Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΚυκλάδες - Εκλογές: Ο Χρήστος Λύδης καταθέτει υποψηφιότητα για το δήμο Φολεγάνδρου

Κυκλάδες – Εκλογές: Ο Χρήστος Λύδης καταθέτει υποψηφιότητα για το δήμο Φολεγάνδρου

|

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Λύδης προχώρησε σε ανακοίνωση διεκδίκησης του Δήμου Φολεγάνδρου – Πότε και που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του – Τι αναφέρει στη πρότασή του 

“….. Ύστερα  από βαθύ  στοχασμό και ώριμη  σκέψη , έχοντας  πάντα  υπόψιν την ευθύνη  που φέρει η θέση του Δημάρχου, και μην αντέχοντας να βλέπω πλέον  την κατάσταση  που επικρατεί στο νησί μας , λαμβάνω την τιμή να σας ανακοινώσω επίσημα  την πρόθεση  μου , να είμαι υποψήφιος  Δήμαρχος Φολεγάνδρου στις εκλογές  της 8ης Οκτωβρίου 2023…” 

Η προεκλογική μάχη έχει ανάψει για τα καλά. Και στην Φολέγανδρο, έχουμε τον πρώτο υποψήφιο για το Δήμο ενόψει της εκλογικής μάχης για τον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης… . Ο λόγος για τον 30χρονο επιχειρηματία Χρήστο Λύδη, ο οποίος όλη τη φετινή περίοδο έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δραστηριότητα γύρω από τα κοινά.

Πρωταγωνιστής και στη δημιουργία Συλλόγου Επιχειρήσεων Φολεγάνδρου σε μια προσπάθεια να υπάρξει ενότητα και δυναμική στην καλύτερη εκπρόσώπηση του νησιού των Νοτίων Κυκλάδων εντός κι εκτός Νομού..

Με βάση την ενημέρωση που έχουμε (naxospress.gr) θα ηγηθεί του νέου ανεξάρτητου συνδυασμού που φέρει το όνομα “Για Μια Νέα Φολέγανδρο” και στις προθέσεις του είνα να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Ερμούπολη της Σύρου την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοοχείο της “Αρχόντισσας των Κυκλάδων” 

Ποιοι είναι οι λόγοι που τον ώθησαν να διεκδικήσει το δήμο Φολεγάνδρου; Σε σχετική του ανάρτηση στα social media αναφέρει 

 Ύστερα από βαθύ στοχασμό και ώριμη σκέψη , έχοντας πάντα υπόψιν την ευθύνη που φέρει η θέση του Δημάρχου, και μην αντέχοντας να βλέπω πλέον την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας , λαμβάνω την τιμή να σας ανακοινώσω επίσημα την πρόθεση μου , να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Φολεγάνδρου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 .

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας , ‘’Για μια Νέα Φολέγανδρο’’ έρχεται για να σταθεί δίπλα στους πολίτες και την κοινωνία μας, έρχεται με όραμα, σχέδιο και αποφασιστικότητα , μακριά από πολιτικούς εναγκαλισμόυς , φόβο, ξεπερασμένες ιδεοληψίες και αντιλήψεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν, ο νέος αυτός συνδυασμός θα αποτελείται από ανθρώπους όλων τον κοινωνικών τάξεων , και όλων τον ηλικιακών τάξεων, γιατί ο νέος έχει φλόγα δύναμη και φρέσκιες ιδέες, ο παλιός όμως έχει εμπειρία και θα είναι πολύ σημαντικός στην Νέα Φολέγανδρο .

Το σημαντικότερο από όλα βέβαια για εμάς, θα είναι :

Η άνθρωποι που θα πλαισιώσουν αυτήν την παράταξη, να έχουν αγνή και άδολη αγάπη για τον τόπο τους , αυτό είναι υπόσχεση από εμάς και ένας “όρος” εισόδου, για τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν αυτή την ομάδα .

«Για μία Νέα Φολέγανδρο»

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει περιέλθει η ιδιαίτερη πατρίδα μας , αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω σε προσωπικό επίπεδο, και να ασχοληθώ με την μεγαλύτερη μου αγάπη, την Φολέγανδρο !

Η δικαιοσύνη, η ανιδιοτέλεια, η τιμιότητα, και η αποφασιστικότητα, είναι η αξίες που με χαρακτηρίζουν , όπως όλοι καλά με γνωρίζετε.

Αυτά θα είναι τα όπλα μου μου στον δύσκολο αγώνα που πήρα απόφαση να φέρω εις πέρας στα 30 μου χρόνια , στον δύσκολο αυτό αγώνα δεν περισσεύει κανείς, ή νέα Φολέγανδρο ετοιμάζεται.

