Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΚυκλάδες: Οι επαφές του Φόρτωμα στη Σύρο

Κυκλάδες: Οι επαφές του Φόρτωμα στη Σύρο

|

Οι συναντήσεις του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα στην Σύρο – Η επαφή με τον διοικητή του Νοσοκομείου και τον νέο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή των Κυκλάδων 

Στη Σύρο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο» και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Μιχάλη Ζουλουφό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία και του Διοικητικού Διευθυντή κ. Νικόλαου Τρίτζαλη, συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα υγείας που απασχολούν την κοινωνία της Σύρου και των Κυκλάδων.

Ο κ. Φόρτωμας ενημερώθηκε αρχικά για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος “Ελευθερία” στη Σύρο, τη Σίφνο και τη Σέριφο, περιοχές ευθύνης του Νοσοκομείου. Επίσης, τέθηκαν υπόψιν του το θέμα της τροποποίησης των οργανισμών των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου και η ανάγκη για ενίσχυση των μονάδων αυτών με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Φόρτωμας είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με την Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αικατερίνη Καλογεράκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Πολύκαρπο Δεναξά, να ακούσει τα αιτήματά τους και να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς τους. Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής, ο Βουλευτής Κυκλάδων ευχαρίστησε στο πρόσωπό τους, όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, που με αυταπάρνηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του και ενημερώθηκε από την Διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Νευροκοπλή για τα σοβαρά κτιριακά και λειτουργικά του προβλήματα, καθώς και για τις ελλείψεις σε αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ Δουρβετάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ευχήθηκε στον κ. Δουρβετάκη καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που κλήθηκε να αναλάβει και συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν το έργο της Αστυνομίας στις Κυκλάδες, όπως την ασφάλεια, την τροχαία και την αστυνόμευση, καθώς και για την επερχόμενη τουριστική περίοδο.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Μέσα σ’ αυτήν την δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση λόγω της πανδημίας, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και ενεργεί πάντα με γνώμονα τον περιορισμό της, έχοντας ως πρωταρχικό όπλο στην φαρέτρα της τον εμβολιασμό του συνόλου του πληθυσμού και την αυστηρή τήρηση των μέτρων». 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Μάρτιος 2025: Στους 28 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία, χωρίς βροχή στον ορίζοντα (πίνακας)

Οδεύουμε σε έναν ιδιαίτερα ζεστό Μάρτιο με βάση την εικόνα των πρώτων 15 ημερών - Σήμερα η θερμοκρασία έφτασε και τους 28 βαθμούς.. Τι γίνεται με τη βροχή; (πίνακας)

Αμερική: Βάζει … stop στην είσοδο πολιτών από 43 χώρες, σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται

Σύμφωνα με τους New York Times, οι χώρες αυτές θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες, την «κόκκινη», την «πορτοκαλί» και την «κίτρινη». Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές μέχρι να φτάσει η λίστα στον Λευκό Οίκο

Κυκλάδες – Μύκονος: Καθυστέρησε στο λιμάνι το “Fast Ferries Andros”

Στο λιμάνι της Μυκόνου παρέμεινε για αρκετή ώρα το "Fast Ferries Andros" - Ποιος είναι ο λόγος;

Νάξος – 2ο Γυμνάσιο: Συζήτηση γύρω από τη πρόληψη εθισμών στην εφηβεία

Πρόληψη Εθισμών στην Εφηβεία: Η Παρέμβαση του Κ.Π. Θησέας Κυκλάδων στο Σχολείο μας

Ιωαν. Πολυχρονάκος: “Η Κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών”

Σχόλιο του Ιωάννη Πολυχρονάκου με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τον ανασχηματισμό

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: Συνεδρίαση με επίκεντρο τον καθαρισμό των ακτών

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την προσεχή Τρίτη (18/03) – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

ΕΤΑΔ: Δεν πωλείται το Μπούρτζι, ούτε άλλα μνημεία (!!!)

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΤΑΔ θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια για πώληση του Μπούρτζι στο Ναύπλιο

ΠΑΣΙΔΙ – Κέα: Γιατί βραβεύτηκε το λιμάνι της Κορησσιά;

Απονομή βραβείου λιμένα στην Κέα - ποιος ο λόγος;

Ακίνητα: Μέχρι τον Αύγουστο η αναστολή ΦΠΑ

Το συγκεκριμένο μέτρο αφορά ακίνητα που παραδόθηκαν από τις 12 Δεκεμβρίου 2019 και μετά και για τα οποία έχει συνταχθεί συμβόλαιο μεταβίβασης και έχει καταβληθεί ο φόρος μεταβίβασης ακινήτου (ΦΜΑ) αντί του ΦΠΑ (24%) έως τις 2 Αυγούστου 2024.

Νάξος – Fast & Easy: Μία δράση που ήρθε να καλύψει κάθε μας ανάγκη

Fast & Easy.. Γρήγορα και απλά... Μία δράση στις .. δύο ρόδες που έρχεται να καλύψει άμεσα κάθε μας ανάγκη

Εκτακτο: Εφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος Κώστας Κατσουρός

Φτωχότερη από σήμερα η Νάξος, καθότι έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Κατσουρός

Νάξος – Υδρομετρητές: Ενεργοποιήθηκε ο “Big Brother”, έπιασε τους .. νεροκλέφτες

Οι νεροκλέφτες, τα πειραγμένα υδρόμετρα / υδρομετρητές και το άγρυπνο «μάτι» του Big Brother που «δούλεψε» καλά!

Νάξος: Το λουτρό της Αριάδνης και ο αρχαιολόγος Νικόλαος Κοντολέων

Που βρίσκεται το "Λουτρό της Αριάδνης" και ο ρόλος του γνωστού αρχαιολόγου Νικόλαου Κοντολέοντα

Νάξος: Ερυθρόλευκο υπερθέαμα απόψε για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Ερυθρόλευκο υπερθέαμα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού ετοιμάζουν απόψε στη Νάξο - Πότε; Που;

Καρυστιανού: Ποια είναι η Ναξιώτισσα δικηγόρος στο πλευρό της;

Η Μαρία Γρατσία που είναι συνεχώς στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού, είχε συμμετάσχει στις εκλογές του 2023 με τα ψηφοδέλτια της «Νίκης».

Μύκονος – Λιμενικό Ταμείο: Ανοίγει νωρίτερα φέτος η περίοδος της Κρουαζιέρας

Ανοίγει νωρίτερα (14/03) φέτος η περίοδος Κρουαζιέρας στη Μύκονο - Η αναμονή για το ρεκόρ αφίξεων

Νάξος – Σαγκρί: Οι ..τούρτες αποκαλύπτονται (09/03) στον κήπο του “Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος”

Το Σαγκρί μεταφέρεται στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και παρουσιάζει το έθιμο της .. τούρτας. Κυριακή 9 Μαρτίου...

Νάξος – Αεροδρόμιο: Τελευταίες πτήσεις σήμερα (10/03), κλειστόν έως τέλος Μαρτίου για εργασίες

Κλείνει σήμερα το αεροδρόμιο της Νάξου.. Πότε θα ανοίξει, ποιος ο λόγος που μπαίνει η ταμπέλα κλειστόν...

Νάξος – Κατσουρός: Αύριο (10/03) στ’ Απεράθου το τελευταίο αντίο

Στ Απεράθου, τόπο καταγωγής του Κώστα Κατσουρού, αύριο Δευτέρα η εξόδιος Ακολουθία στις 2.30 - Μέσω του Δήμου θα υπάρξει λεωφορείο για μετακίνηση προς την Απείρανθο

Θύελλα Καμαρίου: Ταξίδι είκοσι (20) ωρών μέσω Ιου και Πειραιά για να αναμετρηθεί στη Μήλο με τον Παμμηλιακό

Απίστευτο και όμως Κυκλαδίτικο: Είκοσι (20) ώρες θα ταξιδέψει η Θύελλα Καμαρίου από τη Σαντορίνη στη Μήλο για να αντιμετωπίσει τον Παμμηλιακό το απόγευμα Σαββάτου (15/03)