Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΤαξίδιEurowings: Η Σαντορίνη αποκτά σύνδεση με Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη

Eurowings: Η Σαντορίνη αποκτά σύνδεση με Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη

|

Νέες απευθείας πτήσεις της Eurowings σε Σαντορίνη και Κω από Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη και αύξηση των πτήσεων για Θεσσαλονίκη για το καλοκαίρι του 2020 –  Tα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από την 1η Μαΐου για τη Σαντορίνη και 23 Μαΐου για την Κω –  Οι πτήσεις για Σαντορίνη θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και για Κω κάθε Τρίτη και Σάββατο 

Η Eurowings, αεροπορική εταιρεία, μέλος του Ομίλου Lufthansa, ανακοινώνει για το καλοκαίρι του 2020 δυο νέες απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα από το Ντίσελντορφ και τη Στουτγάρδη, με προορισμό τη Σαντορίνη και την Κω. Οι πτήσεις για Σαντορίνη θα ξεκινήσουν την 01η Μαΐου και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, ενώ οι πτήσεις για Κω θα γίνονται κάθε Τρίτη και Σάββατο, από τις 23 Μαΐου. Οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν  απευθείας πτήσεις σε αυτά τα δύο πανέμορφα νησιά σε πολύ οικονομικές τιμές, που αρχίζουν από 99,99 ευρώ για εισιτήρια μιας διαδρομής., Ήδη όλες οι πτήσεις είναι διαθέσιμες online, στο www.eurowings.com.

Επιπλέον, η Eurowings ανακοινώνει και την ενίσχυση της γραμμής της Θεσσαλονίκης από το Αμβούργο, με την προσθήκη μιας επιπλέον πτήσης. Με την ενισχυμένη σύνδεση οι επιβάτες θα μπορούν από τις 03 Ιουλίου 2020 να ταξιδεύουν απευθείας προς και από τη Θεσσαλονίκη έξι φορές της εβδομάδα, με εισιτήρια που ξεκινούν από μόλις 49,99 ευρώ.

Η Σαντορίνη είναι από τα πιο γνωστά νησιά του Αιγαίου, με την ιστορία της να ξεκινά περίπου 1,500 χρόνια πριν, χάρη σε έναν μεγάλο σεισμό.  Σήμερα, είναι πολύ γνωστές οι παραλίες της με μαύρα και κόκκινα βότσαλα, ενώ το κυκλαδίτικο τοπίο με τα λευκά σπίτια και τις όμορφες εκκλησίες με τους μπλε θόλους μαγεύει όλους όσους το επισκέπτονται κάθε χρόνο.  

Η Κως είναι το νησί του Ιπποκράτη, καθώς εκεί φέρεται να γεννήθηκε ο «Πατέρας της Ιατρικής». Είναι γνωστή για τις αμέτρητες αμμουδερές παραλίες της και τα εντυπωσιακά Ελληνιστικά και Ρωμαϊκά μνημεία, ειδικά στην παλιά πόλη της Κω. Στην είσοδο του λιμανιού δεσπόζει το κάστρο της Νεραντζιάς, ένα μνημείο ορόσημο για την πόλη και ένα από τα αρτιότερα δείγματα αρχιτεκτονικής των Ιπποτών στα Δωδεκάνησα.

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και ένα ιδιαίτερα σημαντικό λιμάνι της Βόρειας Ελλάδας. Με τη ευνοϊκή της τοποθεσία και την άμεση πρόσβαση στη θάλασσα αποτελεί ακόμη ένα κομβικό σημείο μεταφόρτωσης για τα Βαλκάνια. Πέρα από αυτό, η πόλη ξεχειλίζει από ζωή αφού διαθέτει αμέτρητα εστιατόρια και μπαρ, αλλά και πολυάριθμα μνημεία που υπόσχονται να προσφέρουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε όποιον την επισκεφτεί.

Σχετικά με την Eurowings:

H Eurowings είναι η low-cost εταιρεία του Ομίλου Lufthansa και μέλος του μεγαλύτερου αεροπορικού Ομίλου στον κόσμο. Με στόλο που φτάνει τα 180 αεροσκάφη, η Eurowings εξειδικεύεται σε low-cost απευθείας πτήσεις εντός Ευρώπης. Η Γερμανική εταιρεία προσφέρει πτήσεις σε πάνω από 210 προορισμούς σε 60 χώρες παγκοσμίως και έχει την θέση της τρίτης μεγαλύτερης point-to-point αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη. Πέρυσι, η εταιρεία μετέφερε για πρώτη φορά πάνω από 40 εκ. επιβάτες και επέκτεινε το εργατικό της δυναμικό σε περίπου 9,000 υπαλλήλους.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Καθολική Εκκλησία – Τήνος: Η Μεγάλη Παρασκευή στον Καθεδρικό Ναό της Ξυνάρας

Η Μεγάλη Παρασκευή στον Καθεδρικό Ναό της Ξυνάρας στην Τήνο

Νάξος – Kerras Cruises: Εκδρομή στο Κουφονήσι για την εορτή του Αγίου Γεωργίου

Μονοήμερη εκδρομή την Τετάρτη του Πάσχα (23/04) από τη Νάξο προς Κουφονήσι για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου με την Kerras Crouises

Πρόταση Ημέρας: Μαγειρίτσα αγιορείτικη, από τον Μοναχό Επιφάνιο

Η μαγειρίτσα είναι το σήμα κατατεθέν του Μ.Σαββάτου. Απολαύστε μια διαφορετική εκδοχή της δια χειρός του αείμνηστου μοναχού Επιφάνιου, με μανιτάρια, ψάρι και μυρωδικά.

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός: Η Ναξιώτισσα Αντωνία Κορρέ εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα ταχύτητας MBU

Η 15χρονη Ναξιώτισσα - με καταγωγή από το Σκαδό - Αντωνία Κορρέ εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα ταχύτητας MBU

Τήνος: Εξασφαλίστηκε η επιχορήγηση 2 αφαλατώσεων και για φέτος

Θετική Εξέλιξη για την υδροδότηση της Τήνου: Εξασφαλίστηκε η επιχορήγηση 2 αφαλατώσεων και για φέτος

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Νάξος – Airbnb: Εσοδα σε ετήσια βάση που αγγίζουν και τα 33.000 ευρώ (!!!)

Σύμφωνα με στοιχεία από το τελευταίο 12μηνο, νησιωτικοί προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, προσφέρουν τα υψηλότερα έσοδα στην Ελλάδα, με ετήσιο τζίρο ανά καταχώρηση που ξεπερνά τις 43.000 ευρώ.

Υπουργείο Παιδείας: Παράταση ενός έτους για 22.000 “αιώνιους” φοιτητές

Τι προβλέπει η ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας ώστε να μη διαγραφούν αυτομάτως όλοι οι «λιμνάζοντες» φοιτητές

Naxos Vibe: Οι σεισμοί στη περιοχή της Σαντορίνης και η “απάντηση” της Νάξου

Πώς οι Σεισμοί στη Σαντορίνη Επηρέασαν τις Κρατήσεις και Πώς η Νάξος Απαντά με Μια Δυνατή Σεζόν

Νάξος – Καστράκι: Ο Εσταυρωμένος στο Καστράκι

Μεγάλη Πέμπτη και με τη δύση του ηλίου ο Εσταυρωμένος στέκεται στη παραλία του Καστρακίου

Αμοργός: Με πυροτεχνήματα και λουλούδια, η υποδοχή του “Express Skopelitis” (video)

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (15/04) το Express Skopelitis μετά από σαράντα και πλέον ημέρες έφτασε στα Κατάπολα - δείτε την υποδοχή από τους κατοίκους (video)

Νάξος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων “έρχεται” στο νησί

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο

Νάξος – Πανναξιακό τουρνουά Τάβλι: Παν. Σορώκος ή Κοντόπουλος ο νέος πρωταθλητής;

Ο μεγάλος τελικός του 11ου Πανναξιακού Τουρνουά Τάβλι ξεκινάει: Παναγιώτης Σορώκος ή Πέτρος Κοντόπουλος ο μεγάλος νικητής; Η πορεία έως την κατάκτηση του τροπαίου

Φιλώτι: Εφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο ΣΦΕΑ αποχαιρετά τον συναγωνιστή του Λεωνίδα Δ. Ανωμερίτη - Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Fast Ferries – Νάξος: Ξεκίνησαν οι προσεγγίσεις του “Andros” δύο φορές την εβδομάδα

Ξεκίνησε τις προσεγγίσεις του στην Νάξο το FAST FERRIES ANDROS - Μέχρι πότε θα έρχεται στη Νάξο, ποιο πλοίο θα το αντικαταστήσει

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Νάξος: Οι Γερμανοί απολαμβάνουν την φιλοξενία και την ομορφιά του νησιού μας (video)

Ύμνοι της γερμανικής τηλεόρασης για το «ονειρεμένο» Πάσχα στη Νάξο (video) - Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς

Κυκλάδες – Πάσχα: “Κόντρες” μεταξύ SeaJets και Attica Group για τα έκτακτα δρομολόγια

«Η ενέργεια της Attica δεν αποτελεί απλώς μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά μια ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας και πλήγμα στην νησιωτικότητα», δηλώνει ο Όμιλος Sea Jets - Η απάντηση της Attica Group

Αμοργός- Χοζοβιώτισσα: Ένας μοναχός, ένα παιδί, μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πολύς κόσμος επιλέγει τους Ιερούς χώρους των μοναστηριών για να ζήσει τις μέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα σιωπηλά και ήρεμα όπως ακριβώς αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο