Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΤαξίδιΚυκλάδες - Sky Express: Ενώνει δυνάμεις με Easy Jet και αποκτά περισσότερους...

Κυκλάδες – Sky Express: Ενώνει δυνάμεις με Easy Jet και αποκτά περισσότερους προορισμούς

|

SKY Express και EasyJet «ενώνουν» τις δυνάμεις τους – Τι αλλάζει στα αεροπορικά ταξίδια και η σχέση με τις Κυκλαδες 

Δεν έχουν περάσει καιρός από την ανακοίνωση που εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία Sky Express και με την οποία έκανε γνωστό ότι ερχεται σε εμπορική συνεργασία με την  Condor Airlines για πτήσεις με χρήση κοινών κωδικών (code-share).  Μαζί με το νέο συνεργάτη της, οι πελάτες της Condor θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 11 επιπλέον προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι η Νάξος, η Πάρος όσον αφορά τα νησιά των Κυκλάδων 

Τώρα, η Sky Express προχωράει ακόμη περισσότερο. Και γίνεται μέλος του αναπτυσσόμενου δικτύου αεροπορικών εταιρειών Dohop, του προγράμματος Worldwide by easyJet. Η SKY express εντάσσεται στο πρόγραμμα συνεργασίας με το δίκτυο Dohop, με σκοπό την επέκταση την προορισμών καθώς και την προσφορά πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, σε όλη την Ευρώπη αλλά και πέρα από αυτήν.

Η συνεργασία της SKY express με τη Dohop, ενισχύει ακόμη παραπάνω έναν στρατηγικό διεθνή προορισμό, καθώς η τεχνολογία διασύνδεσης της Dohop, θα δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες της SKY express να συνδυάζουν πτήσεις σε συμφέρουσες τιμές, σε σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο για οποιονδήποτε από τους προορισμούς του προγράμματος Worldwide, θα μπορούν να το κάνουν με μία μόνο διαδικασία κράτησης. Η συνεργασία με την easyJet έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines, Cyprus Airways και την Condor Airlines. 

Και βέβαια ανοίγει νέα δρομολόγια …   Με λίγα μόνο κλικ, οι πελάτες που πετούν με EasyJet θα έχουν πλέον αεροπορική πρόσβαση σε μια νέα σειρά από όμορφα ελληνικά νησιά όπως Μυτιλήνη, Πάρος, Ικαρία, Αστυπάλαια, Νάξος, Σάμος, Χίος, Λήμνος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Μήλος, Αλεξανδρούπολη, Καστοριά , Σκύρος, Κοζάνη, Κάσος, Σητεία, Σύρος, Κάλυμνος και Λέρος. 

sky-easy.jpg

Η Sarah Hanan, Εμπορική Διευθύντρια της Dohop, είπε: «Από τότε που αναπτύχθηκε το πρόγραμμα Worldwide by easyJet, μπορέσαμε να ανοίξουμε νέους παγκόσμιους προορισμούς σε αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία εικονικής διασύνδεσης μας επιτρέπει συνεργασίες μεταξύ αεροπορικών εταιρειών και συνδέει τους ταξιδιώτες με μια απρόσκοπτη, γρήγορη και εύκολη μεταφορά μέσω ενός από τους κόμβους σύνδεσής μας σε όλη την Ευρώπη. Καλωσορίζουμε τη SKY express στο αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών μας και ανυπομονούμε να ανοίξουμε νέες εμπορικές ευκαιρίες για αυτή».

Η Sophie Dekkers, Chief Commercial Officer, της easyJet, σχολίασε:  «Στην easyJet δεσμευόμαστε να κάνουμε τα ταξίδια όσο το δυνατόν πιο εύκολα, καθώς και να παρέχουμε εξαιρετική αξία και περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας όταν ταξιδεύουν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη SKY express για να ανοίξουμε την πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους νέους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι και να εξερευνήσουμε όλα όσα έχουν να προσφέρουν η Ελλάδα και τα νησιά της, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας μας Worldwide by easyJet.

Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε τους πελάτες στις πολυαναμενόμενες διακοπές τους και είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι προσθήκες στην υπηρεσία μας παγκοσμίως θα είναι πολύ δημοφιλείς σε όσους αναζητούν έναν απρόσκοπτο τρόπο να εξερευνήσουν περισσότερα όμορφα ηλιόλουστα νησιά που έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την όρεξη των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών να επεκταθούν παγκοσμίως σε όλο το δίκτυό μας χάρη στη φήμη μας για τους ναύλους εξαιρετικής αξίας, την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και τις ισχυρές θέσεις μας στα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης και παραμένουμε επικεντρωμένοι στο να προσφέρουμε τη μοναδική μας υπηρεσία συνδέσεων σε περισσότερα μεγάλα αεροδρόμια σε όλο το δίκτυό μας». 

Ο κ. Γιάννης Λιδάκης Εμπορικός Διευθυντής από το SKY express είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την easyJet για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη σταθερή μας προσπάθεια ανάπτυξης και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες στο χώρο μας. Η συνεργασία αυτή για εμάς είναι στρατηγικής σημασίας γιατί βασικό στόχο έχει να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού».

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Επεκτείνονται οι άγονες περιοχές: Οικονομικά κίνητρα για γιατρούς και οδοντιάτρους σε νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση ενισχύονται τα μέτρα προσέλκυσης μόνιμου προσωπικού στο ΕΣΥ – Ειδικές προβλέψεις για ιατρική στελέχωση σε δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές.

Σοκάρουν τα στοιχεία: Ένας στους επτά Έλληνες έχει βιώσει σεξουαλική βία ως παιδί

Τα ανησυχητικά ευρήματα διεθνούς μελέτης με επικεφαλής Ελληνίδα καθηγήτρια, Εμμανουέλα Γακίδου, αναδεικνύουν την έκταση ενός παγκόσμιου προβλήματος που αγγίζει και την ελληνική κοινωνία.

Σουδάν: Ο άγνωστος πυραμιδικός πολιτισμός που ξεχάστηκε από τον κόσμο

Παρά τις εκατοντάδες πυραμίδες και τα μνημεία της UNESCO, το Σουδάν παραμένει ένα θησαυροφυλάκιο του πολιτισμού που κανείς δεν τολμά να επισκεφθεί.

Η Νάξος μέσω της Φιλαρμονικής στο Μέγαρο Μουσικής: Όταν οι νότες έχουν ρίζες (video)

Η Φιλαρμονική Δήμου Νάξου συμμετείχε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στο Μέγαρο Μουσικής, δίνοντας το δικό της στίγμα σε μια βραδιά αφιερωμένη στις αόρατες δυνάμεις του πολιτισμού. (video)

Μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και αιχμές Κικίλια για το μεταναστευτικό: “Δεν θα μας κουνά κανείς το δάχτυλο”

Ο Υπουργός Ναυτιλίας εξήγγειλε σημαντικές μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ενόψει καλοκαιριού, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί αυστηρά για τη στάση ευρωπαϊκών κύκλων και ΜΚΟ στο μεταναστευτικό.

Πανναξιακός – Απόλλων Καλυθιών: Το νησί στο πλευρό της ομάδας στη μάχη για την άνοδο!

Η Νάξος ζει στους ρυθμούς του μεγάλου ματς της Κυριακής στο ΔΑΚ – Ο Πανναξιακός διεκδικεί τη θέση του στη Γ’ Εθνική

Sonic Heritage: Η νέα παγκόσμια γλώσσα των μνημείων είναι ο ήχος

Το Sonic Heritage μάς ταξιδεύει από το Κολοσσαίο μέχρι την Τικάλ, προσκαλώντας μας να βιώσουμε τα μνημεία μέσα από τους ήχους τους

Θλίψη στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την απώλεια του Κώστα Αρτσάνου, το “αντίο” από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός αποχαιρετά τον ακούραστο υπάλληλο του Δήμου και αγαπητό συμπολίτη

Γ. Πάριος: Ένα νησιώτικο ταξίδι από καρδιάς ξεκινάει με το νέο του δίσκο “Τα Θαλασσινά”

43 χρόνια μετά τα «Νησιώτικα», ο τροβαδούρος του Αιγαίου επιστρέφει με τραγούδια εμπνευσμένα από τον πατέρα του, τους ψαράδες και την ψυχή των νησιών

Β. Φραγκουλόπουλος: “Οι γραμματιζούμενοι διάβαζαν τα νέα στους ξωμάχους”

Ο κ. Βασίλης Φραγκουλόπουλος κάνει μια αναδρομή στην ιστορία του ναξιακού Τύπου και εξηγεί γιατί «κατ’ αρχήν η έντυπη δημοσιογραφία από τη φύση της είναι πιο έγκυρη»

Νάξος – Φιλώτι: Αντίο με σεβασμό και αγάπη στον Τάσο Τζιώτη, άνθρωπο του μέτρου και της προσφοράς

Ο Φιλωτίτης που δεν είπε ποτέ κακή κουβέντα, μόνο έδινε—με τα χέρια, με την καρδιά, με την ψυχή του. Μια απώλεια που βαραίνει την κοινότητα, μια μορφή που δεν ξεχνιέται.

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Καλοκαιρινή εξόρμηση Raptor Club Greece στη Νάξο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες των εντυπωσιακών pick-up επιλέγουν Κυκλάδες και ξεκινούν από τη Νάξο, με ένα τριήμερο χαλάρωσης, εξερεύνησης και απολαυστικής οδήγησης

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Το “Highspeed 3” αλλάζει το τοπίο στις θαλάσσιες συγκοινωνίες Κρήτης – Κυκλάδων;

Η Hellenic SeaWays ενισχύει τη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Ηράκλειο με το ταχύπλοο "Highspeed 3", φέρνοντας νέο ανταγωνισμό και πιθανές μειώσεις τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. (πίνακας δρομολογίων)

Νάξος – 2ο Γυμνάσιο: Η Μιχαηλία-Ευαγγελία Γρατσία διακρίθηκε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό φυσικής “Αρίσταρχος”

Η Μιχαηλία-Ευαγγελία Γρατσία κατέκτησε το 3ο βραβείο στη Β΄ Φάση του διαγωνισμού φυσικής "Αρίσταρχος" φέρνοντας περηφάνια στη σχολική μας κοινότητα

Εκτακτο: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της πόλης Νάξου

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της πόλης Νάξου σήμερα Δευτέρα 5 Μαϊου

Μ. Κατσούλης: “Οταν πάρω σύνταξη θα μετρήσω τα Κύπελλα που έχουμε πάρει”

Ο γυμναστής του ΓΕΛ Νάξου Μανώλης Κατσούλης μιλάει για την πορεία του, τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τις αθλητικές επιτυχίες του σχολείου και την «αθλητομάνα» Νάξο

Νάξος – Νοσοκομείο: Λαπαροσκοπικός Πύργος μπαίνει σε λειτουργία μέσω δωρεάς

Με τη δωρεά του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, το Νοσοκομείο Νάξου αποκτά σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που αλλάζει τα δεδομένα στις χειρουργικές επεμβάσεις