Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές 2019 - "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο": Στο πλευρό Χατζημάρκου και η...

Εκλογές 2019 – “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”: Στο πλευρό Χατζημάρκου και η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη

|

Υποψήφια με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη 

“Καλωσόρισες Μπεχιζέ Σελλαβτζή-Ζαμαντάκη, σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Σε γνωρίσαμε ως δυναμική Πρόεδρο συλλόγων και ακούραστη εθελόντρια κοινωνικών πρωτοβουλιών. Αυτή την δυναμικότητα που θαυμάσαμε, επιθυμούμε να μεταφέρεις και στην πολιτική”. Η δήλωση αυτή ανήκει στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” Γιώργο Χατζημάρκο. Και με την δήλωση αυτή ανακοινώμει την συστράτευση της Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, στο πλευρό του, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,ήτοι με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη, Πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου των Μουσουλμάνων της Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”, με έντονη παρουσία και συμμετοχή στα τοπικά κοινωνικά δρώμενα, στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου,  αναφέρει τα εξής: “Μετά  την τιμητική πρόταση που έγινε  στο πρόσωπο μου  να είμαι υποψήφια περιφερειακή  σύμβουλος με την παράταξη του αξιότιμου  Περιφερειάρχη   κ. Γιώργου Χατζημάρκου ‘’ Μπροστά το Νότιο Αιγαίο‘’, αποφάσισα να αποδεχτώ  την πρόταση αυτή, για να μπορέσω να προσφέρω περισσότερα και να είμαι χρησιμότερη.   Εμπιστεύομαι τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, βλέπω την καλή πορεία των νησιών μας και το έργο που  επιτελεί και θέλω να προσφέρω και εγώ  μαζί του,  από την πλευρά μου  σε ό,τι είναι  εφικτό  και μπορώ να πράξω  για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας . Ευχαριστώ  για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο και τις  δυνατότητες μου και ελπίζω να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης  του αυτής”.

 Βιογραφικό

Η Μπεχιζέ Σελλαβτζή γεννήθηκε στην Ρόδο από Μουσουλμάνους γονείς με Ελληνική ιθαγένεια. Mόνιμη κάτοικος Ρόδου, είναι παντρεμένη με τον Ζαμαντακή Μεχμέτ και  έχουν δύο παιδιά. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ρόδο και μιλάει Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά. Ξεκίνησε να εργάζεται  ως υπεύθυνη σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου.

Ασχολήθηκε  και ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία του νησιού, όπως βόλεϊ-μπάσκετ και ποδόσφαιρο, στην διοργάνωση φιλικών αγώνων εντός  και εκτός Ρόδου με διάσημες ξένες ομάδες.

Είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής στην αθλητική ομάδα Ιππότες Παλιάς Πόλης στον τομέα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Έλαβε μέρος στην Ευρωλίγκα ως διερμηνέας της Ελληνικής ομάδας στους ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ με καρότσι την Γιάλοβα.

Διακρίθηκε από τους Δήμους του Μαρμαρίς και της Ντάτσα και  από τον Διευθυντή Τουρισμού, Νεολαίας και Άθλησης του νομού των Μούγλων για την σύσφιξη φιλίας των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Από το 2000 είναι μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Μουσουλμάνων της Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”. Εδώ και  πέντε  χρόνια είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  και τα τελευταία δυο  διετέλεσε  πρόεδρος του σωματείου .

Εκπροσώπησε από την θέση της προέδρου τους επιχειρηματίες του νησιού της Ρόδου στον εμπορικό τομέα σε συνέδρια βαλκανικών χώρων εντός και εκτός Ελλάδος.

Παράλληλα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρησή που διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της στην Ρόδο, επί 16 χρόνια στην εξυπηρέτηση του πολίτη ως γραμματέας-βοηθός λογιστή. Σε τακτικά χρονικά διαστήματα παρακολουθεί σεμινάρια σε αίθουσες και διαδικτυακής εκπαίδευσης τις εξελίξεις πάνω στα οικονομικά θέματα και νομοθεσία, που αφορούν την δουλειά της.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Διακοπή σήματος της ΕΡΤ από τις 13 Αυγούστου – Χωρίς κρατικά κανάλια και ραδιόφωνα

Στο «σκοτάδι» η κεντρική Νάξος λόγω βλάβης στις κεραίες αναμετάδοσης στο όρος Ζας. Τα ιδιωτικά κανάλια εκπέμπουν κανονικά.

24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 28 Αυγούστου – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και αλλαγές πτήσεων

Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο με αφορμή το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο. Στάση εργασίας από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας – Τι ανακοίνωσαν AEGEAN και Olympic Air.

Εκλογικός νόμος: Σενάρια αλλαγών στη Ν.Δ., ο πήχης, το μπόνους και οι …χαμένες έδρες

Παρά τις διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη, στο εσωτερικό της Ν.Δ. φουντώνει η συζήτηση για παρεμβάσεις στον εκλογικό νόμο και την αυτοδυναμία. (παραδείγματα)

Δωρεάν μετακινήσεις για ερασιτεχνικά σωματεία Αιγαίου & Ιονίου από το 2026, τι αναφέρει ο κος Βρούτσης

650 σωματεία και 35.000 αθλητές ωφελούνται από την απόφαση για δωρεάν ακτοπλοϊκές μετακινήσεις στα νησιά. - Το σχόλιο του κου Βρούτση

200 χρόνια «Ελπίς» – Σημαντικό αρχειακό έργο για το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

18.000 έγγραφα και εκατοντάδες φάκελοι ταξινομήθηκαν, φωτίζοντας την ιστορία της δημόσιας υγείας στη Σύρο και τις Κυκλάδες.

Η πατρίδα στην καρδιά – Το ταξίδι, η ξενιτιά και η επιστροφή (video)

Μια λογοτεχνική αφήγηση από την Στέλλα Νικολάκη για τον καημό της ξενιτιάς και τη γλυκιά ελπίδα της επιστροφής (video)

Νάξος: Αγνοείται η «Κανέλλα», έκκληση από τα μέλη του ταξιδιωτικού πρακτορείου Naxos Tours

Η αγαπημένη μασκότ της παραλίας λείπει εδώ και πέντε ημέρες – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Εγκρίθηκε: Δωρεάν μετακίνηση για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Μεγάλη νίκη για τον νησιωτικό αθλητισμό μετά το αίτημα του Γ. Λεονταρίτη – Τα σωματεία θα ταξιδεύουν χωρίς κόστος με τα επιδοτούμενα πλοία.

Πάρος: Σύλληψη 33χρονου για τον βιασμό 24χρονης Γαλλίδας

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής 33χρονος αλλοδαπός στην Πάρο, μετά από καταγγελία 24χρονης Γαλλίδας για βιασμό.

Νάξος – Κατερίνα Καμπανέλλη: «Στόχος η δημιουργία φεστιβάλ στη Νάξο με επίκεντρο το έργο του πατέρα μου» (video)

Συγκινητική συνέντευξη της κόρης του Ιάκωβου Καμπανέλλη για το Θεατρικό Μουσείο στη Νάξο και τα σχέδια για ένα ετήσιο φεστιβάλ.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Ανησυχία στην Τζια: Έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας με δεκάδες περιστατικά καθημερινά

Περισσότερα από 80 περιστατικά την ημέρα στο Περιφερειακό Ιατρείο – Έχουν ενημερωθεί ΥΠΕ και ΕΟΔΥ.