Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΤαξίδιΚυκλάδες: Η Air France σε Μύκονο και Σαντορίνη από 13 Ιουλίου

Κυκλάδες: Η Air France σε Μύκονο και Σαντορίνη από 13 Ιουλίου

|

Τρεις νέους προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Μύκονος και Σαντορίνη) εντάσσει στο πρόγραμμα Ιουλίου και Αυγούστου, η αεροπορική εταιρεία Air France, ενισχύοντας την σύνδεση των δύο χωρών κατά τους θερινούς μήνες – Πότε και πόσα δρομολόγια σε Μύκονο και Σαντορίνη

Τρεις νέους ελληνικούς προορισμούς εντάσσει στο πρόγραμμα Ιουλίου και Αυγούστου η Air France, ενισχύοντας την σύνδεση των δύο χωρών κατά τους θερινούς μήνες.

Οι νέοι αυτοί προορισμοί είναι Θεσσαλονίκη, Μύκονος και Σαντορίνη και θα έχουν αφετηρία το αεροδρόμιο Charles de Gaulle. Οι πτήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα συμπληρωματικά, μετά από την ανακοίνωση της επαναφοράς των συνδέσεων με Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης που αναμένονται να ξεκινήσουν εντός του μήνα, 13 και 27 Ιουνίου αντίστοιχα. Αναφορικά με την Αθήνα, πρόκειται να προσφέρονται συνολικά 17 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη θα είναι τρεις την εβδομάδα για το διάστημα από 13 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου. Το δρομολόγιο για Μύκονο θα είναι δύο φορές την εβδομάδα και θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα από 15 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου, ενώ η Σαντορίνη θα εξυπηρετείται με μία πτήση για το ίδιο επίσης διάστημα.

Πρόγραμμα πτήσεων Air France

Θεσσαλονίκη: 3 εβδομαδιαίες πτήσεις (Τετάρτη – Πέμπτη – Σάββατο) από 15 Ιουλίου έως 29 Αυγούστου 2020

Αναχώρηση από το Παρίσι: 05:30 / άφιξη 08:30

Αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη: 09:20 / άφιξη 12:30

Μύκονος : 2 εβδομαδιαίες πτήσεις (Δευτέρα – Τετάρτη), από 13 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου 2020

Αναχώρηση από το Παρίσι: Δευτέρα 05:10 / άφιξη 08:30, Τετάρτη 06:30 άφιξη 09:50

Αναχώρηση από την Μύκονο: Δευτέρα 09:20 / άφιξη 13:00 Τετάρτη 10:40 άφιξη 14:20

Σαντορίνη : 1 εβδομαδιαία πτήση (Τετάρτη), από 15 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου 2020

Αναχώρηση από το Παρίσι: 06:40 / άφιξη 10:00

Αναχώρηση από την Σαντορίνη: 10:50 / άφιξη 14:30

Σύμφωνα με τις οδηγίες, η Air France ζητά από τους επιβάτες να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους ήδη από τις 11 Μαΐου 2020. Επιπρόσθετα, και για να εξασφαλίσει η εταιρία το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην υγεία του προσωπικού και των επιβατών της, εφαρμόζει σταδιακά θερμομέτρηση κατά την αναχώρηση όλων των πτήσεών της. Οι συστηματικοί αυτοί έλεγχοι πραγματοποιούνται με θερμόμετρα υπερύθρων χωρίς επαφή. Παράλληλα, θα εφαρμόζεται η τήρηση αποστάσεων επί του αεροσκάφους, όπου είναι εφικτό, ενώ έχουν ενισχυθεί οι καθημερινές διαδικασίες καθαρισμού των αεροσκαφών και έχουν καθιερωθεί ειδικές διαδικασίες για την περιοδική απολύμανση των αεροσκαφών. Τέλος, το σύστημα ανακύκλωσης του αέρα στα αεροσκάφη με τα ειδικά φίλτρα HEPA διασφαλίζει ότι ο αέρας της καμπίνας εναρμονίζεται με τα πρότυπα υγιεινής και ποιότητας.

Η Air France σε συνεργασία με τις γαλλικές και διεθνείς αρχές προσάρμοσε το προηγούμενο διάστημα το πρόγραμμά της σε πολλές διεθνείς πτήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Παρόλα αυτά, η σύνδεση μεταξύ της γαλλικής πρωτεύουσας και της Αθήνας δεν διακόπηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης του Covid-19, με στόχο να εξυπηρετηθεί η μετακίνηση επιβατών και εμπορευμάτων και με πραγματοποίηση πτήσεων ειδικού σκοπού.

