Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΕκλογές 2019 - "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο": Στο πλευρό Χατζημάρκου και η...

Εκλογές 2019 – “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”: Στο πλευρό Χατζημάρκου και η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη

|

Υποψήφια με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη 

“Καλωσόρισες Μπεχιζέ Σελλαβτζή-Ζαμαντάκη, σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Σε γνωρίσαμε ως δυναμική Πρόεδρο συλλόγων και ακούραστη εθελόντρια κοινωνικών πρωτοβουλιών. Αυτή την δυναμικότητα που θαυμάσαμε, επιθυμούμε να μεταφέρεις και στην πολιτική”. Η δήλωση αυτή ανήκει στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” Γιώργο Χατζημάρκο. Και με την δήλωση αυτή ανακοινώμει την συστράτευση της Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, στο πλευρό του, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,ήτοι με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Η Μπεχιζέ Σελλαβτζή – Ζαμαντάκη, Πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου των Μουσουλμάνων της Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”, με έντονη παρουσία και συμμετοχή στα τοπικά κοινωνικά δρώμενα, στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της, να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου,  αναφέρει τα εξής: “Μετά  την τιμητική πρόταση που έγινε  στο πρόσωπο μου  να είμαι υποψήφια περιφερειακή  σύμβουλος με την παράταξη του αξιότιμου  Περιφερειάρχη   κ. Γιώργου Χατζημάρκου ‘’ Μπροστά το Νότιο Αιγαίο‘’, αποφάσισα να αποδεχτώ  την πρόταση αυτή, για να μπορέσω να προσφέρω περισσότερα και να είμαι χρησιμότερη.   Εμπιστεύομαι τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, βλέπω την καλή πορεία των νησιών μας και το έργο που  επιτελεί και θέλω να προσφέρω και εγώ  μαζί του,  από την πλευρά μου  σε ό,τι είναι  εφικτό  και μπορώ να πράξω  για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας . Ευχαριστώ  για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο και τις  δυνατότητες μου και ελπίζω να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης  του αυτής”.

 Βιογραφικό

Η Μπεχιζέ Σελλαβτζή γεννήθηκε στην Ρόδο από Μουσουλμάνους γονείς με Ελληνική ιθαγένεια. Mόνιμη κάτοικος Ρόδου, είναι παντρεμένη με τον Ζαμαντακή Μεχμέτ και  έχουν δύο παιδιά. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ρόδο και μιλάει Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά. Ξεκίνησε να εργάζεται  ως υπεύθυνη σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου.

Ασχολήθηκε  και ασχολείται ενεργά με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία του νησιού, όπως βόλεϊ-μπάσκετ και ποδόσφαιρο, στην διοργάνωση φιλικών αγώνων εντός  και εκτός Ρόδου με διάσημες ξένες ομάδες.

Είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής στην αθλητική ομάδα Ιππότες Παλιάς Πόλης στον τομέα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Έλαβε μέρος στην Ευρωλίγκα ως διερμηνέας της Ελληνικής ομάδας στους ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ με καρότσι την Γιάλοβα.

Διακρίθηκε από τους Δήμους του Μαρμαρίς και της Ντάτσα και  από τον Διευθυντή Τουρισμού, Νεολαίας και Άθλησης του νομού των Μούγλων για την σύσφιξη φιλίας των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Από το 2000 είναι μέλος στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Μουσουλμάνων της Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”. Εδώ και  πέντε  χρόνια είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  και τα τελευταία δυο  διετέλεσε  πρόεδρος του σωματείου .

Εκπροσώπησε από την θέση της προέδρου τους επιχειρηματίες του νησιού της Ρόδου στον εμπορικό τομέα σε συνέδρια βαλκανικών χώρων εντός και εκτός Ελλάδος.

Παράλληλα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρησή που διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της στην Ρόδο, επί 16 χρόνια στην εξυπηρέτηση του πολίτη ως γραμματέας-βοηθός λογιστή. Σε τακτικά χρονικά διαστήματα παρακολουθεί σεμινάρια σε αίθουσες και διαδικτυακής εκπαίδευσης τις εξελίξεις πάνω στα οικονομικά θέματα και νομοθεσία, που αφορούν την δουλειά της.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Φόρτωμας: Συνάντηση με Κικίλια, στο επίκεντρο υποδομές στις Κυκλάδες

Στο τραπέζι οι ανάγκες στελέχωσης λιμεναρχείων, τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια και κρίσιμα έργα λιμενικών υποδομών

Σαντορίνη: Εκδοση ΚΥΑ, τι αλλάζει σε καίριες περιοχές του νησιού

Σε εφαρμογή η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση – Περιορισμοί στις μετακινήσεις, απαγορεύσεις κυκλοφορίας και έλεγχος πρόσβασης σε τουριστικές ζώνες.

Σέριφος: Μαθητές ζωντανεύουν την ιστορία των υπολογιστών, προβληματίζονται για το μέλλον της τεχνολογίας

Το «SERIFOS–SUPERCOMPUTERPROJECT» του Γυμνασίου-ΛΤ Σερίφου συνδυάζει την καινοτομία με την παράδοση και την τεχνολογική παιδεία με την ανθρώπινη ευαισθησία.

Πρόταση Ημέρας: Τηγανιά με χοιρινό και μανιτάρια πλευρώτους διά χειρός Μαριέττας Γαλάνη

Μία ξεχωριστή πρόταση ημέρας από την αγαπημένη μας Μαριέττα Γαλάνη - χοιρινό και μανιτάρια, τι καλύτερο

Αμοργός: Από την πράξη στη λήθη, όταν η τοπική μνήμη αγνοείται

Μια δημόσια υπενθύμιση για την αξία της αναγνώρισης των ανθρώπων που προσφέρουν στον τόπο τους, αθόρυβα.

Νάξος – Λιμάνι: Στην τελική ευθεία οι εργασίες αποκατάστασης του κρηπιδώματος στη Μυρτιδιώτισσα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης του κρηπιδώματος στη Μυρτιδιώτισσα του λιμένα Νάξου

Ζωντανεύει η ξερολιθιά στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Με ντοκιμαντέρ, αφηγήσεις και πεζοπορία, ο Δήμος Κάσου αναδεικνύει μια παραδοσιακή τέχνη που ενώνει παρελθόν και παρόν

Αναβαθμίζεται σε τριτοβάθμια επεξεργασία ο βιολογικός καθαρισμός Νάξου

Ένα σημαντικό έργο για την αγροτική οικονομία και το περιβάλλον προχωρά από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με επίκεντρο το Λιβάδι.

Νάξος: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον δρόμο Χώρας – Αγίου Προκοπίου λόγω έργων

Στο πλαίσιο του έργου “Βελτίωση Αγροτικής Οδού από δρόμο Χώρας – Αγίου Προκοπίου έως όριο οικισμού Αγίας Άννας”, λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης

Eurovision 2025: Προγνωστικά για την συμμετοχή της Ελλάδας στον δεύτερο ημιτελικό

Eurovision 2025: Τι λένε τα προγνωστικά για την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό - Ποια η σειρά συμμετοχής (πίνακας)

Νάξος – Κυρ. Σκληράκη: “Οι καθηγητές να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά” (video)

«Θα ήθελα να πω στους καθηγητές πως πρέπει να νιώθουν αγάπη για τα παιδιά και να δουλεύει το μυαλό τους για το τι θα τους προσφέρουν» είναι η συμβουλή της κυρίας Κυριακής Σκληράκη προς τους νέους συναδέλφους της.

Άνδρος: 68χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή

Η γυναίκα από το Γαύριο έχασε τη ζωή της καθώς το όχημά της κατέληξε στη θάλασσα από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να παρκάρει

Μια δεύτερη ζωή για το “Πρέβελης”; Μετατρέπεται σε πλωτό ξενοδοχείο;

Το ιστορικό πλοίο της ΑΝΕΚ ίσως μετατραπεί σε πλωτό ξενοδοχείο στη Σάμο, χαρίζοντας του έναν νέο ρόλο γεμάτο μνήμες και φιλοξενία.

Νάξος: Επιτέλους, τελειώνει της χερσαίας ζώνης, ας αναλογιστούν… «νηστεύσαντες καί μή νηστεύσαντες», τις ευθύνες που τους αναλογούν

Φτάνουμε στο τέλος της διαδρομής.. Το 3Α που πέφτει και οι ..στάσεις έως να ολοκληρωθεί ένα έργο σημαντικό για τη πόλη της Νάξου

Θλίψη στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την απώλεια του Κώστα Αρτσάνου, το “αντίο” από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό

Συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός αποχαιρετά τον ακούραστο υπάλληλο του Δήμου και αγαπητό συμπολίτη

Νότιο Αιγαίο: Μήνυμα από το 112 για κίνδυνο εκδήλωσης τσουνάμι

Σεισμός 6 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Κάσου - Μήνυμα από το 112 για κίνδυνο εκδήλωσης τσουνάμι

Εκτακτο: Τέλος στα σουβλάκια της θείας Τασίας, ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι

Ήρθε ο νόμος, πάει το πανηγύρι Με catering και τιμολόγιο, το κοψίδι πλέον θα έχει και ΦΠΑ...

Μ. Κατσούλης: “Οταν πάρω σύνταξη θα μετρήσω τα Κύπελλα που έχουμε πάρει”

Ο γυμναστής του ΓΕΛ Νάξου Μανώλης Κατσούλης μιλάει για την πορεία του, τον ρόλο του εκπαιδευτικού, τις αθλητικές επιτυχίες του σχολείου και την «αθλητομάνα» Νάξο

Νάξος – Νοσοκομείο: Λαπαροσκοπικός Πύργος μπαίνει σε λειτουργία μέσω δωρεάς

Με τη δωρεά του Κωνσταντίνου Μαρτίνου, το Νοσοκομείο Νάξου αποκτά σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που αλλάζει τα δεδομένα στις χειρουργικές επεμβάσεις

Έκτακτα δρομολόγια του Blue Star 1 από Πειραιά προς Κυκλάδες στις 13 και 15 Μαΐου

Διπλές προσεγγίσεις σε Πάρο και Νάξο, αλλά και σύνδεση με Χίο και Μυτιλήνη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ταχύπλοου πλοίου για τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη.