Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΤεχνολογίαSKY Express: Kατέκτησε το "Innovation Airline Award 2024" για 2η συνεχόμενη χρονιά

SKY Express: Kατέκτησε το “Innovation Airline Award 2024” για 2η συνεχόμενη χρονιά

|

H SKY express συνεχίζει να ηγείται στον τομέα της καινοτομίας στις αερομεταφορές, λαμβάνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Innovation Airline Award 2024 από την European Regions Airline Association (ERA). Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει την αφοσίωση της εταιρείας στην ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών που βελτιώνουν την επιχειρησιακή της απόδοση και συμβάλλουν στη βιωσιμότητα του κλάδου.

Παράλληλα, αναδεικνύει τη συνεχή προσπάθεια της SKY express να πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας καινοτόμες λύσεις, που ενισχύουν τις λειτουργίες της και προσφέρουν μία βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες της. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί κεντρικό άξονα της στρατηγικής της εταιρείας, καθορίζοντας τόσο την ανάπτυξή της, όσο και τη δέσμευσή της στη βελτιστοποίηση της αεροπορικής βιομηχανίας.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, στη Σεβίλλη της Ισπανίας, παρουσία ηγετικών εκπροσώπων της αεροπορικής βιομηχανίας. Ο Γενικός Διευθυντής της SKY express, Γιώργος Λιούμπης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε το Βραβείο Καινοτομίας της ERA για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτή η αναγνώριση αντανακλά τη δέσμευση της SKY express να χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να μεταμορφώνει τις λειτουργίες της, να βελτιώνει την απόδοση και να συμβάλλει σε μια πιο βιώσιμη αεροπορική βιομηχανία. Στην SKY express, η καινοτομία δεν είναι απλώς στόχος – είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας. Αυτό το βραβείο τονίζει τη συνεχή μας προσπάθεια να ηγούμαστε της επιχειρησιακής αριστείας και να αναβαθμίζουμε την ικανοποίηση των επιβατών μας. Είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση αυτή».

Σχολιάζοντας την αναγνώριση της SKY express, η Montserrat Barriga, Γενική Διευθύντρια της ERA, δήλωσε: «Η SKY express έχει πραγματικά αγκαλιάσει το πνεύμα της καινοτομίας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής για να μεταμορφώνει τις λειτουργίες της και να βελτιώνει την απόδοση, την ασφάλεια και τον περιβαλλοντικό της αντίκτυπο. Η δέσμευσή της εταιρείας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, από τις paperless cockpit λειτουργίες έως τη βελτιστοποίηση διαδρομών μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, θέτει ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πεδίο της αεροπορίας. Συγχαίρουμε την SKY express για την οραματική της προσέγγιση και την ηγετική της θέση στο να προωθεί το μέλλον της αεροπορίας».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη – Σύρος από 3 Ιουνίου: Νέα σελίδα για τη συνδεσιμότητα των Κυκλάδων

Η Zela Aviation και η Aegean Airlines φέρνουν πιο κοντά τη Βόρεια Ελλάδα με την «καρδιά» των Κυκλάδων – Η πρώτη πτήση ανοίγει νέους τουριστικούς ορίζοντες

ΓΕΛ Νάξου “Μανώλης Γλέζος”: Υποδέχθηκε μαθητές από την Ιταλία στο πλαίσιο του Erasmus+

Ένα εναλλακτικό ταξίδι στη Μεσόγειο με όχημα την Τεχνητή Νοημοσύνη, τη φιλοξενία και τη βιωσιμότητα

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: Ο «Άνθρωπος ορχήστρα» μιλά για τη μουσική άνοιξη των Κυκλάδων (video)

Μια ιστορική εμφάνιση της Φιλαρμονικής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων και το όραμα για ένα μουσικό Αιγαίο

Η Κέα “ταξιδεύει” στον προαστιακό: Δεύτερη συνεχής προβολή του νησιού στην καρδιά της Αθήνας

Ο Δήμος Κέας συνεχίζει τη στρατηγική του τουριστική καμπάνια μέσα από 11 σταθμούς του προαστιακού, προσεγγίζοντας χιλιάδες επιβάτες καθημερινά. (video)

Κραυγή αγωνίας από τη Φολέγανδρο: Ανεπαρκής η ενδοκυκλαδική ακτοπλοϊκή σύνδεση ενόψει τουριστικής σεζόν

Ο Σύλλογος Εμπορικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων του νησιού καλεί το Υπουργείο Ναυτιλίας να δώσει άμεση λύση – Αποκλεισμός σε περίοδο αιχμής

Πανναξιακός ΑΟΚ: Έντονη διαμαρτυρία για επεισόδια στον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας

Προπηλακισμοί, ύβρεις και επικίνδυνα περιστατικά καταγγέλλει ο Πανναξιακός – Καλεί τις αρχές να αναλάβουν δράση

Εφ. Καλογεροπούλου: «Αν περάσεις μια νύχτα στις Μάντρες της Ανάφης, θα τη θυμάσαι για πάντα» (video)

Η Έφη Καλογεροπούλου μοιράζεται αναμνήσεις και αλήθειες από τις «Μάντρες» και τη «Μαργαρίτα» – δύο σταθερές σε ένα νησί που συνεχώς μεταμορφώνεται. (video)

Καταγγελίες πολιτών στη Σίφνο: «Νόμοι υπάρχουν, αλλά δεν εφαρμόζονται»

Πολίτες καταγγέλλουν πολεοδομικές και περιβαλλοντικές αυθαιρεσίες στο νησί – Ζητούν αναστολή αδειών και απόδοση ευθυνών σε αρμόδιες υπηρεσίες.

«Habemus Papam»: Από την τιάρα στο πάλλιο – Οι τελετές στέψης και ενθρόνισης του Πάπα από τον 9ο αιώνα μέχρι σήμερα

Την Κυριακή 18 Μαΐου ο νέος Πάπας Λέων ΙΔ΄ αναλαμβάνει επισήμως τη διακονία του Επισκόπου Ρώμης – Από τη χλιδή του παρελθόντος στη λιτότητα της σύγχρονης τελετής.

Αμοργός: Το Αμοργιανό Φεστιβάλ επιστρέφει 7–9 Ιουνίου με χορωδίες, συναυλίες και τιμητικές εκδηλώσεις

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στη μουσική, την παράδοση και τη μνήμη με ελεύθερη είσοδο σε όλο το νησί – Συμμετέχουν σύλλογοι από Τρίπολη και Αμοργό.

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Το “Highspeed 3” αλλάζει το τοπίο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες Κρήτης – Κυκλάδων;

Η Hellenic SeaWays ενισχύει τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ηράκλειο με το ταχύπλοο "Highspeed 3", φέρνοντας νέο ανταγωνισμό και πιθανές μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (πίνακας δρομολογίων)

Θλίψη στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την απώλεια του Κώστα Αρτσάνου, το “αντίο” από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός αποχαιρετά τον ακούραστο υπάλληλο του Δήμου και αγαπητό συμπολίτη

Μια δεύτερη ζωή για το “Πρέβελης”; Μετατρέπεται σε πλωτό ξενοδοχείο;

Το ιστορικό πλοίο της ΑΝΕΚ ίσως μετατραπεί σε πλωτό ξενοδοχείο στη Σάμο, χαρίζοντας του έναν νέο ρόλο γεμάτο μνήμες και φιλοξενία.

Εκτακτο: Τέλος στα σουβλάκια της θείας Τασίας, ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι

Ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι Με catering και τιμολόγιο, το κοψίδι πλέον θα έχει και ΦΠΑ...

Μ. Κατσούλης: “Οταν πάρω σύνταξη θα μετρήσω τα Κύπελλα που έχουμε πάρει”

Ο γυμναστής του ΓΕΛ Νάξου Μανώλης Κατσούλης μιλάει για την πορεία του, τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τις αθλητικές επιτυχίες του σχολείου και την «αθλητομάνα» Νάξο

Νάξος – Νοσοκομείο: Λαπαροσκοπικός Πύργος μπαίνει σε λειτουργία μέσω δωρεάς

Με τη δωρεά του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, το Νοσοκομείο Νάξου αποκτά σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που αλλάζει τα δεδομένα στις χειρουργικές επεμβάσεις

Νάξος – Lennart Neubauer: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που έγινε το πρόσωπο του νέου windsurfing

Μια ζωή πάνω στα κύματα, ένα μέλλον γεμάτο διακρίσεις – Ο Lennart από τη Νάξο εμπνέει με ταλέντο, ήθος και διεθνή αναγνώριση