Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΤαξίδιΧάλεϊ Παμ: "Η Σαντορίνη δεν είναι όπως φαίνεται στο Instagram"

Χάλεϊ Παμ: “Η Σαντορίνη δεν είναι όπως φαίνεται στο Instagram”

|

Παροξυσμός από 18χρονη YouTuber, η οποία μιλάει άσχημα για την Ελλάδα και τη Σαντορίνη: «Δεν υπάρχει καν παραλία, είναι μόνο ένας γκρεμός» [βίντεο]

Δεν είναι η πρώτη που προσπαθεί να κερδίσει δημοσιότητα μέσα από τα ελληνικά νησιά… Μϊα 18χρονη, η Χάλεϊ Παμ, που θεωρείται ως μία από τις πλέον διάσημες You Tuber (σ.σ.. ξέρετε αυτές ποιυ πάνε τσάμπα διακοπές για να κάνουν διαφήμιση μέσα από τα social media) προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια καθότι χαρακτήρισε το ταξίδι της στην Ελλάδα ως «το πιο δραματικό πράγμα που της συνέβη», προσθέτοντας πως η Σαντορίνη δεν είναι όπως στο Instagram (!!!) Ελα… Δεν περιμέναμε την 18χρονη να μας το πει… 

Η 18χρονη με πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της, δημοσίευσε ένα βίντεο στις 20 Σεπτεμβρίου, στο οποίο εξηγεί τις «πιο τρελές τρεις εβδομάδες της ζωής της» που περιελάμβαναν διακοπές στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στο 35λεπτο βίντεό της, η Παμ λέει στους οπαδούς της πως έχασε 10.000 δολάρια με δική της υπαιτιότητα, καθώς έκανε λάθος κρατήσεις εισιτηρίων. Στη συνέχεια, όμως, μίλησε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

«Σας προτείνω να μην πάτε στην Ελλάδα», λέει η Παμ στο βίντεό της. «Όχι μόνο παλεύουν οικονομικά, τόσο οι κάτοικοι όσο και η κυβέρνηση της χώρας, αλλά δεν είναι και καθόλου διασκεδαστικά». Φυσικά, οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να επικρίνουν τα σχόλιά της. Ο χρήστης @SpartanScotsman την αποκάλεσε «προνομιούχα» και έγραψε: «Δεν πρόκειται να εξηγήσω πόσο χαζή φαίνεσαι, μπορείτε να ακούσετε το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα».

Στο βίντεό της, επίσης, η διάσημη YouTuber αναφέρει πως η Σαντορίνη, την οποία πρόσφατα το Cοnde Nast Traveller συμπεριέλαβε στη λίστα με τους προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείς, «δεν είναι και τόσο όμορφη όσο την παρουσιάζουν οι διάφοροι bloggers του Instagram», ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει καν παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός». Η 18χρονη ανέφερε επίσης πως δεν της άρεσε καθόλου η πολυκοσμία στο νησί γιατί δεν μπορούσε να κάνει τα ψώνια της, ενώ τόνισε πως τα πάντα είναι επίπεδα και καθόλου όμορφα, εκτός από τη Χώρα της Σαντορίνης.

Κράξιμο στα social media
Το κράξιμο δεν άργησε από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να κατηγορούν την Παμ για την αποτυχία της να σχεδιάσει σωστά το τέλειο ταξίδι της και υποστήριξαν πως η Σαντορίνη είναι σίγουρα άξια για το Instagram.  «Έπεσε στις τουριστικές παγίδες και τώρα προσπαθεί να κατηγορήσει την Ελλάδα επειδή δεν έκανε τις τυπικές διακοπές του Instagram που ευχόταν», έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Πώς μπορεί κάποιος να προσβάλλει με τόση ευκολία τρεις διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων μέσα σε 30 λεπτά; Το έκανε όμως η Χάλεϊ Παμ και τώρα το μίσος είναι πολύ μεγάλο».

haley-pam-milos.jpg

Απέκτησε και σεξουαλικά προβλήματα υγείας χωρίς να είναι σεξουαλικά ενεργή – Και πάλι την έκραξαν
Η γνωστή YouTuber δήλωσε επίσης ότι όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ υπέφερε από έλκος των γεννητικών οργάνων, που περιελάμβανε πυρετό και προβλήματα στον κόλπο της. Και στη συνέχεια επανέλαβε κάτι που έχει μοιραστεί πολλές φορές με το κοινό της στο κανάλι της: Το γεγονός πως δεν είναι σεξουαλικά ενεργή και πως έχει επιλέξει να περιμένει μέχρι τον γάμο.

«Γιατί να περιμένω τόσο καιρό για κάτι σεξουαλικό και πάλι όμως να τιμωρείται έτσι ο κόλπος μου; Γιατί εγώ από όλους τους άλλους ανθρώπους;», λέει η Παμ. «Προσπαθώ να μείνω αγνή και τελικά παίρνω αυτό».

