Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΤαξίδιΝάξος - Liana Hotel & Spa: Ανοίγει (20/06) και υπόσχεται μία αξέχαστη...

Νάξος – Liana Hotel & Spa: Ανοίγει (20/06) και υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία

|

Με μεγάλη μας χαρά σας περιμένουμε απο το Σάββατο 20/06 στο Liana Beach Hotel & Spa, να απολαύσετε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας του Αγίου Προκοπίου, να γευτείτε τα χειροποίητα σνακς μας και να δροσιστείτε με τα μεθυστικά κοκτειλς μας! (Από τις 11:00 έως τις 20:00)

Στην πανέμορφη παραλία του Αγίου Προκοπίου, μία από τις καλύτερες της Νάξου, το Liana Hotel & Spa σάς περιμένει για να ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται μπροστά στην παραλία που φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά και τη χρυσαφένια αμμουδιά της.

Τα ευρύχωρα και προσεγμένα δωμάτιά του διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για να αισθανθείτε άνετα και να απολαύσετε στο έπακρο τις διακοπές σας. Υπάρχουν δωμάτια διάφορων τύπων, που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις- από superior δωμάτια με θέα στην πισίνα ή στη θάλασσα και executive suites μέχρι premium δωμάτια με ιδιωτικό τζακούζι στο μπαλκόνι. Όλα είναι εκλεκτικά διακοσμημένα, με το κυκλαδίτικο λευκό να κυριαρχεί.

Το πρωί μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας στον αμερικάνικο μπουφέ, που αποτελείται από φρέσκα αρτοποιήματα, ζεστά και κρύα δημητριακά, φρέσκα φρούτα και χυμούς.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε τις βουτιές σας στην πισίνα του ξενοδοχείου. Οι μικροί επισκέπτες θα απολαύσουν την ξεχωριστή ρηχή πισίνα που υπάρχει ειδικά για αυτούς.

Ένας υπέροχος κήπος με δέντρα και θάμνους απλώνεται μπροστά στο ξενοδοχείο για όλους τους επισκέπτες, με χώρο για να παίξουν τα παιδιά.

Υπάρχει επίσης χώρος γυμναστηρίου & fitness για όσους θέλουν να διατηρούν τη φόρμα τους και στις διακοπές, καθώς και χώρος spa για απόλυτη χαλάρωση. 

Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με το Naxos Tennis Club (στις παρυφές της Χώρας Νάξου) και σας προσφέρει την ευκαιρία παρακολούθησης μαθημάτων τέννις σε χαμηλότερες τιμές.

Το Liana Hotel & Spa αποτελεί την ιδανική βάση εξόρμησης για να ανακαλύψετε τις ομορφιές του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου θα σας βοηθήσουν να συντονίσετε όλες τις δραστηριότητες και τις επισκέψεις σας στα αξιοθέατα της Νάξου.

Μπορείτε να εξερευνήσετε το νησί με ποδήλατο, να κάνετε ιππασία, πεζοπορία σε μονοπάτια και καταδύσεις.

Περισσότερα από 40 χιλιόμετρα παραλίας, πάνω από 40 παραδοσιακά χωριά, 500 εκκλησίες, μνημεία, αρχαιολογικοί χώροι, γραφικές ορεινές διαδρομές και εύφορες κοιλάδες σάς περιμένουν να τα εξερευνήσετε.


 

Πληροφορίες 

Άγιος Προκόπιος, Νάξος

Τηλ. 22850 42522

info@lianahotel.com

www.lianahotel.com

Facebook

Instagram


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η Ίος στην κορυφή με το σκοτύρι – Το ελληνικό τυρί που ξετρελαίνει τους Ολλανδούς

Έρευνα του Griekenland.net κατατάσσει την Ίο πρώτο γαστρονομικό προορισμό για τους φίλους του τυριού, με το παραδοσιακό σκοτύρι να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Σ.Τ.Ε.Κ. Κουφονησίου: «Το νερό δεν είναι εμπόρευμα – Είναι αγαθό ζωής»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των επιχειρηματιών του νησιού – Σκληρή διαμαρτυρία για τα εξοντωτικά τιμολόγια ύδρευσης και αιτήματα προς τον Δήμο Νάξου και την Πολιτεία.

Εκλογική διαδικασία και κινηματογραφική προβολή στην Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου

Τα μέλη καλούνται να δηλώσουν υποψηφιότητα έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

SEAJETS και Δήμος Αλοννήσου ένωσαν δυνάμεις για την υγεία των νησιωτών

Παιδιά και ενήλικες εξετάστηκαν δωρεάν από 13 διαφορετικές ειδικότητες, με στόχο τη θωράκιση της υγείας στο νησί.

Από τη Μαρία Κάλλας στο ψηφιακό ευρώ – Η νέα εποχή του κοινού νομίσματος

Στα 5 ευρώ θα απεικονίζεται η «La Divina», ενώ το ευρώ θα συνεχίσει να αναγράφεται και στα ελληνικά

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

ΒΙΟ.ΚΑ. Απόλλωνα: Μήνυση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κατά της “Κίνησης Πολιτών”

Η Δημοτική Επιτροπή αποφάσισε την άσκηση μήνυσης για ψευδή καταμήνυση, δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων – Αντιδράσεις μετά το Δελτίο Τύπου της Κίνησης «Σώστε τις Παραλίες της Νάξου».

Στο 16ο φεστιβάλ Ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια δίνει βήμα στους παραγωγούς του Νοτίου Αιγαίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, 5–7 Δεκεμβρίου 2025.

Η Σύρος γίνεται σκηνικό δημιουργικού τουρισμού με ένα μοναδικό “κυνήγι θησαυρού”

Ένα διαδραστικό διήμερο με δώρα και εμπειρίες δημιουργικού τουρισμού, από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων και το πρόγραμμα ENERDECA.

Νάξος – Θερινά Εργαστήρια: «Από το Χάος …στη Δημιουργία του Κόσμου»

Παιδική θεατρική παράσταση στο Θεατρικό Μουσείο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» – Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Συγκέντρωση στη Νάξο για τα Τέμπη: Φωνή διαμαρτυρίας και διεκδίκησης δικαιοσύνης

Πολίτες της Νάξου ενώθηκαν στη φωνή διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών, ζητώντας απαντήσεις και απονομή δικαιοσύνης.