Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςEstia Awards: Βραβεία με στόχο τους κορυφαίους

Estia Awards: Βραβεία με στόχο τους κορυφαίους

|

Τα Estia Awards έρχονται με στόχο να αναγνωρίσουν την ποιότητα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής Εστίασης και να αναδείξουν τους καλύτερους στο είδος τους 

Estia Awards είναι τα πρώτα βραβεία που αναγνωρίζουν την ποιότητα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης: από τα εστιατόρια μέχρι τα café-bar και από τα burgers και την πίτσα μέχρι τα ζαχαροπλαστεία, τα juice bars και τις εταιρείες catering. Tα Estia Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, όπως επίσης την αριστεία και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας: από την εξυπηρέτηση μέχρι τη διακόσμηση του καταστήματος και από την αξιοποίηση της τεχνολογίας μέχρι τις πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

Στόχος των Estia Awards, τα οποία και διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant, είναι να αναδείξουν τους καλύτερους του κλάδου, αλλά και τις επιμέρους πρακτικές που εμπνέουν υγιή ανταγωνισμό και αναβαθμίζουν την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής.

Ποιοι μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα

Τη βράβευσή τους στα Estia Awards μπορούν να διεκδικήσουν τόσο μεμονωμένες επιχειρήσεις όσο και αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς εστίασης: Restaurant, Grill, Pizza, Burger, Snack & Coffee Takeaway, Street food, Café – Bar, Gelateria-Frozen Yogurt , Creperie, Juice Bar, Bakery, Patisserie και Catering.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 ενώ η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπρή τελετή απονομής τον Ιανουάριο του 2017.

Ποια είναι τα μέλη;

Επιβεβαιωμένα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι κ.κ.: Τάσος Αντωνίου, “Μαμά Πεινάω”, Κώστας Βογιατζής, Yatzer.com, Θανάσης Γιαλούρης, Forum, Βαγγέλης Δρίσκας, Culinary Expert, Αλεξ Κάβδας, Creative Communicator, Βιργινία Καραούζα, Service Excellence Specialist, Μίλτος Καρούμπας, Chef’s Club, Εμμανουέλα Κόκκαλη, “JoinUs”, Δημήτρης Κοπαράνης, “The Food Anarchist”, Αχιλλέας Κρητικός, Interior Architect, Εμμανουήλ Κυριακίδης, Starwood Hotels & Resorts, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Γιώργος Μπάλτας, Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών, Αντώνης Δ. Παναγιωτόπουλος, Ελληνική Ακαδημίας Γεύσης, Αθηνά Πάνου, Συγγραφέας – “Sugar Buzz”, Μαριλένα Παντάκη, “Madame Ginger”, Δημήτρης Παπαζυμούρης, “Cucina Caruso”, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Chef, Κωνσταντίνος Στεφανακίδης, ΟΤΕΚ Αναβύσσου.

Τι προσφέρουν τα σχετικά βραβεία;

@ Τα Estia Awards έρχονται για να αναδείξουν την ποιότητα των γεύσεων που θα θέλαμε να χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά μας: από έναν σωστά φτιαγμένο εσπρέσο και μια τυρόπιτα με «αληθινό» τυρί, μέχρι ένα ζουμερό burger από κιμά καλής ποιότητας, ένα πραγματικά ξεχωριστό κοκτέιλ κι ένα «διαφορετικό» επιδόρπιο.

@ Τα Estia Awards φέρνουν σε πρώτο πλάνο τις προσιτές πολυτέλειες και απολαύσεις: το εστιατόριο με την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, το café με το άψογο σέρβις, το  delivery που μας κερδίζει με την σταθερή του ποιότητα, το αρτοποιείο-κρυφό θησαυρό, το street food-ανακάλυψη.  

@ Τα Estia Awards προσμετρούν το σύνολο των διαδικασιών που συνεισφέρουν στην ποιότητα και στη συνέπεια της προσφερόμενης υπηρεσίας. Δεν μένουν μόνο στο φαγητό, αλλά συνυπολογίζουν τη συνολική οργάνωση της επιχείρησης. Στόχος τους είναι να ενθαρρύνουν τον υγιή ανταγωνισμό προς όφελος της ποιότητας της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής.

Οι κατηγορίες βράβευσης και οι όροι συμμετοχής θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα www.estiaawards.gr ενώ για πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τον Χάρη Πορέτση στο 210 66177777 (εσωτ. 139) και στο poretsis@boussias.com.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη: Στρώμα ηφαιστειακής τέφρας πάχους 200 μέτρων ανακαλύφθηκε στον βυθό – Προέρχεται από την Κω!

Διεθνής αποστολή με ελληνική συμμετοχή έφερε στο φως μια άγνωστη πτυχή της προϊστορίας του Αιγαίου, αποκαλύπτοντας τις αθέατες συνέπειες μιας κολοσσιαίας έκρηξης.

Ρόσα Ροϊσινμπλίτ: Πέθανε η «γιαγιά της Πλατείας Μαΐου» που δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται

Η εμβληματική μορφή των «Γιαγιάδων της Πλατείας Μαΐου» αφιέρωσε τη ζωή της στην αποκάλυψη της αλήθειας για τους «εξαφανισμένους» και τα παιδιά τους.

Κέα 2025: Έρχεται το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ 3×3

Τουρνουά 3×3 στην Κορησσία, 13–14 Σεπτεμβρίου, έναρξη 17:30 • Δηλώσεις συμμετοχής: 6979479851

Γ. Χατζημάρκος: «Καλορίζικη η μείωση φόρων – Καλορίζικος ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά»

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, μόλις ένα 24ωρο μετά το εξιτήριο από το Νοσοκομείο, επανήλθε δυναμικά στη ΔΕΘ, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίας.

Πανσέληνος – Το «ματωμένο φεγγάρι» της Κυριακής: Η ολική έκλειψη Σελήνης ορατή σήμερα και στην Ελλάδα

Σπάνιο φαινόμενο στον ουρανό της 7ης Σεπτεμβρίου – Γιατί η Σελήνη βάφεται κόκκινη και πότε κορυφώνεται η έκλειψη.

Πράσινος μετασχηματισμός στην ακτοπλοΐα με πάνω από 1 δισ. ευρώ, τι ισχύει στις άγονες γραμμές

Νέες ναυπηγήσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις και σταθερά δρομολόγια στις άγονες γραμμές αλλάζουν το τοπίο των θαλάσσιων μεταφορών.

Τι τρώμε σήμερα; Ματσάτα Φολεγάνδρου με κιμά και μυζήθρα

Η παραδοσιακή συνταγή του νησιού αποκτά νέα διάσταση με μια πλούσια σάλτσα κιμά και το άρωμα της μυζήθρας.

Σαντορίνη – Santo Wines: Ο τρύγος του 2025 δεν είναι αριθμοί, είναι άνθρωποι

Μια δύσκολη χρονιά για τον αμπελώνα του νησιού, που δεν αποτυπώνεται σε τόνους αλλά στη δύναμη των παραγωγών να συνεχίσουν.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Ο Χρήστος Σβάρνας πρώτη μεταγραφή του Πανναξιακού ΑΟΚ

Ο 31χρονος power forward, με εμπειρία σε Προμηθέα, Ραφήνα και Πεύκη, ενισχύει τη ρακέτα της ομάδας της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Σίφνος: Το νησί αποχαιρέτησε με δάκρυα και τραγούδια τον Λευτέρη Λουκατάρη (video)

Μια εξόδιος ακολουθία που έμοιαζε με γάμο – με λευκά ρούχα, βιολιά και λαούτα – για τον αρχηγό της Κ14 του Πανσιφναϊκού, που έφυγε πρόωρα.