Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΠΝΑΙ - Νάξος: Το "ευχαριστώ" της Κατσάνη

ΠΝΑΙ – Νάξος: Το “ευχαριστώ” της Κατσάνη

|

H Ευδοκία Κατσάνη με ανοιχτή της επιστολή σημειώνει «Τιμή για τη Νάξο ο ορισμός μου ως Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων»

Από το πρωί της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου έχουμε αλλαγές στην οργάνωση και διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Μάλιστα αφορά και πρόσωπο από τη Νάξο, την Ευδοκία Κατσάνη, την πρώην γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία ανατέθηκε το “χαρτοφυλάκιο της Αντιπεριφερειάρχη Μεταφοράς και Επικοινωνιών Κυκλάδων….  Και όπως ήταν λογικό προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση. Με αποδέκτη τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο ενώ ζήτησε και την αρωγή των Γιώργου Λεονταρίτη και Γιάννη Μαργαρίτη στο έργο που αναλαμβάνει.

Κι όπως σημειώνει ανάμεσα στα άλλα “ Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με ενθουσιασμό, γνωρίζοντας ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου θα έχω κοντά μου έναν πολύ έμπειρο πολιτικό τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη , αλλά και τον καλό συνάδελφο Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων”.

Αναλυτικά, η ανοιχτή επιστολή που φέρει την υπογραφή της Ευδοκίας Κατσάνη 

“Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή η επιλογή μου, από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για το αξίωμα της Αντιπεριφερειάρχου Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.

Το οφείλω στον Περιφερειάρχη, το οφείλω στους συμπολίτες μου που με επέλεξαν με την ψήφο τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου,

το οφείλω σε όλους τους συναδέλφους της Περιφερειακή Αρχής.

Ο Περιφερειάρχης με αυτήν την απόφασή του τιμά τη Νάξο.

Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι σέβεται και εμπιστεύεται όλους τους συνεργάτες του, παλιούς και νέους και ότι τους αντιμετωπίζει, με αξιοκρατία.

Ότι εμπιστεύεται  τα νέα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής και τους δίνει ευκαιρίες.

Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με ενθουσιασμό, γνωρίζοντας  ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου θα έχω κοντά μου έναν πολύ έμπειρο πολιτικό τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη,

αλλά και τον καλό συνάδελφο Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη  Μαργαρίτη, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη”.


 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σίφνος: Πρώτη στην Ελλάδα για την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τη The Sun

Διεθνής διάκριση για το νησί του Τσελεμεντέ, που αναδείχθηκε κορυφαία επιλογή για αυθεντικές εμπειρίες και ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Hermoupolis Heritage: Πολίτες έβαψαν και καθάρισαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που δείχνει πως η αγάπη για την πόλη ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις φροντίδας.

Ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα: Επικίνδυνη κλιμάκωση με στόχο στελέχη της Χαμάς

Σφοδρές διεθνείς αντιδράσεις για την επιχείρηση στην πρωτεύουσα του Κατάρ – Βαριές κατηγορίες περί «μαφιόζικης τακτικής» από αναλυτές.

Ευχαριστήριο των γονέων – κηδεμόνων Αγγιδιών προς το ΚΤΕΛ Νάξου

Με λόγια συγκίνησης οι οικογένειες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ασφαλή και συνεπή μεταφορά των παιδιών στα σχολεία.

Ενοικιάζεται δυάρι νεόδμητο στο Καστράκι Νάξου

Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα θάλασσα και βουνό, διαθέσιμο από 1 Σεπτεμβρίου 2025 έως 30 Ιουνίου 2026

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Κέρο στο πλαίσιο του Koufonisia Festival (photos)

Με ξεχωριστές παρουσιάσεις, ντοκιμαντέρ και την παρουσία της τ.ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, το Κουφονήσι τίμησε την ιστορία και το μυστήριο της Κέρου.

Αμοργός: Επανέναρξη δρομολογίων δημοτικής συγκοινωνίας (πίνακας)

Ο Δήμος Αμοργού ανακοίνωσε την επιστροφή των δρομολογίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Σαντορίνη – Δήμος: Επαναλειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Επισκοπής Γωνιάς – Καμαρίου

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025 ξεκινούν ξανά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θήρας, προσφέροντας δημόσια συγκοινωνία από την περιοχή του ΑΒΙΣ έως την Καμάρα.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Καλαμπόγιας η τρίτη φετινή μεταγραφή

Ο 22χρονος γκαρντ με εμπειρία από Ίκαρο Καλλιθέας και Ηλιούπολη ενισχύει την ομάδα της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Αύγουστος 2025: Ο τρίτος πιο θερμός στην ιστορία σύμφωνα με το Copernicus

Καύσωνες στην Ευρώπη και την Ασία, εκατοντάδες θάνατοι στην Ισπανία και ιστορικά ρεκόρ θερμοκρασιών στη Γαλλία – «Επείγουσα η μείωση εκπομπών», προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.