Η Air France ζητά από τους πελάτες της να προγραμματίσουν το ταξίδι της επιστροφής τους χωρίς καθυστέρηση και να τροποποιήσουν την κράτησή τους στο airfrance.com, όπου υπάρχει και συνεχής ενημέρωση για όλα τα μέτρα.

Σε όλα τα δρομολόγια ενδέχεται να γίνουν αλλαγές εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβάλλονται από την κάθε κυβέρνηση ή/και τις διεθνείς αρχές. Οι επιβάτες θα πρέπει να ενημερώνονται για τις πτήσεις τους στο airfrance.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο στο «8ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» (αφίσα)

Μια μεγάλη συναυλία-φόρος τιμής στον αξέχαστο ερμηνευτή, με τον Δημήτρη Μπάση, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον Δημήτρη Μπάκουλη, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 στις 21:00 στον Προαύλιο Χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Θήρας.

Μειώσεις φόρων για 4 εκατ. φορολογούμενους,οι αλλαγές που έρχονται στο φορολογικό σύστημα

Αυξάνεται το αφορολόγητο, μειώνονται οι συντελεστές και τα τεκμήρια – Το πακέτο μέτρων που θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Ατυχήματα με γουρούνες: Ένας καλοκαιρινός «εφιάλτης» για τα νησιά

Γιατροί περιγράφουν ότι «η μισή εφημερία είναι περιστατικά με γουρούνες» – Τουρίστες έως 25 ετών τα κύρια θύματα, με τραυματισμούς από απλά κατάγματα έως θανατηφόρες κακώσεις

Νάξος: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο «Ψάξε στο όνειρό μας» (αφίσα)

Το αφιέρωμα στη Νάξο δεν αποτελεί απλώς μια συναυλία, αλλά μια γιορτή μνήμης και τιμής στον καλλιτέχνη που σημάδεψε την ελληνική μουσική σκηνή

Ανανέωσε με Τσουγκαράκη ο ΑΠΑΣ Νάξου – Ανακοίνωση φιλικών αγώνων προετοιμασίας

Ο έμπειρος σέντερ συνεχίζει στη Νάξο, ενώ η ομάδα ανακοίνωσε το πρόγραμμα φιλικών για τον Σεπτέμβριο ενόψει της σεζόν 2025-26 στη National League 1.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Κακλαμανάκεια 2025» στην Αμοργό

Ο ΑΝΠΟ Αμοργού και ο Δήμος Αμοργού τίμησαν την Ολυμπιονίκη Ειρήνη Νίνου στην τελετή λήξης του θεσμού προς τιμήν του Νίκου Κακλαμανάκη.

Μύκονος: Τραγωδία σε ξενοδοχείο του Ορνού – Νεκρός 25χρονος σε ιδιωτική πισίνα δωματίου

Δύο νεαροί Βραζιλιάνοι βρέθηκαν αναίσθητοι σε πισίνα ξενοδοχείου – Ο ένας διασώθηκε, ο άλλος ανασύρθηκε νεκρός. Στο δωμάτιο βρέθηκαν σύριγγα και σακουλάκια με λευκή σκόνη.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πολιτικός Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 ετών

Γιος του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, υπηρέτησε τη δημοσιογραφία, την πολιτική και τον πολιτισμό

Αμοργός: Η «Γιορτή του Παστελιού» επιστρέφει στη Λόζα Χώρας

ην Κυριακή 24 Αυγούστου 2025 στις 20:00, ο Σύλλογος «Σημωνίδης» μας καλεί σε μια γιορτή γεύσεων, μουσικής και παράδοσης με παστέλι, ψημένη ρακή, χορό και τραγούδι ως το πρωί.

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι

Γερασμένα και ανεπαρκή τα λιμάνια των νησιών, SOS από τους πλοιάρχους, στο επίκεντρο το λιμάνι της Νάξου

Κατασκευασμένα πριν από 40-50 χρόνια, τα περισσότερα λιμάνια αδυνατούν να καλύψουν τις σημερινές τουριστικές ανάγκες – Σοβαρά προβλήματα σε Νάξο, Πάρο, Τήνο, Λέρο και Σαντορίνη.