Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςAegean Kallos: Διεθνής προβολή των Κυκλάδων και του θαλάσσιου τουρισμού

Aegean Kallos: Διεθνής προβολή των Κυκλάδων και του θαλάσσιου τουρισμού

|

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ χορήγησε την παραγωγή μιας σειράς 9 ημίωρων ντοκιμαντέρ με τίτλο «AEGEAN KALLOS», με στόχο τη διεθνή προβολή της Ελλάδος και την προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών που αγαπούν την περιήγηση με σκάφος.

Μία παραγωγή που έλαβε το GOLD βραβείο στα «Tourism Awards 2023». Μέσα από τα ντοκιμαντέρ αυτά ταξιδεύουμε σε: Μύκονο Δήλο Τήνο Σύρο – Πολύαιγο (ακατοίκητη νήσος Κιμώλου) – Μήλο Σαντορίνη Ανάφη Μικρές ΚυκλάδεςΑμοργό Κύθνο.

Εν συνεχεία κατάφερε να συνάψει συμφωνία με το Διεθνές Συνδρομητικό κανάλι NAUTICA CHANNEL για την προβολή του “Aegean Kallos”. Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στοχευμένη καμπάνια σε ένα συνδρομητικό μέσο που απευθύνεται ως επί το πλείστον στο πλέον εξειδικευμένο κοινό που ασχολείται με το θαλάσσιο τουρισμό. Τα ντοκιμαντέρ έχουν ήδη προβληθεί στην Cosmote TV και για τα επόμενα τρία χρόνια θα προβάλλονται από το NAUTICA CHANNEL σε: Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία και έπεται συνέχεια. Το συνδρομητικό αυτό κανάλι, είναι διαθέσιμο σε 20 εκατομμύρια συνδρομητές σε 44 χώρες στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά.

Η παραγωγή αποσκοπεί στην ποιοτική αναβάθμιση του θαλάσσιου ελληνικού τουριστικού προϊόντος και όχι μόνο. Η σειρά «Aegean Kallos» είναι μία καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα. Για πρώτη φορά δημιουργήθηκε μία διεθνής στοχευμένη καμπάνια που επικεντρώνεται εξολοκλήρου σε ένα τόσο ειδικό κοινό υψηλού επιπέδου και οικονομικής επιφάνειας, αυτό των «σκαφάτων»,  ειδικά τα τελευταία δύο έτη όπου ο τουρισμός στράφηκε στις πιο προσωπικές διακοπές, λόγω των υγειονομικών εξελίξεων σε όλο τον πλανήτη και στη χώρα μας, ανεβάζοντας το ποσοστό ναυλώσεων στα σκάφη. Το 2019 η Ελλάδα αναδείχθηκε 3ος δημοφιλέστερος προορισμός σε ναυλώσεις μεγάλων σκαφών αναψυχής διεθνώς, το 2020 ήταν ο 2ος δημοφιλέστερος προορισμός, ενώ το 2021 κατέλαβε την πρώτη θέση, με 24% μερίδιο αγοράς στις ναυλώσεις.

Ένα μοναδικό ταξίδι με διαδρομές και μέρη μαγικά, που μπορεί κάποιος να επισκεφθεί στις κυκλαδικές ακτογραμμές όταν ταξιδεύει με σκάφος. Η ποιότητα όλων των επεισοδίων είναι σε 4Κ και περιλαμβάνουν θεαματικά υποθαλάσσια πλάνα με χρήση υποβρύχιου αλλά και εναέριου drone 4Κ. Το ελληνικό καλοκαίρι, οι ελληνικές θάλασσες, η ελληνική φιλοξενία πάνε παντού και αναδύουν άρωμα Ελλάδος, δίνοντας tips μοναδικών συναισθημάτων και εικόνων ως έξτρα κίνητρο σε όσους σκέφτονται να ταξιδέψουν στη χώρα μας. Μία παραγωγή της εταιρείας EL EL MEDIA.

Για την υλοποίηση της δράσης αυτής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς: ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, FYLY YACHTING, AEGEAN AIRLINES, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ/ΜΥΘΟΣ, SAMSUNG GREECE, FRESH LINE, HERTZ, WORLD’S END, WORLD’S END CREW.

Η παραγωγή αυτή είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία υλοποιήθηκε αξιοποιώντας της συνδρομές των Μελών μας, καθώς και με ιδιωτικά κεφάλαια, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και επιχορήγηση από το Δημόσιο Τομέα.

Λίγα λόγια για την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»:

H «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που σκοπό έχει τη σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, για την ανάδειξη του κυρίαρχου ρόλου του Πολιτισμού, του Τουρισμού, του Αθλητισμού, του Περιβάλλοντος και του Εθελοντισμού της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία αυτή ουσιαστικά εκφράζει την αποφασιστικότητα του ιδιωτικού τομέα να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ελληνική πολιτεία, έτσι ώστε την περίοδο αυτή της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, η χώρα να τύχει της μεγαλύτερης δυνατής συνδρομής από τους πλέον εύρωστους και υγιείς κλάδους την ελληνικής αγοράς. Τον φορέα ενισχύουν επίσης με την ενεργή συμμετοχή και δράση τους, πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις αλλά και μεμονωμένα άτομα, στελέχη όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας επιχειρήσεων. Επισημαίνεται ότι η «Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι ελεύθερη από πολιτικές δεσμεύσεις, ενώ παράλληλα οι δράσεις της συνδράμουν την ελληνική πολιτεία, χωρίς την παραμικρή οικονομική ενίσχυση από το κράτος.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Κατερίνα Γιαννακά: «ΔΕΘ χωρίς νησιωτικότητα – Ο Μητσοτάκης θυμάται τα νησιά μόνο στις διακοπές»

Σφοδρή κριτική από το στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατίας για την απουσία ουσιαστικών μέτρων για τη νησιωτική Ελλάδα στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.

Μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου για τη νέα σχολική χρονιά

Με πατρική στοργή ο Σεβασμιώτατος απευθύνει ευχές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τονίζοντας την αξία της γνώσης, της αγάπης και της συνεργασίας.

Αντώνης Πιτταράς: «Η μείωση ΦΠΑ προσπέρασε ξανά τις Κυκλάδες»

Σφοδρή κριτική του Δημοτικού Συμβούλου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην κυβέρνηση και τους τοπικούς βουλευτές – «Απουσία πίεσης, απουσία αποτελέσματος»

«Οι Υφάντρες και οι Αναμνήσεις τους»: Το εργοστάσιο Ζησιμάτου ξαναζωντάνεψε στην Ερμούπολη

Μια βιωματική δράση του Cycladic Identity του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Hermoupolis Heritage, που ζωντάνεψε τη μνήμη της κλωστοϋφαντουργίας στη Σύρο

Γ. Πολυχρονάκος: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα νησιά σαν ενοχλητικές κουκίδες στον χάρτη»

Σφοδρή κριτική του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Bono, The Edge και Gavin Friday στην Αντίπαρο – Ιρλανδικό «άρωμα» ροκ στο Αιγαίο

Τρεις εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας ροκ σκηνής απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις Κυκλάδες

Μανιομανώλης: Ο παλικαράς ζωοκλέφτης από το Φιλώτι που έγραψε ιστορία στα Βουρλά

Απόγονος Κρητικών επαναστατών, μεγαλοβοσκός στη Νάξο και θρύλος για τα κατορθώματά του

Η ΕΑΣ Νάξου αποχαιρετά τον πρόεδρο της Κεραμωτής, Μανώλη Φακίνο

Συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Καπούνη για την απώλεια ενός αγωνιστή της αυτοδιοίκησης και του αγροτικού κόσμου

Γ. Βρούτσης: «Ιστορική απόφαση η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για χωριά έως 1.500 κατοίκους – Μεγάλη ανάσα για τις Κυκλάδες»

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για μείωση και πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς αποτελεί «δικαίωση της πολιτικής μας», τονίζει ο Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Σίφνος: Το νησί αποχαιρέτησε με δάκρυα και τραγούδια τον Λευτέρη Λουκατάρη (video)

Μια εξόδιος ακολουθία που έμοιαζε με γάμο – με λευκά ρούχα, βιολιά και λαούτα – για τον αρχηγό της Κ14 του Πανσιφναϊκού, που έφυγε πρόωρα.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας