Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΤεχνολογίαΚυκλάδες - ΔΕΔΔΗΕ: Και νέα πρωϊνή (27/05) διακοπή ρεύματος σε Νάξο και...

Κυκλάδες – ΔΕΔΔΗΕ: Και νέα πρωϊνή (27/05) διακοπή ρεύματος σε Νάξο και Κουφονήσι

|

Δείτε σε ποιες (και τι ώρα) περιοχές Νάξου και Κουφονησίου θα έχουμε (πάλι) διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο Πέμπτη 27 Μαΐου 

Μία χαρά μας πηγαίνουν οι διακοπές ρεύματος αυτές τις ημέρες στη Νάξο… Α και στο Κουφονήσι πλέον.. Το πιο όμορφο; Ότι γίνονται και διακοπές ρεύματος εκεί που θα γίνουν την επόμενη ημέρα. Τι; Δεν γίνεται; Σήμερα πχ είχαμε διακοπή ρεύματος και πριν την προκαθορισμένη…. Έτσι, για να κάνουμε προπόνηση..

Που θα γίνει αύριο; Μα σχεδόν σε όλη τη Νάξο. Για μισή ώρα λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι στο σχολείο, δηλαδή από τις 7.30 έως τις οκτώ… Οπότε; Να είστε προετοιμασμένοι

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το Πρακτορείο Νάξου: «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 27 Μαΐου από τις 07:30 έως τις 08:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Τσικαλαριό, Φιλώτι, Χαλκί, Δαμαριώνα, Δαμαλά, Καλόξυλος, Απείρανθος, Μουτσούνα, Βόλακας, Κουφονήσι, Ποταμιά, Άγιος Θαλάλαιος, Μέλανες, Κινίδαρος, Μονή, Κόρωνος Κεραμωτή, Λυώνας, Αργοκοίλη, Κωμιακή, Σκαδό, Μέση, Απόλλωνας, Αγιά, Χίλια Βρύση, Εγγαρές, Γαλήνη, Ξηρόκαμπος Γαλήνης, ΚΤΕΟ, περιοχή Άγιος Ιωάννης και Παρατρέχος Γαλανάδου»

Ααα και μία δεύτερη ανακοίνωση: «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 27 Μαΐου από τις 07:30 έως τις 08:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Στελίδα Αγίου Προκοπίου, πλησίον Αεροδρομίου. Χώρα Νάξου εκτός (Παραλία, Λιμάνι, Αγιος Γεώργιος και πλησίον Δημοτικού Κτηρίου)

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Στη Νάξο «μίλησε» ξανά ο Καμπανέλλης μέσα από το έργο του (photos+video)

Η παρουσίαση του βιβλίου του Μανόλη Σέργη έγινε μια ζεστή γιορτή μνήμης, με λόγους, θεατρικά αποσπάσματα και προτάσεις για θεσμοθέτηση ετήσιας εκδήλωσης.

Σειρά σημαντικών συναντήσεων του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά με αφορμή την εορτή της Μεγαλόχαρης

Στρατηγικές συνεργασίες και διάλογος με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα – Από τον Νίκο Δένδια και τη Σοφία Ζαχαράκη έως τον Χάρη Δούκα και τον Κώστα Κουμή.

Οι φάροι άνοιξαν τις πύλες τους – Συναπάντημα με την ιστορία τους

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων, 18 φάροι σε όλη τη χώρα δέχθηκαν επισκέπτες, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γνωριμίας

Οι ψαράδες της Αμοργού σώζουν τη θάλασσα – Αφιέρωμα των Financial Times στην πρωτοβουλία

Παρά τη μείωση των αποθεμάτων και τις δυσκολίες επιβίωσης, οι μικροί αλιείς του νησιού πήραν την κατάσταση στα χέρια τους

Το καλαμάρι που… πήρε εκδίκηση! (video)

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στα ανοιχτά της Ρομπλόν στις Φιλιππίνες, όταν ψαράς που καμάρωνε για το τεράστιο καλαμάρι Χούμπολντ που έπιασε, βρέθηκε ξαφνικά μούσκεμα στο μελάνι του

Η Τήνος σώζει τον Φάρο της Λιβάδας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φάρων, ο Δήμος Τήνου αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διάσωση και ανάδειξη του ιστορικού μνημείου.

Καλοκαίρι Πολιτισμού (συνέχειας) στη Νάξο 2025: Συναυλίες, θέατρο, βιβλίο και τέχνη σε κάθε γωνιά του Δήμου (πρόγραμμα)

Ένα πολύχρωμο πολιτιστικό μωσαϊκό απλώνεται σε όλο το νησί με τη σφραγίδα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων – από το Φιλώτι μέχρι τις Μικρές Κυκλάδες, η μουσική, το θέατρο και η παράδοση δίνουν ραντεβού σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Φιλώτι: Μια μαγική καλοκαιρινή συναυλία στη Νάξο!

Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου υποδέχεται την αγαπημένη ερμηνεύτρια σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και καλοκαιρινή αύρα.

Σοφία Τορνάρου: Η Ναξιώτισσα πολίστρια που κατέκτησε το χρυσό με την Εθνική Ελλάδος

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τη 21χρονη Σοφία Τορνάρου, διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, που χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σιγκαπούρη.

Συμβολικό δώρο Φίλιππου Φόρτωμα στον Νίκο Δένδια στην Τήνο

Ένα περιστέρι από τηνιακό μάρμαρο, δείγμα της ξακουστής μαρμαροτεχνίας του νησιού, πρόσφερε ο βουλευτής Κυκλάδων στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Νάξος – Ταυτόχρονη άφιξη Blue Star Naxos και Blue Star Delos έφερε χιλιάδες επιβάτες και οχήματα (video)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί, ασφυκτική κίνηση και δοκιμασία για τις υποδομές – Σε πλήρη εγρήγορση το Λιμεναρχείο Νάξου και η Δημοτική Αστυνομία. (video)

Συναγερμός στο «Ιονίς», Μπλακ άουτ με 183 επιβάτες, πλέει με μία μηχανή προς το Λαύριο

Βλάβη προκάλεσε προσωρινή ακινητοποίηση του πλοίου μεταξύ Κέας και Μακρονήσου – Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού.

Αγ. Προκόπιος Νάξου: Όταν οι αμμοθίνες γίνονται… πάρκινγκ και η Natura απλώς κοιτά

Η οργισμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Μαγκανάρη για την καταστροφή στον Άγιο Προκόπιο φέρνει ξανά στο φως το ετήσιο δράμα των προστατευόμενων περιοχών που γονατίζουν κάτω από τις ρόδες και την αδιαφορία.

Νέος γύρος συγκέντρωσης στα σούπερ μάρκετ: Εξαγορές που αλλάζουν τον χάρτη

Από τη «Μασούτης» και την «Κρητικός» μέχρι τη Retail & More και τον «Γαλαξία» – Το 2025 διαμορφώνει νέες ισορροπίες στο οργανωμένο λιανεμπόριο

Νάξος – Κεραμωτή: Μια βραδιά μνήμης και συγκίνησης για την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη (photos)

Ο Σύλλογος Κεραμιωτών Νάξου τίμησε την αξεπέραστη φωνή της νησιώτικης μουσικής με μια εκδήλωση γεμάτη ήχους, αναμνήσεις και αγάπη

Νάξος – Μενδώνη για Πορτάρα: “θα τοποθετηθεί νέα περίφραξη και θα μπουν κάμερες ασφαλείας”

Περιστατικά βανδαλισμών και έλλειψης σεβασμού σε μνημεία φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για παιδεία, ευαισθητοποίηση και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.