Σας καλώ όλους δίπλα μου , και δεσμεύομαι, ότι θα προστατέψω τον κάθε ένα, και την κάθε μία , από τις απειλές , την συκοφαντία , τα όσα βρόμικα και νοσηρά σχέδια επιβουλευθούν πάλι κάποιοι γνωστοί , άγνωστοι του νησιού μας , προκειμένου μην χάσουν την εξουσία .!

Σε αυτό τον αγώνα σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μάς.

Σας καλούμε όλους στο πλοίο μας , σας καλούμε όλους για να ταξιδέψουμε με πίστη και αγάπη , για τον ομορφότερο προορισμό του κόσμου, την Φολέγανδρο.

Το νησί της καρδιάς μας.

«Για Μια Νέα Φολέγανδρο»

Με απεριόριστη εκτίμηση

Χρήστος Ε. Λύδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Φολεγάνδρου

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης στη Νάξο – Συναντήσεις με φορείς και αυτοψία σε δικαστικές εγκαταστάσεις (video)

Σε διαδοχικές συναντήσεις ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης ενημερώθηκε για την πρόοδο έργων και τις ανάγκες της Νάξου στον τομέα της Δικαιοσύνης

Hellenic Seaplanes: Απογειώνονται τα υδροπλάνα στην Ελλάδα, αλλά όχι σε Μήλο και Σαντορίνη

Παρά την ετοιμότητα της Hellenic Seaplanes, δύο εμβληματικά νησιά μένουν εκτός του εθνικού πτητικού χάρτη λόγω αρνητικών γνωμοδοτήσεων από τις Λιμενικές Αρχές

Μύκονος – Γ. Βρούτσης: Αναβαθμίζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Κόρφο με χρηματοδότηση 731.500€

Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Δήμαρχος Χρήστος Βερώνης ανακοίνωσαν την υλοποίηση του έργου σε ειδική εκδήλωση παρουσία Ολυμπιονικών και αθλητών

«Οι Κούροι ανήκουν στο Φλεριό»: Σαφής αντίθεση στην απομάκρυνσή τους από τη Νάντια Σαλτερή

Δημόσια παρέμβαση της Νάντιας Σαλτερή για την απόφαση του ΚΑΣ – Χωρίς διαβούλευση, χωρίς διάλογο, με κίνδυνο απώλειας της πολιτιστικής ταυτότητας των Μελάνων

Μια Τήνος για όλους: Νέες θέσεις (14) στάθμευσης ΑμεΑ σε κοινότητες του νησιού

Ο Δήμος Τήνου κάνει πράξη την ισότιμη πρόσβαση, με ουσιαστικές παρεμβάσεις για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες σε 11 χωριά του νησιού

Στη Νάξο (και φέτος) το ελικόπτερο αεροπυρόσβεσης, ασπίδα προστασίας για το καλοκαίρι

Το ελικόπτερο Kamov Ka-32 σταθμεύει ξανά στο αεροδρόμιο της Νάξου, έτοιμο να επέμβει άμεσα σε κάθε πυρκαγιά στις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο

Νάξος: Συνάντηση συνεργασίας Δημάρχου με νέα διοίκηση νοσοκομείων Σύρου και Νάξου

Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, Δήμος και Διοίκηση των Νοσοκομείων Νάξου και Σύρου συναντήθηκαν σε θετικό και παραγωγικό κλίμα

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Νίκη Βελγίου με πολλά γκολ

Η πρόταση της ημέρας έρχεται από τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2026.. Ποια είναι η σημερινή μας επιλογή

Γ. Πολυχρονάκος: «Για τις Κυκλάδες όπως τις αγαπήσαμε, όπως πρέπει να τις παραδώσουμε» (video)

Δήλωση του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με επίκεντρο τις Κυκλάδες, το νερό και το μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης

Νάξος: Ξεκίνησε η ναυαγοσωστική κάλυψη στις πολυσύχναστες παραλίες

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επαναφέρει την οργανωμένη ναυαγοσωστική προστασία για το 2025, με έμφαση στην πρόληψη, την ασφάλεια και τον σεβασμό στον άνθρωπο

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Κυκλάδες – “Μαριέττα Γιαννάκου”: Ξεκινά η ανακαίνιση 17 σχολείων μέσω του προγράμματος (πίνακας)

Υπογράφηκε η σύμβαση για την υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων σε 426 σχολικές μονάδες πανελλαδικά – Εργασίες και σε σχολεία Πάρου, Νάξου, Μυκόνου, Σύρου, Τήνου, Θήρας και Ίου

Κουφονήσια – “Γιορτή Ψαρά”: Μια νύχτα αφιερωμένη στους ανθρώπους της θάλασσας (video)

Παράδοση, διάλογος και κοινότητα ενώθηκαν στη Γιορτή του Ψαρά στα Κουφονήσια, με την παρουσία τοπικών αρχών και ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το νησιωτικό μας πνεύμα.

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου