Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές 2019 - Νάξος: Ο Χατζηανδρέου στο πλευρό των Ξενοδόχων, διαβεβαίωση...

Εκλογές 2019 – Νάξος: Ο Χατζηανδρέου στο πλευρό των Ξενοδόχων, διαβεβαίωση για αγαστή συνεργασία

|

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου, βρέθηκε το Σάββατο στην εκδήλωση της Ενωσης Ξενοδόχων Νάξου – Ποια ήταν η αναφορά του στα θέματα τουρισμού και τι υποσχέθηκε στα μέλη της Ενωσης 

Βράδυ Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου και στο Golden Sun διοργανώθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Λεονάρδος Χατζηανδρέου – με συνοδεία φίλων της παράταξής του – ο οποίος όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο ενημέρωσης συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων για τη δραστηριότητα του και κυρίως για τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει σχετικά με την ανάδειξη των μονοπατιών της Νάξου με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη επίλυσης από τα πιο απλά θέματα (κυκλοφοριακό) έως τα μεγαλύτερα (αεροδρόμιο – λιμάνι) και διαβεβαίωσε τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων ότι «σε ότι με αφορά, όπως και την προηγούμενη περίοδο που ήμουν βουλευτής και ήμουν δίπλα στην Ένωση Ξενοδόχων, έτσι και τώρα από το νέο μου αξίωμα, με τη δική σας βοήθεια θα είμαι πάντοτε αρωγός στο σοβαρό έργο που κάνετε»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που φέρει την υπογραφή “Λεονάρδος Χατζηανδρέου, υποψήφιος Δημαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων” αναφέρει:

«Στην εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου συνοδευόμενος από φίλους της παράταξης του.

Ο κ. Χατζηανδρέου συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων για τη δραστηριότητα του και κυρίως για τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει σχετικά με την ανάδειξη των μονοπατιών της Νάξου με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στην ομιλία του, παίρνοντας αφορμή από τη φράση του προέδρου της Ένωσης Βαγγέλη Κατσαρά ότι «ο ουρανός δε βρέχει επιτυχίες» ο κ. Χατζηανδρέου υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα «πρόληψης» έτσι ώστε η Νάξος να έχει τουρισμό με διάρκεια και ποιότητα. 

 «Οι επισκέπτες μας θα πρέπει να γίνονται οι πρεσβευτές της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Πέρα από τη γενική πολιτική στον τουρισμό εμείς θα πρέπει να έχουμε τη δική μας πολιτική και ο δήμος ως φορέας με θεσμικό ρόλο και βαρύτητα θα πρέπει να έχει το δικό του πρόγραμμα αλλά και μια στενή σχέση και άμεση συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου και όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς, διότι η τουριστική ανάπτυξη είναι άμεσα εξαρτώμενη από τη λειτουργία και τη σωστή δυναμική του δήμου».

Σε ότι αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού και τις υποδομές, τόνισε ότι είναι ύψιστης σημασίας να επιλυθούν από τα πιο απλά θέματα όπως οδοποιίας, και κυκλοφοριακού, μέχρι τα μεγαλύτερα όπως λιμάνι και αεροδρόμιο τα οποία ο ίδιος και η παράταξή του θα εξειδικεύσουν  στην πορεία της καθημερινής ανάπτυξης του προγράμματος τους.

 «Σας διαβεβαιώνω, σε ότι με αφορά, όπως και την προηγούμενη περίοδο που ήμουν βουλευτής και ήμουν δίπλα στην Ένωση Ξενοδόχων, έτσι και τώρα από το νέο μου αξίωμα, με τη δική σας βοήθεια θα είμαι πάντοτε αρωγός στο σοβαρό έργο που κάνετε» τόνισε».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ημερομηνία Πάσχα: Μπορούν τελικά να εορτάσουν όλοι οι Χριστιανοί μαζί;

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, Καθολικοί και Ορθόδοξοι θα γιορτάσουν μαζί το Πάσχα — την Ανάσταση του Χριστού — την ίδια Κυριακή.

Times: “Πάρος: Το κυκλαδίτικο νησί που θα σε κάνει να το ερωτευτείς”

Όχι τόσο πολύβουη όσο η Μύκονος ή η Σαντορίνη, αλλά με απαράμιλλη γοητεία – ένας κυκλαδίτικος παράδεισος που συνδυάζει το παραδοσιακό με το κοσμοπολίτικο

Νάξος – Απόλλων: Συνάντηση διοίκησης και αθλητριών στο ΔΑΚ με Γιάννη Βρούτση (video – photos)

Επίσκεψη του Υπουργού Γιάννη Βρούτση στον Πρωταθλητή Αιγαίου Απόλλων Νάξου (pics-video)

Σίφνος: Παραδοσιακό Πάσχα με κατάνυξη και αυθεντικότητα

Η παραδοσιακή φιλοξενία των Σιφνιών και η μοναδική ομορφιά του τοπίου καθιστούν τη Σίφνο ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν κάτι παραπάνω από μια απλή εξόρμηση.

Ελλάδα: Τα έθιμα του Πάσχα σε κάθε γωνιά της χώρας (videos)

Το σταθερό σε όλη την Ελλάδα τελετουργικό, συμπληρώνεται με πολλά ιδιαίτερα έθιμα σε κάθε γωνιά της χώρας

Στην λειτουργία της πρώτης Ανάστασης στην Τήνο ο Πρωθυπουργός

Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την ακολουθία και περιφορά του Επιταφίου επίσης στο νησί

Καμπανάκι για τους κινδύνους από τη χρήση βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Ας επιλέξουμε το φως και όχι τη φλόγα

Η χρήση φωτοβολίδων και βεγγαλικών αποτελεί πολλαπλή απειλή. Η πρόληψη και η συνειδητή αποφυγή χρήσης τους είναι ευθύνη όλων μας.

Μεξικό: Νέος «μνηστήρας» για τον Γιώργο Γιακουμάκη 

Ο Έλληνας φορ δεν διάγει την καλύτερή του περίοδο στο Μεξικό – Ξανά στο προσκήνιο MLS ομάδες

Νάξος – Γ. Βρούτσης: πρωινός καφές με τους Μανωλά – Σιόβα

Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης βρίσκεται στη Νάξο και απολαμβάνει τον πρωινό του καφέ με τους Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα

Άγιο Φως: H Τελετή Αφής στα Ιεροσόλυμα (video)

Το Άγιο Φως, θα μεταφερθεί με προγραμματισμένες, αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air σε 8 προορισμούς της ελληνικής επικράτειας.

Αμοργός: Με πυροτεχνήματα και λουλούδια, η υποδοχή του “Express Skopelitis” (video)

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (15/04) το Express Skopelitis μετά από σαράντα και πλέον ημέρες έφτασε στα Κατάπολα - δείτε την υποδοχή από τους κατοίκους (video)

Νάξος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων “έρχεται” στο νησί

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο

Νάξος – Πανναξιακό τουρνουά Τάβλι: Παν. Σορώκος ή Κοντόπουλος ο νέος πρωταθλητής;

Ο μεγάλος τελικός του 11ου Πανναξιακού Τουρνουά Τάβλι ξεκινάει: Παναγιώτης Σορώκος ή Πέτρος Κοντόπουλος ο μεγάλος νικητής; Η πορεία έως την κατάκτηση του τροπαίου

Φιλώτι: Εφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο ΣΦΕΑ αποχαιρετά τον συναγωνιστή του Λεωνίδα Δ. Ανωμερίτη - Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Fast Ferries – Νάξος: Ξεκίνησαν οι προσεγγίσεις του “Andros” δύο φορές την εβδομάδα

Ξεκίνησε τις προσεγγίσεις του στην Νάξο το FAST FERRIES ANDROS - Μέχρι πότε θα έρχεται στη Νάξο, ποιο πλοίο θα το αντικαταστήσει

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Κυκλάδες – Πάσχα: “Κόντρες” μεταξύ SeaJets και Attica Group για τα έκτακτα δρομολόγια

«Η ενέργεια της Attica δεν αποτελεί απλώς μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά μια ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας και πλήγμα στην νησιωτικότητα», δηλώνει ο Όμιλος Sea Jets - Η απάντηση της Attica Group

Αμοργός- Χοζοβιώτισσα: Ένας μοναχός, ένα παιδί, μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πολύς κόσμος επιλέγει τους Ιερούς χώρους των μοναστηριών για να ζήσει τις μέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα σιωπηλά και ήρεμα όπως ακριβώς αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Νάξος: Οι Γερμανοί απολαμβάνουν την φιλοξενία και την ομορφιά του νησιού μας (video)

Ύμνοι της γερμανικής τηλεόρασης για το «ονειρεμένο» Πάσχα στη Νάξο (video) - Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κατσαράς