Φυσικά, τα σχόλια πήραν φωτιά. «Όχι μόνο η Χάλεϊ Παμ κάνει ένα ολόκληρο 30λεπτο βίντεο λέγοντας ότι δεν θα επισκεφθεί την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης της χώρας, αλλά μετά λέει πως τα σεξουαλικά ενεργά κορίτσια αξίζουν να αρρωστήσουν περισσότερο από εκείνη που δεν έχει κάνει σεξ», έγραψε κάποιος.

Πληροφορίες: iefimerida.gr – Φωτογραφίες: Instagram
 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Παύλος Χρηστίδης: «Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στο Φράγμα Τσικαλαριού – Κινδυνεύει η Νάξος να διψάσει και να πεινάσει»

Με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ζητά εξηγήσεις για τις αλλεπάλληλες αναβολές στην ολοκλήρωση του έργου.

Ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου διαψεύδει την ένταξη της Τήνου στη γραμμή Λαυρίου – Καβάλας

Καμία αλλαγή δεν αναμένεται στη γραμμή που συνδέει τον Άη Στράτη και τη Λήμνο, παρά τις «εντυπώσεις» που δημιουργήθηκαν από δηλώσεις βουλευτών.

«Το Γλέντι»: Από τη Σχοινούσα στα πανηγύρια όλης της Ελλάδας, το τραγούδι που έγινε φαινόμενο (video)

Δεκαεννιά χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το τραγούδι του Νίκου Οικονομίδη εξακολουθεί να ξεσηκώνει, αποδεικνύοντας ότι η παράδοση μπορεί να παραμένει ζωντανή και να γίνεται viral.

Κατ. Μουστάκη: “Η αλήθεια για το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Νάξου, τα παιδιά μας δεν αξίζουν κοντέινερ”

Κατερίνα Μουστάκη, δημοτική σύμβουλος με τη «Δύναμη Αλλαγής», καταγγέλλει την αδράνεια της δημοτικής αρχής και ζητά άμεση λύση για την αξιοπρεπή εκπαίδευση των μαθητών.

Στην Αμοργό ο επόμενος σταθμός των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ

Στις 5–7 Σεπτεμβρίου το ΔΣ συνεδριάζει στο κυκλαδίτικο νησί με σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της δημοτικής ραδιοτηλεόρασης

Νάξος – Μονή: Στη Παναγία Δροσιανή γιορτάζει το Γενέθλιον της Θεοτόκου

Στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, η ιστορική εκκλησία του 4ου αιώνα μ.Χ. υποδέχεται πιστούς σε μια από τις πιο κατανυκτικές πανηγύρεις των Κυκλάδων.

Σαντορίνη: Το ρεμπέτικο τραγούδι ζωντανεύει στον παραλιακό πεζόδρομο του Καμαρίου

Μια μουσική περιπλάνηση με κιθάρα, μπουζούκι και τραγούδι, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στο φεστιβάλ «Στρογγύλη On The Road»

ΔΕΘ: 100 χρόνια από την έμπνευση του Νικόλαου Γερμανού έως το σήμερα

Η 89η ΔΕΘ τιμά τα 100 χρόνια του θεσμού – Η εμμονή του Γερμανού, η κρίση του ’30, ο μύθος του φραπέ και τα χρόνια Σημίτη, Καραμανλή και Τσίπρα

Πάρος: Αποκτά Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, νέα εποχή για την εκπαίδευση στο νησί

Η Νάουσα υποδέχεται δύο νέες σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής, σηματοδοτώντας μια σημαντική στιγμή για τη συμπεριληπτική εκπαίδευση στις Κυκλάδες.

Δήμος Κέας: Δωρεάν εξετάσεις πρόληψης για γυναίκες στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Ελλάδα κατά του καρκίνου»

Από 23 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, κινητή μονάδα στην Κορησσία θα προσφέρει τεστ Παπανικολάου, μαστογραφίες και HPV test χωρίς καμία χρέωση.

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και 48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις νησιών (Πάρος) για φοροδιαφυγή

Εντατικοί έλεγχοι σε Ρόδο, Πάρο, Χανιά, Ύδρα, Κέρκυρα και Πειραιά αποκάλυψαν περισσότερες από 400 παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων.

Νάξος: Τραυματισμός καβοδέτη στο λιμάνι, εξήλθε αυθημερόν από το Κέντρο Υγείας

εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης κατά την πρόσδεση πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, με 30χρονο καβοδέτη να τραυματίζεται ελαφρά.

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος – “Στου Βασιλαρακιού”: 3 γενιές, dry-aging κρέατα και «ωραιότερο επιδόρπιο του γαλαξία»

Στην καρδιά του ορεινού Κυνίδαρου, μια χασαποταβέρνα από το 1931 συνεχίζει να μαγεύει γαστρονομικά τους επισκέπτες.