Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΤαξίδιΑμοργός: Το "Destination Greece" ταξιδεύει τους αναγνώστες του στο νησί του "απέραντου...

Αμοργός: Το “Destination Greece” ταξιδεύει τους αναγνώστες του στο νησί του “απέραντου γαλάζιου”

|

Η Αμοργός, κυριαρχεί στη νέα έκδοση του ταξιδιωτικού περιοδικού Destination Greece, το οποίο αφιερώνει το εξώφυλλο του και ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο νησί του Απέραντου Γαλάζιου, αποτέλεσμα της επιτυχημένη συνεργασίας του Γραφείου του ΕΟΤ στην Γαλλίας και της εκδοτικής ομάδας του περιοδικού.

Μέσα από αφιέρωμα του Destination Greece , οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ομορφιές του πιο ανατολικού νησιού των Κυκλάδων, που συνδυάζει μοναδική φυσική ομορφιά, ιστορία, πολιτισμό και αυθεντικότητα.

Η διάσημη από την Le Grand Bleu του Luc Besson Αμοργός, αναδεικνύεται για τα εντυπωσιακά τοπία της, τις απόκρημνες πλαγιές, τις καταγάλανες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά της, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Το αφιέρωμα προβάλλει την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού και προσφέρει στους αναγνώστες μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η Αμοργός για όλες τις προτιμήσεις και κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Από τις βυζαντινές μονές και τα αρχαιολογικά μνημεία, μέχρι τις ατελείωτες δυνατότητες για πεζοπορία και καταδύσεις, αποκαλύπτονται οι κρυμμένες ομορφιές και οι αυθεντικές εμπειρίες που προσφέρει η Αμοργός.

Η συνεργασία με το γραφείο του  ΕΟΤ της Γαλλίας υπογραμμίζει τη σημασία της Αμοργού ως τουριστικό προορισμό και ενισχύει την παρουσία του ελληνικού τουρισμού στη γαλλική αγορά, προσφέροντας μοναδικές πληροφορίες και προτάσεις για τους ταξιδιώτες που αναζητούν τον αυθεντικό ελληνικό προορισμό.

Το περιοδικό Destination Greece είναι το πιο αναγνωρισμένο περιοδικό για τους λάτρεις του ελληνικού τουρισμού και συνεχίζει να προβάλλει τις πιο ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές γωνιές της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας την ομορφιά, την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά κάθε προορισμού.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε, « Μέσα από την στρατηγική πολιτική εξωστρέφειας και προβολής που εφαρμόζουμε, η Αμοργός ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από τα αφιερώματα κορυφαίων ταξιδιωτικών εκδόσεων. Η ασφαλής και πανέμορφη Αμοργός μας, περιμένει τους επισκέπτες μας για να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας»


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων: 10 χρόνια «ελληνικού ήχου» και συναυλία στην Κέρο

Από τις 20 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, το φεστιβάλ γιορτάζει τη δεκαετία του με επτά συναυλίες και αποκορύφωμα τη μυσταγωγική βραδιά στην Κέρο.

Εκδήλωση Κλασικής Μουσικής στην Παναγία Εκατονταπυλιανή για τα 100 χρόνια του Συλλόγου Παρίων – Αντιπαρίων

Με τη συμμετοχή του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου και του κουαρτέτου εγχόρδων «Αέναο», τιμήθηκε η ιστορία και η προσφορά του Συλλόγου «Η Εκατονταπυλιανή»

ΕΕΕΕΚ Νάξου: Καταγγελίες για ακατάλληλες εγκαταστάσεις, απαντήσεις on camera από τον Φώτη Μαυρομμάτη (video)

Στο προσκήνιο οι συνθήκες φοίτησης μαθητών με αναπηρία στη Νάξο – Τι καταγγέλλει η αντιπολίτευση, τι απαντά ο αντιδήμαρχος Παιδείας. (video)

Νάξος: Πρόσκληση στους κατόχους voucher για εγγραφή στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Ανακοίνωση – Πρόσκληση για εγγραφές με voucher στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και τις Δομές ΚΔΑΠ

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νάξος – Χαλκί: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για κλοπή της Ελληνικής σημαίας από το Μνημείο Ηρώων

Σοβαρό περιστατικό προσβολής συμβόλων – Στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αμοργός – Γιορτή Ξεροτήγανου: Απόψε (02/09) ένα γλυκό έθιμο που έγινε θεσμός

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου η Αιγιάλη γεμίζει με άρωμα μελιού, κανέλας και μουσικής (αφίσα)

Αρχαία Αρκεσίνη στην Αμοργό: Από την Πρωτοκυκλαδική περίοδο έως το Ενετικό Καστέλι

Από τις πρώτες ιδιότυπες πόλεις των Κυκλάδων μέχρι το μεσαιωνικό κάστρο, μια μοναδική ιστορική διαδρομή πάνω σε λείψανα αιώνων.

Τήνος: Ομόφωνο ψήφισμα για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παναγιώτη Κροντηρά, το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου ζητά από την κυβέρνηση την πλήρη αξιοποίηση της ευρωπαϊκής οδηγίας 2022/542 για τη στήριξη της νησιωτικότητας.

Ιταλία – Ισπανία: Μεγάλο ντέρμπι στη Λεμεσό, προβάδισμα για τη «Ρόχα»

Η μάχη της 4ης αγωνιστικής στο Eurobasket 2025 αναμένεται συναρπαστική – Η Ισπανία δείχνει να βρίσκει ρυθμό και ποντάρει στη «βαριά φανέλα» της.

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Νάξος: Συλλήψεις για παράνομη θήρα – Θανάτωσαν 5 άγρια ζώα εκτός κυνηγετικής περιόδου

Δύο άτομα, 26 και 59 ετών, συνελήφθησαν για θήρευση χωρίς άδεια και κατοχή παράνομου εξοπλισμού.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Νάξος – Δαμαριώνας: “Γιώργος Μπίλης: Ο καλλιτέχνης που τραγούδησε τη ζωή” (video)

Μια βραδιά μνήμης και αγάπης στον Δαμαριώνα για τον άνθρωπο της παρέας και της μουσικής. (video)

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και 48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις νησιών (Πάρος) για φοροδιαφυγή

Εντατικοί έλεγχοι σε Ρόδο, Πάρο, Χανιά, Ύδρα, Κέρκυρα και Πειραιά αποκάλυψαν περισσότερες από 400 παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Νάξος: Τραυματισμός καβοδέτη στο λιμάνι, εξήλθε αυθημερόν από το Κέντρο Υγείας

εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης κατά την πρόσδεση πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, με 30χρονο καβοδέτη να τραυματίζεται ελαφρά.

Ρωγμές στο ελληνικό τουριστικό θαύμα: Η Σαντορίνη χάνει έδαφος, η κλιματική κρίση πιέζει

Μετά τα 21,7 δισ. ευρώ που απέφερε ο τουρισμός το 2024, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με υπερφόρτωση υποδομών, λειψυδρία, στεγαστικό χάος και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.