Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Υψηλές συναντήσεις στην Σύρο

ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Υψηλές συναντήσεις στην Σύρο

|

Για μία ακόμη φορά τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διά του προέδρου της κου Πολυκρέτη και του υπεύθυνου σχεδιασμού κου Μανδηλαρά βρέθηκαν στη Σύρο. Και αναφερόμαστε στα εγκαίνια των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων όπου το παρών έδωσε και ο Βουλευτής Κυκλάδων κος Βρούτσης αλλά και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Χατζημάρκος (όπως και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κος Λεονταρίτης) που ως γνωστόν “έλαβε” και το χρίσμα με κάθε επισημότητα.. Στη διάρκεια της επίσκεψης οι κοι Πολυκρέτης – Μανδηλαράς μίλησαν με τον κο Καφτηράνη, αλλα και με τον κο Μαραγκό, το Δήμαρχο Σύρου σε μία ανταλλαγή ενημέρωσης κυρίως πάνω στα έργα που έχουν γίνει στη Σύρο επί των ημερών Μαραγκού..   

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης σημειώνει: 

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 22/9/2018 έως 25/9/2018 πραγματοποίησε επίσκεψη στην Σύρο για την παρουσίαση των νέων γραφείων της ΝΟΔΕ Κυκλάδων μετά την πραγματοποίηση των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας τον Μάιο 2018. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Νεάς Δημοκρατίας κ. Καφτηράνη Χρήστο καθώς και με τον Δήμαρχο Σύρου κ. Μαραγκό Γεώργιο.
Την ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Τ.Γ. Πολυκρετης Ευστάθιος και ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού Μανδηλαράς Αντώνιος.
Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων για όλη την οργάνωση και τον σχεδιασμό της ΝΟΔΕ από την πρώτη ημέρα θητείας και τις προσπάθειες που έγιναν έως την δημιουργία των νέων γραφείων που αποτελούν το «στρατηγείο των Κυκλάδων» για την Νέα Δημοκρατία και την δυναμική της για όλες τις Κυκλάδες.
Ο Δήμαρχος Σύρου κ. Μαραγκός ενημέρωσε την ΟΝΝΕΔ Νάξου σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Σύρου και για τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των αναγκών του νησιού σε όλους τους τομείς με κάθε δυνατή προσπάθεια. Επίσης, έγινε ενημέρωση για τα έργα καθημερινότητας και υποδομών που υλοποίησε και υλοποιεί ο Δήμος Σύρου καθ΄ όλη της διάρκειας της ενεργού θητείας.
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ. Καφτηράνη Χρήστο και τον Δήμαρχο Σύρου κ. Μαραγκό Γεώργιο σχετικά με τις δράσεις του τοπικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται με στόχο το καλύτερο μέλλον των νησιών των Κυκλάδων και της ζωής των δημοτών με κάθε δυνατό τρόπο.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ με φαβορί την «Ένωση»

Στη «OPAP Arena» (20:15) η πρώτη εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν τον ευρωπαϊκό «τελικό» με την Άντερλεχτ.

Άρση απαγόρευσης απόπλου για το «Blue Star Mykonos», εκτελεί κανονικά το δρομολόγιό του

Το πλοίο παρέμεινε δεμένο στον Πειραιά λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου καυσαερίων – Απέπλευσε μετά την αποκατάσταση και την προσκόμιση πιστοποιητικών.

Φιλώτι: Συγκίνηση με κοτσάκια η αναφορά στην εκδήλωση μνήμης για τον Δημήτρη Ημελλο

Η αυλή της Παναγίας γέμισε από λόγια αγάπης και μνήμης – Η μητέρα του αείμνηστου ηθοποιού συγκίνησε με την παρουσία της.

Κύστη κόκκυγος στη Θεσσαλονίκη: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διάγνωση και τη θεραπεία

Η θεραπεία εξαρτάται από το στάδιο της νόσου. Στην οξεία φάση, απαιτείται διάνοιξη του αποστήματος και παροχέτευση του πύου, κάτι που προσφέρει άμεση ανακούφιση.

ΜΗΛΩΣΙΑ 2025: Τέλος δράσεων με οδοιπορικό στο Ζα τα ξημερώματα της Κυριακής

Με την κορυφαία εκδήλωση της ανάβασης στο Ζα ολοκληρώνονται οι φετινές αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του ΑΜΣ Φιλωτίου

Κέα: Σε ύφεση η γαστρεντερίτιδα, τι έδειξε η επίσκεψη του ΕΟΔΥ

Περίπου 30 περιστατικά ημερησίως στην κορύφωση της έξαρσης – Διερευνώνται τα αίτια, με έλεγχο νερού και περιβαλλοντικών δειγμάτων.

Πανναξιακός AOK: Συνεχίζει με τον Ανδρέα Καρακατσάνη στον πάγκο για μία ακόμη χρονιά

Ο προπονητής που οδήγησε πέρυσι την ομάδα σε σπουδαία πορεία στη National League 2 παραμένει στο τιμόνι – Διπλός ρόλος και στις ακαδημίες

Εντατικοί έλεγχοι στα τουριστικά ημερόπλοια, «Προτεραιότητα η ανθρώπινη ζωή» τονίζει ο Β. Κικίλιας

Με απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας εντείνονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε όλα τα τουριστικά ημερόπλοια της χώρας – Έμφαση στην τήρηση κανόνων ασφαλείας και πληρωμάτων.

Νάξος – Θερινά Εργαστήρια Μουσικής: «Η Παρέλαση των Παιχνιδιών» απόψε στο Θέατρο Καμπανέλλη

Η Παιδική Χορωδία των Θερινών Εργαστηρίων Μουσικής συνεργάζεται με τη συμφωνική ορχήστρα Cappella Atenea και παρουσιάζουν ένα διαδραστικό μουσικό παραμύθι για τη διαφορετικότητα και τη δύναμη της αγκαλιάς.

Γυναικομαστία: Αίτια, Διάγνωση και Χειρουργική Αντιμετώπιση

Η διάγνωση της γυναικομαστίας πραγματοποιείται από τον πλαστικό χειρουργό. Αρχικά λαμβάνεται λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και ακολουθεί κλινική εξέταση.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Συνεδριάζει (19/08) η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίκεντρο το νέο λιμάνι στη Σχοινούσα

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (19/08) στο Δημοτικό Κατάστημα, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη - Ποια είναι

Γερασμένα και ανεπαρκή τα λιμάνια των νησιών, SOS από τους πλοιάρχους, στο επίκεντρο το λιμάνι της Νάξου

Κατασκευασμένα πριν από 40-50 χρόνια, τα περισσότερα λιμάνια αδυνατούν να καλύψουν τις σημερινές τουριστικές ανάγκες – Σοβαρά προβλήματα σε Νάξο, Πάρο, Τήνο, Λέρο και Σαντορίνη.