσα από το φακό του βραβευμένου Ναξιώτη σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου, μας ταξιδεύουν σε όλα τα σημεία της Νάξου, αναδεικνύοντας την ποικιλομορφία που προσφέρει το νησί. Με αφετηρία την επιβλητική Πορτάρα που δεσπόζει στο λιμάνι, οι καλοκαιρινές ανέμελες μέρες και νύχτες στη Νάξο ξεκινούν.  Το ζευγάρι απολαμβάνει κολύμπι σε αμμώδεις παραλίες, δοκιμάζει ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις και ξεφαντώνει στη νυχτερινή Νάξο. Ξεφεύγει από την καθημερινότητα, ανιχνεύοντας τα πεζοπορικά και πολιτιστικά μονοπάτια και τους γραφικούς οικισμούς.

“Στην πραγματικότητα είναι η περιγραφή των αναμνήσεων ενός ανθρώπου που ήρθε για διακοπές στη Νάξο”, εξηγεί ο Γ. Παπαδακος. “Τις αναπολεί και περιμένει εναγωνίως να ξαναέρθει. Η ιδέα γεννήθηκε από το γεγονός ότι αναζητούσαμε κάτι διασκεδαστικό και συντομότατο αλλά ταυτόχρονα ουσιαστικό και ενδεικτικό των εικόνων, των δραστηριοτήτων και συναισθημάτων που μπορεί κάποιος να νιώσει ο επισκέπτης στη Νάξο”.

“Η Νάξος είναι ένα μοναδικό νησί, για το οποίο είχα ακούσει τόσα πολλά καλά λόγια από το Λευτέρη Ελευθερίου αλλά και από το Γιάννη”, λέει ο Κώστας Δόξας. “Έτσι όταν μου πρότειναν να συμμετέχω στο διαφημιστικό και ειδικά με τόσο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Είπα κατευθείαν «ναι» και τελικά είχα απόλυτο δίκιο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία.  Η Νάξος είναι ένας μαγευτικός τόπος με τόσες πολλές ομορφιές, φανταστικά προϊόντα και ατελείωτες παραλίες. Ένιωσα τόσο υπέροχα με όλη αυτή την ανοιχτή αγκαλιά των ανθρώπων και τη φιλοξενία, αλλά και από τον τρόπο που ο Γιάννης σκηνοθετούσε και απολάμβανε την κάθε στιγμή, σαν να ήμασταν πραγματικά διακοπές”.

Το τραγούδι, που ερμηνεύει ο Κώστας Δόξας, γράφτηκε από τον Γιάννη Παπαδάκο αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του προωθητικού βίντεο, ενώ η μουσική είναι από τον dj Rico.

Credits – “Όλος ο Κόσμος σ’ ένα Νησί – Σ’ ένα νησί στο κέντρο της γης”

Director: Γιάννης Παπαδάκος
Script: Γιάννης Παπαδάκος
Starring: Κώστας Δόξας και Μαρία Μακρή
Director of Photography: Γιάννης Παπαδάκος
Original Music by: dj Rico – Vaggelis Serifis
Στίχοι: Γιάννης Παπαδάκος
 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Εγκρίθηκε: Δωρεάν μετακίνηση για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Μεγάλη νίκη για τον νησιωτικό αθλητισμό μετά το αίτημα του Γ. Λεονταρίτη – Τα σωματεία θα ταξιδεύουν χωρίς κόστος με τα επιδοτούμενα πλοία.

Νάξος – Κατερίνα Καμπανέλλη: «Στόχος η δημιουργία φεστιβάλ στη Νάξο με επίκεντρο το έργο του πατέρα μου» (video)

Συγκινητική συνέντευξη της κόρης του Ιάκωβου Καμπανέλλη για το Θεατρικό Μουσείο στη Νάξο και τα σχέδια για ένα ετήσιο φεστιβάλ.

Γιάννης Βλασσερός: «Η Κόρωνος δεν μπορεί να είναι μόνο καλοκαιρινό χωριό»

Στη γενική συνέλευση της Κορώνου, ο γιατρός και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε μέτρα στήριξης, καλύτερη συγκοινωνία και σταθερή υγειονομική κάλυψη.

Σαντορίνη: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στο «8ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» (αφίσα)

Γιάννης Ζουγανέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καρακάση και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος παρουσιάζουν τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη στις 26 Αυγούστου.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Σαντορίνη – Γ. Βρούτσης: Ανακατασκευή τεσσάρων γηπέδων, έρχεται νέο στάδιο το 2026 (video)

Με προϋπολογισμό 326.000 ευρώ ξεκινά η αναβάθμιση των γηπέδων σε Εμπορείο, Ακρωτήρι, Βόθωνα και Θηρασιά, ενώ προχωρά το σχέδιο για σύγχρονο στάδιο στη Σαντορίνη.

Θεατρική Παράσταση στο Φιλώτι: «Ο Επιθεωρητής Ντρέικ και η Μαύρη Χήρα» (αφίσα)

Μια κωμωδία μυστηρίου του David Tristram ζωντανεύει στο Αθλοθέατρο Φιλωτίου, με τους Μάριο Αθανασίου, Βαλέρια Κουρούπη και Σπύρο Πούλη.

Αλλαγές στο ΕΚΑΒ: Νέα ασθενοφόρα και ελικόπτερα – Παραμένει το πρόβλημα του προσωπικού

Το υπουργείο Υγείας σχεδιάζει ενίσχυση στόλου και καλύτερο συντονισμό, όμως η έλλειψη διασωστών παραμένει το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Αεροδρόμια: Επενδύσεις δισεκατομμυρίων σε Αθήνα, Κρήτη, Καλαμάτα και 22 περιφερειακά

Από το φιλόδοξο σχέδιο των 1,28 δισ. ευρώ στο «Ελ. Βενιζέλος» έως το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι και τις παραχωρήσεις στην Καλαμάτα και σε 22 περιφερειακά, η Ελλάδα επενδύει στρατηγικά για να στηρίξει την άνοδο του τουρισμού.

Νάξος – AlteR riTmo: Γιορτάζει 10 χρόνια χορού και δημιουργίας με νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης (αφίσα)

Με αφορμή τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Κέντρο Χοροκινητικής Έκφρασης AlteR riTmo ανανεώνει τα μαθήματά του, εγκαινιάζει νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και προσφέρει 50% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα για νέες εγγραφές.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί