Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΠάρος: Αυγενάκης "Υπεύθυνη η πολιτική της κυβέρνησης για τα συλλαλητήρια"

Πάρος: Αυγενάκης “Υπεύθυνη η πολιτική της κυβέρνησης για τα συλλαλητήρια”

|

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε σήμερα στη Πάρο 

 «Το 2018 θα είναι χρονιά μεγάλης πολιτικής μάχης. Είμαστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Σας καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε, ώστε να ισχυροποιήσουμε το μέτωπο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και να κερδίσουμε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία αλλαγής», δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στην κοπή της πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου και Αντιπάρου, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στις Κυκλάδες.

Στην ετήσια κεντρική εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Πάρου – Αντιπάρου παραβρέθηκαν επίσης ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. – Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο κα Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, ο Πρόεδρος της τοπικής ΝΟ.Δ.Ε κ. Κώστας Γαβγιώτης, ο σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Φίλλιπος Φόρτωμας, ο Δήμαρχος Νάξου κ. Μανώλης Μαργαρίτης, η Αντιδήμαρχος Πάρου κα Δώρα Σαρή, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστας Πιζάς και ο Δήμαρχος Αντιπάρου κ. Τάσος Φαρούπος. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κος Αυγενάκης θα βρίσκεται σε λίγο (μετά τις 5:00 το απόγευμα) στη Νάξο όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με φορείς του νησιού 

Ο Γραμματέας της Ν.Δ., ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, επεσήμανε:
● Η Κυβέρνηση μοιάζει πανικόβλητη από τα συλλαλητήρια και δεν αντιλαμβάνεται καν ότι μόνη της προκάλεσε την εύλογη αντίδραση των πολιτών με τον τρόπο που χειρίστηκε και εξακολουθεί να χειρίζεται το εθνικό θέμα των Σκοπίων.
● Αντί να συνειδητοποιήσει ότι με τη στάση της υποδαυλίζει τις αντιδράσεις συνεχίζει να διχάζει τους πολίτες, χαρακτηρίζοντας αυτούς που θα συμμετέχουν στα συλλαλητήρια ακραίους και ακροδεξιούς. Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο -με πρόσχημα μεμονωμένα περιστατικά που άλλωστε και η Ν.Δ. καταδίκασε- να «χαρίζει» στην ακροδεξιά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να εκφράζουν την ευαισθησία τους για αυτό το κρίσιμο εθνικό ζήτημα.
● Ο κ. Τσίπρας έκλεισε 3 χρόνια στην εξουσία. Η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα μας είναι, δυστυχώς, τεράστια. 
● Τρία χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες. Υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό. Και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία. Έκοψε μισθούς και συντάξεις. Δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ. Και κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο. Οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα μεγάλα εθνικά θέματα.
● Στον ευαίσθητο χώρο της Εθνικής Άμυνας αλωνίζουν μεσάζοντες με την πλήρη κάλυψη της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. 
● Στο χώρο των ΜΜΕ η Κυβέρνηση χτίζει συμμαχίες με νεόκοπους βαρόνους του ηλεκτρονικού τζόγου, την ίδια στιγμή, που τους επιτρέπει να φοροδιαφεύγουν προκλητικά. Νέες εφημερίδες εκδίδονται με αφανείς υποστηρικτές και προκλητική χρηματοδότηση από τα κονδύλια δημοσίων επιχειρήσεων. Με χρήμα του φορολογούμενου, η Κυβέρνηση χτίζει το καθεστώς της. 
● Το Κράτος έχει μπει πλήρως στην υπηρεσία του Kόμματος. Δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις γίνονται μέσω ΕΣΠΑ, χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί ακόμα οι πόροι για την επόμενη μέρα. Κάποιοι τάζουν μονιμοποιήσεις, ενώ ξέρουν πως είναι αντισυνταγματικό. Το Κράτος αντί να μικραίνει, μεγαλώνει. Οι δημόσιοι φορείς αυξάνονται. Κολλητοί και συγγενείς βολεύονται. Και όλα αυτά με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. 
● Με ξεπερασμένες ιδεοληψίες του χτες χτίζουν μια Παιδεία χαμηλών προσδοκιών. Τα δημόσια σχολεία υποβαθμίζονται, τα Πανεπιστήμια αφήνονται στο έλεος ομάδων που ασκούν βία. 
● Οι συνθήκες για τους πολίτες στο δημόσιο σύστημα Υγείας γίνονται όλο και χειρότερες. 
● Η ανασφάλεια στις γειτονιές μεγαλώνει. Η εγκληματικότητα αυξάνεται, ειδικά οι ληστείες και οι διαρρήξεις. Και τα γκέτο πολλαπλασιάζονται.
● Την ίδια ώρα συνεχίζουν να υπερφορολογούν, να μειώνουν συντάξεις, να κόβουν μισθούς. Φτωχοποιούν συνολικά την κοινωνία και την οδηγούν στην απελπισία. Στοχοποιούν τη μεσαία τάξη. Κρύβουν κάτω από το χαλί τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας που έρχονται».

Δελτίο Τύπου 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αεροδρόμια: Η εικόνα της επιβατικής κίνησης τον Ιανουαρίου, – 33% η Σαντορίνη λόγω εργασιών

Με το “δεξί” η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας - Πως κινήθηκαν τα αεροδρόμια στο Αιγαίο - Από τη Μυτιλήνη έως τη Ρόδο και τη Σαντορίνη

Βασ. Φλεριανός: Η απόφαση για την ακύρωση του δρώμενου της Παρασκευής και το κάλεσμα διασκέδασης

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βασίλης Φλεριανός σε ανάρτησή του εξηγεί την απόφαση για την ακύρωση του δρώμενου της Παρασκευής των Αποκριών ...

Taste Atlas: Ποια ελληνικά πιάτα με αυγά βρίσκονται στη λίστα με τα 50 καλύτερα στον κόσμο;

Η ελληνική κουζίνα αναδείχτηκε φέτος η καλύτερη στον κόσμο, αφήνοντας πίσω της την ιταλική και άλλες διάσημες κουζίνες

Το τέλος του κινηματογράφου που ξέραμε – Σενάρια, ταινίες και ερμηνείες με… τεχνητή νοημοσύνη!

Σε ποια φιλμ εφαρμόζεται ήδη, ποιες είναι οι αντιδράσεις και γιατί το θέμα της τεχνολογίας απασχολεί από τα Όσκαρ μέχρι το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Μυτιλήνη: Νεκρή μετανάστρια μέσα σε βάρκα που ήρθε από τις τουρκικές ακτές

Στη βάρκα επέβαιναν και άλλοι 18 πρόσφυγες και μετανάστες που εντοπίστηκαν από στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Κων. Καζάκος: “Μεγάλωσα με τον Καμπανέλλη μέσα στο σπίτι μας” (video)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έρχεται στη Νάξο με τη θεατρική παράσταση "Αγουρα Κεράσια" και μιλάει στο Νίκο Σκορδιαλό για θέατρο, τηλεόραση και τον .. Καμπανέλλη (video)

Πρόταση Ημέρας: Η Μαριέττα Γαλάνη μας προτείνει Ζουμερό κέικ λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά

Ζουμεροό κέικ 🍰 🍋🍋🍋🍋 λεμόνι με φρέσκο ξινοτύρι Πιτταρά - Η πρόταση ημέρας από την αγαπητή σεφ Μαριέττα Γαλάνη

Naxos Medical: Ιατρείο 24/02) από τον γιατρό ρευματολόγο Κωνσταντίνο Γεωργανά

Πότε και πως μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό ρευματολόγο Κωνσταντίνο Γεωργανά στο Naxos Medical

Πανναξιακός ΑΟΚ: Σήμερα (23/02) έχει ντέρμπι .. ανόδου με Μελίσσια (video)

Δείτε που μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντέρμπι του ΔΑΚ Νάξου μεταξύ Πανναξιακού ΑΟΚ - Μελίσσια (video)

Ολυμπιακός: Ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι από τη Νάξο γεννιέται στον “Θρύλο”

Ποιος είναι ο 13χρονος που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και κάνει τα πρώτα του βήματα

Κυκλάδες (Σαντορίνη – Αμοργός): Παγώνουν οι κρατήσεις, τι λένε οι αρμόδιοι

Μείωση 15% από τους tour operators και 50% από τους μεμονωμένους τουρίστες - Τι λένε σε Σαντορίνη - Αμοργό και Πάρο

Νάξος – Αεροδρόμιο: Τον Μάρτιο θα κλείσει για τρεις εβδομάδες λόγω εργασιών αναβάθμισης

Οι εργασίες καλά κρατούν στο αεροδρόμιο της Νάξου - Ερχεται αναστολή λειτουργίας λόγω εργασιών στο διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης για δια πλάτυνση

Η μεγάλη απόδραση: 27.000 σολομοί το «έσκασαν» από ιχθυοτροφείο

Οι περιβαλλοντολόγοι εκφράζουν ανησυχία για τις επιπτώσεις στο οικοσύστημα.

Κακοκαιρία “Coral”: Η Νάξος ξύπνησε με 0 βαθμούς θερμοκρασία και αίσθηση ψύχους στους – 4

Πως ξύπνησαν σήμερα (21/02) οι Κυκλάδες - Με αίσθηση ψύχους στους -4 βαθμούς η Απείρανθος και Κωμιακή... Πως είναι οι υπόλοιπες Κυκλάδες

Άκης Τσελέντης: “Ας ελπίσουμε ότι πιθανή εκροή λάβας τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες να είναι ήπια “

"Μπορεί τα τελευταία δύο 24ωρα να βιώσατε μια δραστική μείωση των σεισμών, αυτοί όμως εξακολουθούν να συμβαίνουν με μεγέθη που δεν τους καταλαβαίνετε."

Νάξος: Παγετός στο δρόμο προς Κεραμωτή, προσοχή στους οδηγούς (video)

Ορεινή Νάξος.. Χιόνισε τα ξημερώματα του Σαββάτου, η θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και παγετός στο δρόμο. Προσοχή (video)

Sea Jets: Σε Σχοινούσα και Ηρακλειά φέτος θα δούμε το “Champion Jet 3” (pinakas)

To "Champion Jet 3" αναλαμβάνει να καλύψει τις δρομολογιακές ανάγκες του καλοκαιριού σε Σχοινούσα - Ηρακλειά ενώνοντας με Νάξο και Κουφονήσια (πίνακας)

Σαντορίνη – Λέκκας: Δύο τα σενάρια “Σταδιακή αποκλιμάκωση ή σεισμός 6 Ρίχτερ”

Επίσκεψη Λέκκα - Ευελπίδου στην Σαντορίνη - Οι συζητήσεις, οι διαπιστώσεις και τα δύο βασικά σενάρια που υπάρχουν στο τραπέζι από ΕΚΠΑ

Κυκλάδες: Οι Ασφαλιστικές εξαιρούν τον .. σεισμό από ανανεώσεις συμβολαίων (!!!)

Οι ασφαλιστικές εξαιρούν τον… σεισμό από τις ανανεώσεις συμβολαίων σε νησιά των Κυκλάδων - Ποια νησιά είναι στο επίκεντρο