Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΤσίπρας και Λεβέντης μαζί στη ...κυβέρνηση

Τσίπρας και Λεβέντης μαζί στη …κυβέρνηση

|

Ο Pitsirikos αποκαλύπτει τις σκέψεις του Βασίλη Λεβέντη για συμμετοχή στη κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα για μία Ελλάδα ,,νέα 

Πολύ κοντά βρίσκοντα ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, αφού μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει χημεία. Ο Αλέξης Τσίπρας συζητάει από το τηλέφωνο με τον Βασίλη Λεβέντη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνομιλίες με τον Νίκο Αλέφαντο και την Ελένη Λουκά.

Ο Βασίλης Λεβέντης ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα, αν και δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη.

Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι τρομερός ψεύτης και εξαπατά τους πάντες.

«Έχω κι ένα όνομα στην κοινωνία και δεν σκοπεύω να το χαλάσω εξαιτίας του Τσίπρα» είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

Για να αναγκάσει τον Αλέξη Τσίπρα να τηρήσει τα όσα θα συμφωνήσουν, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως σκοπεύει να συμφωνήσει με τον Τσίπρα τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που θέλει ο ίδιος.

«Έχω παρατηρήσει πως ο Τσίπρας κάνει τα ακριβώς αντίθετα από όσα λέει, οπότε, αν συμφωνήσει στα αντίθετα από αυτά που θέλω, θα κάνει τα αντίθετα, δηλαδή αυτά που θέλω πραγματικά» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, εκπλήσσοντας τους πάντες με την πυρηνική του σκέψη.

Επίσης, ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως δεν θέλει να γίνει τσόντα σαν τον Πάνο Καμμένο, και έχει δίκιο, γιατί τον Καμμένο τον φαντάζεσαι σε ερασιτεχνική τσόντα να φιστικώνει μια νταρντάνα κρεβατογεμίστρα -αφού, βέβαια, έχει πρώτα γονατίσει τρία ταψιά γεμιστά-, ενώ του Λεβέντη δεν του πάει η τσόντα γιατί είναι ραμολί και ντεκαβλέ.

Η πιθανή συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Λεβέντη έχει γεμίσει ενθουσιασμό τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτό ακριβώς ονειρεύονταν όταν ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: να συνεργαστεί ο Τσίπρας με τον Λεβέντη.

(Αυτή η ιστορία με τον Τσίπρα πρωθυπουργό και την Πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση, όσο πάει, γίνεται όλο και καλύτερη. Τύφλα να έχουν οι Μόντι Πάιθον))

Πηγή: Pitsirikos.net 
 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήρας: Ένας πολιτιστικός φάρος λάμπει ξανά

Με την παρουσία Υπουργών, Βουλευτών και πλήθους κόσμου, το ανακαινισμένο μουσείο ανοίγει ξανά τις πύλες του, φιλοξενώντας σπουδαία εκθέματα όπως την “Κόρη της Θήρας”

Παρέμβαση Φ. Φόρτωμα για την εξαίρεση των ενοικιαζόμενων οχημάτων από το ψηφιακό πελατολόγιο

Αναφορά του Βουλευτή Κυκλάδων προς τον Υπουργό Οικονομικών για τις δυσκολίες που δημιουργεί η εφαρμογή του μέτρου στον συγκεκριμένο κλάδο

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Θήρας για τα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου

Με βαθιά εκτίμηση προς τους χορηγούς, συνεργάτες και πολίτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της σπουδαίας εκδήλωσης

Νάξος: Ζητείται καθαρίστρια για μικρή τουριστική μονάδα

Εργασία σε ευχάριστο περιβάλλον με ικανοποιητικό μισθό – Περιοχή Άγιος Γεώργιος, Χώρα Νάξου

12η Γιορτή Φάβας Σχοινούσας: Η καρδιά του Αιγαίου χτυπάει στο πιο αυθεντικό πανηγύρι του καλοκαιριού

Δύο μέρες γεμάτες γεύση, μουσική και κυκλαδίτικη ψυχή — 27 & 28 Ιουνίου στη Σχοινούσα!

Μ. Καφούρος: Υπέρογκα πρόστιμα για ομπρελοκαθίσματα στις Κυκλάδες

Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ ζητά επανεξέταση του πλαισίου επιβολής προστίμων σε παραθαλάσσιες επιχειρήσεις – Πλήγμα για τη βιωσιμότητα εν μέσω πτώσης του τουρισμού.

ΠΝΑΙ: Δομές Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων σε Κάλυμνο και Σύρο

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επενδύει στη στήριξη του ανθρώπου: Δύο νέες δομές για την πρόληψη και θεραπεία εξαρτήσεων, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2021–2027.

Ως Εδώ: Καταγγελίες-φωτιά για αυταρχισμό και κατάχρηση εξουσίας στο Λιμεναρχείο Τήνου

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων αποκαλύπτει σοβαρές καταγγελίες για προσβλητική και καταχρηστική συμπεριφορά του προϊσταμένου – Τοξικό κλίμα, απειλές και υπερκόπωση στο προσκήνιο.

Παράταση αιτήσεων στο ΕΑΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026

Λόγω υψηλού ενδιαφέροντος παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

ΑΟ Μυκόνου: Ανανέωσε έως το 2027 με Βαγγέλη Ζιάγκο, στοίχημα η καθιέρωση στη Basket League

Η Μύκονος συνεχίζει με τον αρχιτέκτονα της ανόδου της – Ο κόουτς Ζιάγκος παραμένει στο «τιμόνι» έως το 2027 με βλέμμα σταθερό στην κορυφή.

«Μπαμπά, τι φαΐ θα φάμε σήμερα;». Το νέο σπιτικό στέκι στη Χώρα Νάξου με καρδιά και ουσία

Όταν η καθημερινή ερώτηση του παιδιού γίνεται γευστική απάντηση για όλη την οικογένεια.

Naxos Meat: Μια νέα επιχειρηματική σελίδα για τη Νάξο, στήριγμα στην τοπική παραγωγή

Η οικογένεια Βασαλάκη επενδύει στον πρωτογενή τομέα, ενισχύοντας το ντόπιο προϊόν με ποιότητα και όραμα

Νάξος – ΕΠΑΛ: Ο Ιορδάνης Κυριακίδης και ο Νικήτας Θεολογίτης αφήνουν πίσω τους μία τεράστια παρακαταθήκη

Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες αφοσίωσης στην Τεχνική Εκπαίδευση, οι δύο διευθυντές συνταξιοδοτούνται, αφήνοντας πίσω τους ένα σχολείο ανοιχτό στη γνώση, στην καινοτομία και στις αξίες της τοπικής κοινωνίας.

Όταν τα Raptor συνάντησαν τη Νάξο – Μια τριήμερη εξόρμηση γεμάτη περιπέτεια και Κυκλαδίτικη ψυχή

Με 18 οχήματα και 70 μέλη, το Raptor Club Greece εξερεύνησε τις ομορφιές της Νάξου σε ένα μοναδικό Summer Tour γεμάτο εικόνες, προκλήσεις και φιλοξενία

Αμοργός – Σεισμός: “Ήρεμη η εικόνα”, λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Η δόνηση σημειώθηκε νότια-νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης, με εστιακό βάθος 15,6 χλμ – Δεν αλλάζει η εικόνα ύφεσης στην περιοχή, επισημαίνουν οι σεισμολόγοι

Νάξος – Τρίποδες: “Sea Breeze”, μια νέα επιχείρηση με άρωμα καθαριότητας

Στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια στο χωριό μας – Ένα καθαριστήριο με επαγγελματισμό, αγάπη και ρίζες στον τόπο

Εκτακτο: Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στο ρήγμα Ανύδρου

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός σημειώθηκε 13 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού

Αποχαιρετούμε την Ειρήνη Βλησίδου, το “τελευταίο αντίο” (21/06) στο Χαλκί της Νάξου

Η Ειρήνη Βλησίδου, κόρη του Ιωάννη του Μαθηματικού, υπάλληλος του ΟΤΕ, έφυγε πρόωρα από τη ζωή – Η εξόδιος ακολουθία το Σάββατο 21 Ιουνίου στην Πρωτόθρονη

Στράτος Φουτάκογλου: «Αυτά είναι τα προβλήματα της Χώρας Νάξου και δεν μπορούν να περιμένουν» (video)

Σημαντικές παρεμβάσεις στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων 101,3. Από την απομάκρυνση των αφαλατώσεων και τα δημοτικά τέλη, έως την κατάσταση της παλιάς πόλης και την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.

Η Τοσοδούλα χορεύει στη Νάξο – Μια παραμυθένια παράσταση από καρδιάς

Η μαθητική παράσταση του AlteR riTmo «Η Τοσοδούλα» ζωντανεύει στο Δημοτικό Θέατρο Ι. Καμπανέλλη στις 24 & 25 Ιουνίου, με παιδιά και εφήβους της Νάξου να χορεύουν τη φύση, τη φαντασία και τη δύναμη του παραμυθιού