Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΔονούσα μαγική. Δονούσα έτοιμη για το καλοκαίρι (video)

Δονούσα μαγική. Δονούσα έτοιμη για το καλοκαίρι (video)

|

Η όμορφη Δονούσα σας περιμένει και πάλι να σας υποδεχτεί. Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κρούσμα κορωνοϊου και ακολουθώντας αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, αποτελεί έναν ασφαλή και ήρεμο προορισμό.

Η ΔΟΝΟΥΣΑ EINAI ΕΤΟΙΜΗ ( #COVIDREADY). Η όμορφη Δονούσα σας περιμένει και πάλι να σας υποδεχτεί. Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κρούσμα κορωνϊιού και ακολουθώντας αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, αποτελεί έναν ασφαλή και ήρεμο προορισμό.

Το νησί διαθέτει αγροτικό ιατρείο εξοπλισμένο κατάλληλα ( στολές , μέσα προστασίας κα), σύγχρονο ελικοδρόμιο άμεσης ανάγκης και άμεση σύνδεση με Νάξο, Πάρο, Πειραιά. Οι πεντακάθαρες παραλίες μας δεν έχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες και ο κάθε επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον δικό του εξοπλισμό ,τηρώντας πάντα τις σχετικές αποστάσεις ασφαλείας που έχει θέσει η πολιτεία. Πολύ πιθανή θεωρείται η ύπαρξη στις παραλίες καθορισμένης ζώνης για τις ευπαθείς ομάδες .

Επιπλέον ειδικά για φέτος, μετά από την ομόφωνη απόφαση των φορέων του νησιού , απαγορεύτηκε κάθε μορφή κατασκήνωσης σε ολόκληρο στο νησί, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο υγειονομικός κίνδυνος .

Τα καταλύματα μας είναι κυρίως αυτόνομα διαμερίσματα και studio με ανεξάρτητες αυλές και μπαλκόνια χωρίς κοινόχρηστους χώρους που μπορεί να δημιουργηθεί συγχρωτισμός . Προετοιμάζονται δε να λειτουργήσουν με ειδικούς εξαντλητικούς κανόνες καθαρισμού ( πχ χρήση ατμοκαθαριστων και άλλων συσκευών απολύμανσης , αντισηπτικών , χρήση μέσων προστασίας , εκπαίδευση προσωπικού κα ). Η επαφή του προσωπικού με τους επισκέπτες θα είναι η λιγότερη δυνατή τηρώντας αυστηρά όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα .

Τα εστιατόρια/ καφέ με ευάερες και ευήλιες αυλές ετοιμάζονται και αυτά να λειτουργήσουν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα .Το νησί υποστηρίζεται από σύγχρονο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο .

Σας περιμένουμε με χαρά να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά μας, να περπατήσετε στα οργανωμένα υπέροχα μονοπάτια μας , να επισκεφτείτε τους παραδοσιακούς οικισμούς μας και να γευτείτε φρέσκο ψάρι και πεντανόστιμο ντόπιο κατσίκι .

Κι όλα αυτά με συντροφιά τον ήλιο και την θάλασσα , τα καλύτερα γιατρικά!

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ !


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ημερομηνία Πάσχα: Μπορούν τελικά να εορτάσουν όλοι οι Χριστιανοί μαζί;

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, Καθολικοί και Ορθόδοξοι θα γιορτάσουν μαζί το Πάσχα — την Ανάσταση του Χριστού — την ίδια Κυριακή.

Times: “Πάρος: Το κυκλαδίτικο νησί που θα σε κάνει να το ερωτευτείς”

Όχι τόσο πολύβουη όσο η Μύκονος ή η Σαντορίνη, αλλά με απαράμιλλη γοητεία – ένας κυκλαδίτικος παράδεισος που συνδυάζει το παραδοσιακό με το κοσμοπολίτικο

Νάξος – Απόλλων: Συνάντηση διοίκησης και αθλητριών στο ΔΑΚ με Γιάννη Βρούτση (video – photos)

Επίσκεψη του Υπουργού Γιάννη Βρούτση στον Πρωταθλητή Αιγαίου Απόλλων Νάξου (pics-video)

Σίφνος: Παραδοσιακό Πάσχα με κατάνυξη και αυθεντικότητα

Η παραδοσιακή φιλοξενία των Σιφνιών και η μοναδική ομορφιά του τοπίου καθιστούν τη Σίφνο ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν κάτι παραπάνω από μια απλή εξόρμηση.

Ελλάδα: Τα έθιμα του Πάσχα σε κάθε γωνιά της χώρας (videos)

Το σταθερό σε όλη την Ελλάδα τελετουργικό, συμπληρώνεται με πολλά ιδιαίτερα έθιμα σε κάθε γωνιά της χώρας

Στην λειτουργία της πρώτης Ανάστασης στην Τήνο ο Πρωθυπουργός

Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την ακολουθία και περιφορά του Επιταφίου επίσης στο νησί

Καμπανάκι για τους κινδύνους από τη χρήση βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Ας επιλέξουμε το φως και όχι τη φλόγα

Η χρήση φωτοβολίδων και βεγγαλικών αποτελεί πολλαπλή απειλή. Η πρόληψη και η συνειδητή αποφυγή χρήσης τους είναι ευθύνη όλων μας.

Μεξικό: Νέος «μνηστήρας» για τον Γιώργο Γιακουμάκη 

Ο Έλληνας φορ δεν διάγει την καλύτερή του περίοδο στο Μεξικό – Ξανά στο προσκήνιο MLS ομάδες

Νάξος – Γ. Βρούτσης: πρωινός καφές με τους Μανωλά – Σιόβα

Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης βρίσκεται στη Νάξο και απολαμβάνει τον πρωινό του καφέ με τους Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα

Άγιο Φως: H Τελετή Αφής στα Ιεροσόλυμα (video)

Το Άγιο Φως, θα μεταφερθεί με προγραμματισμένες, αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air σε 8 προορισμούς της ελληνικής επικράτειας.

Αμοργός: Με πυροτεχνήματα και λουλούδια, η υποδοχή του “Express Skopelitis” (video)

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (15/04) το Express Skopelitis μετά από σαράντα και πλέον ημέρες έφτασε στα Κατάπολα - δείτε την υποδοχή από τους κατοίκους (video)

Νάξος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων “έρχεται” στο νησί

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο

Νάξος – Πανναξιακό τουρνουά Τάβλι: Παν. Σορώκος ή Κοντόπουλος ο νέος πρωταθλητής;

Ο μεγάλος τελικός του 11ου Πανναξιακού Τουρνουά Τάβλι ξεκινάει: Παναγιώτης Σορώκος ή Πέτρος Κοντόπουλος ο μεγάλος νικητής; Η πορεία έως την κατάκτηση του τροπαίου

Φιλώτι: Εφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο ΣΦΕΑ αποχαιρετά τον συναγωνιστή του Λεωνίδα Δ. Ανωμερίτη - Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Fast Ferries – Νάξος: Ξεκίνησαν οι προσεγγίσεις του “Andros” δύο φορές την εβδομάδα

Ξεκίνησε τις προσεγγίσεις του στην Νάξο το FAST FERRIES ANDROS - Μέχρι πότε θα έρχεται στη Νάξο, ποιο πλοίο θα το αντικαταστήσει

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Κυκλάδες – Πάσχα: “Κόντρες” μεταξύ SeaJets και Attica Group για τα έκτακτα δρομολόγια

«Η ενέργεια της Attica δεν αποτελεί απλώς μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά μια ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας και πλήγμα στην νησιωτικότητα», δηλώνει ο Όμιλος Sea Jets - Η απάντηση της Attica Group

Αμοργός- Χοζοβιώτισσα: Ένας μοναχός, ένα παιδί, μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πολύς κόσμος επιλέγει τους Ιερούς χώρους των μοναστηριών για να ζήσει τις μέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα σιωπηλά και ήρεμα όπως ακριβώς αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Νάξος: Οι Γερμανοί απολαμβάνουν την φιλοξενία και την ομορφιά του νησιού μας (video)

Ύμνοι της γερμανικής τηλεόρασης για το «ονειρεμένο» Πάσχα στη Νάξο (video) - Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς